folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 63.000 TL Ye Kadar Araba Önerisi. Az Yakması Önemlidir. Kia Ceed - Toyota Auris Yada Ne Olabilir

63.000 TL Ye Kadar Araba Önerisi. Az Yakması Önemlidir. Kia Ceed - Toyota Auris Yada Ne Olabilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

jetta

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRiM_0_5KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5's avatar
    Erkek

marka takıntın yoksa skodanın galerisine git gez bi hacım superb senin istediklerini hayli hayli karşılar bastığın zaman hız seni kesinlikle tatmin edecek savrulma olayı yok yakıt konusundada hiç süphen olmasın bizzat kullanıyorum aracı sehirler arası 90 ilede gitsen 120 ilede gitsen yakıt ortalama 3.9 ile 4.2 arası şehir içi 5 civarı yakıyor git bir dene bence test sürüşü yap ne demek istediğimi anlayacaksın ;)

maksimum hızını bilmiyorum ama 200 ü çok rahat geçiyor arabada tık yok ne zorlama ne bişey :)

KeRiM_0_5 tarafından 19/Haz/13 20:59 tarihinde düzenlenmiştir

Bilgi tamamen özgür olmalıdır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Şu anda fiesta otomatik var, 2011. Deli gibi yakıyor. Şehir içi ortalama 9 10 11 bu arada yiyor yani.

Neden mazotlu dersen benzinli olupda şehir içi 8 9 litrenin altında olanı görmedim.

Ayrıca mazotlu arabanın bakımını zamanında yaptırırsan öle sıkıntı çıkartmaz.

Ben otomatik araba arıyorum. Benzinliler zaten çok yiyo bu daha çok yiyor. Gerek yok.

Mazotlu olsun ağar yansın fark etmez. 

Bugün Golf un son serisini kullandım. Harika ötesi bir araba iç konfor güvenlik felan filan.

Ancak şunu gördüm

Toyota auris --> 170 Km de (hafif rampa) çok sert firene bastığımda yaklaşık olarak 3 saniyede hızı 90 a kadar düştü. Birazcık kıçı kaydı kızakladı.

Golf --> Rampa aşşa 80 le gidiyorum çok sert frene bastım, Araba yaklaşık olarak 5 6 saniye kaydı ve durmadı. 20 ye düştüm bıraktım.

Yani Golf donanımsal olarak harika gözküyor, anca toyota auris ile karşılatırdığımda çok bir fark göremedim.

Auris full+full --> cam tavan felan filan otomatik partk ediyor kendisi öyle bir paket 63 lira

Golf --> aynı özellikleri istersem bana 80 binlira çıkarttı. Ve adam kendisi abi eğer arabayı sert kullanıyorsan şehir içi 6 7 litreyi görürsün dedi.

Sanırım auris alacağım.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Senin yerinde olsam düşünmeden peugeot 508 alırdım. Test sürüşünü yapma imkanın varsa bi kullan dene hoşuna gideceğine eminim. 1.6 dizelleride çok az yakıyor ayrıca.

Edit: 0 takıntın yoksa tabi, 1 yaşında temiz kullanılmış 508 de de 0 kokusunu alırsın ;)

narcobs tarafından 19/Haz/13 21:14 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    apokontek bunu yazdı

S.a hocam. 

2 ay gıbı bır zamn oldu benım bırader de senın gıbı gıt geller yasadı arac alma konusunda.

Son ana kadar pejo 308 dedı durdu. Galerıye gıttıler KIA CEED alıp geldı :)

Suan aracı aldı ama aldıgına cok memnun... Kıa ceed 2013 Dıesel arac.Manuel. Suan kendıde cok memnun dedıgım gıbı aractan bende memnunum. Dedıgın su hız meselesıne gelınce. 200 e kadar devırlı olarak (Max 3.000 devırden bahsedıyorum) kullanırsan arac 6. viteste 180-200 arasını rahat buluyor. Gostergesı aracın 240. Suana kdr uygun bır yol buldugumda denemıstım fazla aracı bagırtmadan 200 u gordum. zorlasam emınım kı 240 ı yanı gostergeyı fullerdı dıye dusunuyorum. 128 beygır aracmıs ben pek anlamam ama rakıplerııne ve sınıfına gore en ıdeal en konforlu yakıtı da ıdeal ve en onemlısı GUVENLIK bakımından en ıyılerınden dıyebılırım.

Bu aracta ozellıkle can guvenlıgıne onem vermısler.Zaten netten guvenlık testlerı sonucuna bakarsın kı,bakmanı onerırım zaten.

Saydıgın araclar arasında bence KIA CEED derım. Sormak ıstedıgın baska detaylar olursada ozelden elımden geldıgınce kullandıgım uzere bılgı verebılırım.

Son olarakta sanırım soylemedım net olarak. Erzurumdan Gıresuna geldık aracla 55-60 Tl arası mazotla geldık. Erzurumdan Gıresuna bır kısı otobus bıletı ıse 35 Tl :) 4 kısı rahatca geldık yanı :) 

Bırde hızlanma bakımından bakacak olursak Turbo ozellıgı kendını asırı bellı edıyor. 2.000 devırden sonra otomatıkmen turbo ozellıgıne gecıyor arac ve 2. ve 3. vıtesle ozellıkle arac ıcınde gaza yuklendıgınızde sızı gerıye koltuga sap dıye oturtbılıyor :) bu ozellık cok hosuma gıdıyor bu aracta. Gecen yıl sonunda arkadaslar opel astra hatcback  arac almıslarda 2012 yada 2011 model olması lazım. onu kullanmıstım onla kıyaslayabılırım. Ona gore Abartılacak derecede cok ıyı kalkısı var. Dıger sınıfındakı araclar gıbı Hantal bı arac kesınlıkle degıl. Bence KIA CEED ;)

@RETRET hocam sanırım KIA nın dıger modellerınden kullandıgı uzere bılgı vermıs. Kıa nın dıger araclaarını bılmem kullanmadım cunku ama KIA CEED dıger modellerınden cok farklı dıyebılırım kı Zaten guvenlık uzerıne durmus. Senın o guvendıgın Bmw Mercedes WW tarzı araclar kadar belkı olamaz ama onlara yakındır dıyebılırım gonul rahatlıgıyla... Dedıgım gıbı guvenlıge CEED 2013 modelınde asırı onem  vermısler. Bu konuda suphen olmasın.

sen sağlam bir kaza yap da göreyim seni :) kia bayisi arkadaşım bile kiaya binmiyor, görüntüsü güzel ve konforlu araçlar fakat o güvenlik olayını geçeceksin.

Hacı Allah korusun desene yaw! :) Tobe est.! gece gece :)

Bızım aracı aldıgımız kıa bayısındede clısanlarda hep kıa vardı :) o senın arkdasının takıntısı bence ... Allah kaza felan vermesınde bu dedıgın guvenlık konusunu gormeyelım ınsallah. Alıcak arkadasada sımdıden hayırlı olsun ne alacaksa artık...

Allah büyüktür vesselam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Şöyle bir şey var bizim patron aldı sıfır 54k ya nasıl aldı bilmiyorum benzinli ve 4 çeker değil. :) Jip görünümlüdür kendileri ben jip demiyorum şahsen.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-park-otomotivden-kia-sportage-128418926/detay

fiyatı açısından link attım yani araba bu diye.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek

opel astralara bak derim hocam dizellerde hem yakıt uygun hem seri hemde çok konforlu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Şöyle bir şey var bizim patron aldı sıfır 54k ya nasıl aldı bilmiyorum benzinli ve 4 çeker değil. :) Jip görünümlüdür kendileri ben jip demiyorum şahsen.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-park-otomotivden-kia-sportage-128418926/detay

fiyatı açısından link attım yani araba bu diye.

Aynen bizim patrondada bundan var.

Çok yakıyordur bu hocam ya. Bide bizim hanım kullanacak ufak bir şey olmalı araç.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 11096 Toplam Mesaj: 81