63.000 TL Ye Kadar Araba Önerisi. Az Yakması Önemlidir. Kia Ceed - Toyota Auris Yada Ne Olabilir
-
SnipeTR bunu yazdıCaliber bunu yazdı
Şöyle bir şey var bizim patron aldı sıfır 54k ya nasıl aldı bilmiyorum benzinli ve 4 çeker değil. :) Jip görünümlüdür kendileri ben jip demiyorum şahsen.
fiyatı açısından link attım yani araba bu diye.
Aynen bizim patrondada bundan var.
Çok yakıyordur bu hocam ya. Bide bizim hanım kullanacak ufak bir şey olmalı araç.
Motor 1.6 hocam o kadar çok yakmaz hem jip ya iyi ki sen söylüyorsun hanım için jip daha güzel olur. :) Fiyatını söylemezsin o 100k'dan aşağı vermediğini düşünür tabi piyasa araştırması yapmazsa. :)
-
kardeşim iç donanım malzeme kalitesi olarak güncel olarak bahsettiğin fiyat aralığındaki pek çok arabayı çok yaın zamanda inceledim. Kia ceed 50 - 55 arasında fiyatı var ve eğer 80bin çıkıp a3 almıyorsan hem golfe hemde orta segment bütün araçlara takar. Ceed ile aurisi karşılaştırdığında ise pek fark yok gibi ama sanruf çelik çant ve iç konsolun güzelli beni benden aldı. Benim sana önerim hazır o kadarda paran varken ceedin üst donanımını alman. üstüne paran bile kalacaktır.
-
SnipeTR bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Almayanın zekasından şüphe ederim. Çift turbo, kullanıma göre az yakıyor, bastığında da 180-200 banamısın demiyor.
Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Comfortline 63.300 TL Otomatik vitesi yok :(( 2000 motorlarda var daha yeni 1,6 laramı ne yapıyorlarmış bu modelde de oda daha gelmemiş.
Aklım alt üst oldu iyice.
2. el araba almak istemiyorum. Bi kere dilim yandı.
Dalga mı geçiyosun ? DSG şanzıman var. 1.4 DSG Passat a biniyoruz 1 yıldır. Twin turbo, 3.20d tadında ;)
-
PathfindeR00 bunu yazdıSnipeTR bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Almayanın zekasından şüphe ederim. Çift turbo, kullanıma göre az yakıyor, bastığında da 180-200 banamısın demiyor.
Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Comfortline 63.300 TL Otomatik vitesi yok :(( 2000 motorlarda var daha yeni 1,6 laramı ne yapıyorlarmış bu modelde de oda daha gelmemiş.
Aklım alt üst oldu iyice.
2. el araba almak istemiyorum. Bi kere dilim yandı.
Dalga mı geçiyosun ? DSG şanzıman var. 1.4 DSG Passat a biniyoruz 1 yıldır. Twin turbo, 3.20d tadında ;)
Oha oha :D 320 tadında twin 1.4 passat :D hahajkldfoldsf HEmde DSG :D şlkasdfnaseispıbf
-
ford al ozaman yine ford a alışmışındır sen C-max fuller iyidir 2009-2010 unun 50-55 bin bulursun 2. el :)
-
bu aracı incele yakıtıda çok az uzun yolda 160-170 krş şehir içi 220 krş performansı anlatmaya gerek yok mükemmel bir araç
-
Konu mezardan kalkmış amk .
-
Amk konu mezardan çıkmış ama ben hala doğru adımı bekliyorum.
Toyota coralla yeni kasaları çok pahalı amk bi düşse fiyatı. Aslında 2. ellerinin düşmesini bekliyorum 4 5 aya düşer her halde.
-
JuMaN bunu yazdı
Yeni opel astra
Yeni toyota auiris
Yeni hunydai i30hocam i30 alma biz aldık 35 krş yakıyor 1.6 dizel otomatik
-
Sharp bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Yeni opel astra
Yeni toyota auiris
Yeni hunydai i30hocam i30 alma biz aldık 35 krş yakıyor 1.6 dizel otomatik
Hoş benim fiesta otomatikten daha az yakıyor seninkisi :)
Ama zaten fabrika yakışları 8 i gösteriyordu. Normal yani 35 kuruş yakması hocam