7 Nisan Kızılay Kan Verme Etkinliği İzmir.
-
konu up (:
-
be de ben de :)
-
Tarih yaklaşıyor konu up olsun ve liste bi yenilensin hele..
-
evet tarih yaklaşıyor. 1 hafta kadar kaldı. listede ismi yazmayan arkadaşlar haber etsinler. kan vermeden sonra oturur bide çay içer muhabbet ederiz. kan veremicek durumda olanlarda gelebilir.
-
Kan vermek bahane, maksat İzmir'li müritlerde toplaşmak. Kan veremeyecek olanlar da gelsinle la
-
kan veremeyeceğim ama eğer bi aksilik olmazsa bende gelecem inşallah. gün yaklaşmadan bişey diyemiyorum çarşı izni vs ne olur ne olmaz..
-
İlaç aldığımızda kan versek bu durum anlaşılırmı, ayrıca kanımız aşırı yağlı ise mesela yüksek kolestorolümüz varsa kan verdikten sonra tespit edilebiliyormu,
Bu arada bende dün kan verdim,

-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------İlaç aldığımızda kan versek bu durum anlaşılırmı,
Bu arada bende dün kan verdim,
-----------------------------Eğer önemli bir hastalığa bağlı aldığınız ilaç ise (şeker,kalp,tansiyon,antibiyotik vs) vermemek daha iyidir. Anlaşılır mı? Evet anlaşılabilir. Çünkü kanlar hemen hastalara verilmez. Tahlilden geçer.
-
bu kan bağışı yapılmadan ne gibi belgeler doldurtuluyor yada bilgiler soruluyor? devlet babayla sıkıntım varda.
-
Ben uplayacaktim konuyu, geliyorum. 4 gun bile olsa bana sikinti cikaracaklar haberiniz olsun. Babam olmadan nufus cuzdanimi bile yeniletemedim dün, sinav icin :( biri kizilayi arayip sorabilir mi? İzin kagidi falan imzalatayim babama. Nufus kagidi fotokopisiyle izin kagidi imzalayinca buz patenine falan aliolar :D