folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder 7 Nisan Kızılay Kan Verme Etkinliği İzmir.

7 Nisan Kızılay Kan Verme Etkinliği İzmir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Sansimi... :) kani vereyim sisteme 12sinde girsinler :D

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Belki kötü bi düşünce olucak ama, herhangi bir yakınımıza kan lazım olduğunda o hastanelerin kan bankasındakiler canımıza okuyor kan vermek için, hele de yakının zor durumdaykenki psikolojinle... başka biri kan vermeden olmaz vs vs vs.. yaw adam kalmamış artık napalım ölsünmü hasta getircek kimse yok diyorsunuz, karşınızda banane diyen biri. O yüzden düzenli kan veren biri olarak, son zamanlardaki fikrim, vücudumda dursun kanım, yakınlarımdan birinin ihtiyacı olduğu zaman veririm. 

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

legendary bunu yazdı:
    -----------------------------

Belki kötü bi düşünce olucak ama, herhangi bir yakınımıza kan lazım olduğunda o hastanelerin kan bankasındakiler canımıza okuyor kan vermek için, hele de yakının zor durumdaykenki psikolojinle... başka biri kan vermeden olmaz vs vs vs.. yaw adam kalmamış artık napalım ölsünmü hasta getircek kimse yok diyorsunuz, karşınızda banane diyen biri. O yüzden düzenli kan veren biri olarak, son zamanlardaki fikrim, vücudumda dursun kanım, yakınlarımdan birinin ihtiyacı olduğu zaman veririm. 

kızılaya sürekli donör olarak kan veriyorsan, ihtiyacın halinde oradan kan alabiliyorsun hocam.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar. etkinlik bu ctesi olacak. kimseden daha saatle ilgili bi öneri gelmedi. ben saat 3 de buluşalım diyorum. kan verir, bir yerde oturur muhabbet ederiz. Başka fikri olan?

Ayrıca kan veremicek durumda olan arkadaşlarda gelebilirler. Sonrasında TBT buluşması gibi bişi olur.

Bu işin sonrası için, Hipokondriyak kafama bişey soktu. Kan vermekten öte, ilik bağışcısı olmak. ctesi gelen arkadaşlarla bu konuyuda bi tartışalım. kafamızda bir fikir olur en azından.

Ctesi gününe kadar konuyu anasayfada tutmaya çalışcam. yönetim kızmasın bana. ayrıca, gelecek arkadaşlar cep numaralarını pm yoluyla bana bildirirse, yada benden isterlerse, olası bir sıkıntı için haberleşme imkanımız doğar.

Herkese saygılarımla...

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Abi benim saatle ilgili fikriyatım 3 biraz erken. Malum havalar ısınmaya başladı. Kan verdikten sonra tansiyon hızla düşer hava sıcak olursa. O yüzden biraz daha havanın yumuşak olduğu 4 veya 4,30 olabilir.

Edit: Ben pankartı yaptırdım la ciddi ciddi :-|

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

o kadar kan wermek istedim ama her seferinde kilo al gel dediler werecek olanları tebrik ederim gayet güzel bir etkinlik olmuş yüreğinize sağlık 

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

benide ekle 3 ayda bir zaten veriyordum

nezle grip v.s illetinden biraz ertelemiştik.şimdi iyiyiz allaha şükür

mademki türksün systeme göster ürksün
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

o kadar kan wermek istedim ama her seferinde kilo al gel dediler werecek olanları tebrik ederim gayet güzel bir etkinlik olmuş yüreğinize sağlık 

teşekkürler irwa. izmirde olsan sende en azından toplaşmaya gel derdim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Abi benim saatle ilgili fikriyatım 3 biraz erken. Malum havalar ısınmaya başladı. Kan verdikten sonra tansiyon hızla düşer hava sıcak olursa. O yüzden biraz daha havanın yumuşak olduğu 4 veya 4,30 olabilir.

kızılay 5-5:30 a kadar kan alıyor. orda başkalarınında bulunma ihtimalini göz önüne aldım. ondan 3 dedim ben. zaten kanı verince 15 dakka yatcan orda. soda vercekler sana has kızılay sodası :)

başka fikri olan?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

kızılay 5-5:30 a kadar kan alıyor. orda başkalarınında bulunma ihtimalini göz önüne aldım. ondan 3 dedim ben. zaten kanı verince 15 dakka yatcan orda. soda vercekler sana has kızılay sodası :)

başka fikri olan?

abi beni de ekle dicektim ama eklemisşin zaten. 2 gibi dersanem bitiyo. 2 den sonra her saatte olabilir.

ayrıca oraya 10 kişi birden gidince hepimizi birden alamazlar. yani 3 3buçuk mantıklı. hatta erken gelen olursa 2 buçuk gibi de verebilirim ben :)

Toplam Hit: 16190 Toplam Mesaj: 113