7 Nisan Kızılay Kan Verme Etkinliği İzmir.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-Ameleden-Muridlere-Sosyal-Mesaj-156336/
hahah :)
-----------------------------top herif :D
-
eh be alper ya birde seni görebilseydik.önümüzdeki ay haftasonları manisada olucam
görüşürüz belki
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------eh be alper ya birde seni görebilseydik.önümüzdeki ay haftasonları manisada olucam
görüşürüz belki
-----------------------------merkezde değilim merkezde olsam 45 dk lk yol :)
benim izmir otogara gelmem 3 saat alıyo
-
basından olan arkadaş resimleri naptı ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------basından olan arkadaş resimleri naptı ?
-----------------------------abi ne basını yahu :D kameram vardı getirdim çektik öyle hatıra niyetine. Kısmetse pazartesi istanbula dönüyorum gittiğim gibi resimleri uplarım.
saygılar. -
Gelemedim gencler. Sabah bayildim amk. Nasildi bulusma
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------abi ne basını yahu :D kameram vardı getirdim çektik öyle hatıra niyetine. Kısmetse pazartesi istanbula dönüyorum gittiğim gibi resimleri uplarım.
saygılar.
-----------------------------hacı ordaki ebe senin için öyle dedi ondan dedim :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------enes bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
saygılar.
-----------------------------hacı ordaki ebe senin için öyle dedi ondan dedim :D
-----------------------------vay orospi benim gibi efendi bir gence ne demiş :D ama iyi demiş iyi havam olmuş :P :D
-
bekliyoruz gençler
-
etkinlik super geçti. 10-12 kişiydik. Yarısı çeşitli sebeplerden kan veremesede muhabbet süperdi. Gelen ve gelemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Not: amele, hemşireyi işe karıştırma :D