7 Nisan Kızılay Kan Verme Etkinliği İzmir.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------abi ikinci mesajına son belirlenen saat ve yeri yazsan?
-----------------------------Hem konu UP olsun, hemde senin gönlün olsun :)
-----------------------------la şu alberteinstain nickli adama nasıl ulaşcaz ya banı da yemiş cocuk şunun telefonu felan var mı onu da çağıralım ya
-
bende baktım bugün ona ama banlanmış. telefonu olan varsa pmlesin bi zahmet.
-
şuan birtek shawn ın durumu kesinlik kazanmadı. umarım oda gelir. diğer tayfa geleceğini belirtti.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Abi büyük bir kaza bela olmazsa pankartı da alıp geliyorum.
-----------------------------
o pankartını.... neyse şimdi gücüm yetmez de büyüyünce söz :D -
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------evet son 15 gün kadar kaldı. varmı fikrini değiştiren v.s. o gün gelmek isteyen.
@Kehanet @Alsancak sesiniz soluğunuz çıkmıyo. kanmı tutuyo yoksa sizi :D
-----------------------------bizsiz buluşma yapacak murit daha renenin firewallından geçemedi :D
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------evet son 15 gün kadar kaldı. varmı fikrini değiştiren v.s. o gün gelmek isteyen.
@Kehanet @Alsancak sesiniz soluğunuz çıkmıyo. kanmı tutuyo yoksa sizi :D
-----------------------------bizsiz buluşma yapacak murit daha renenin firewallından geçemedi :D
-----------------------------Alsancak ozaman senide bekliyoruz hacı. geliyormusun? geliyorsan numaramı pmliyorum bana bi haber et.
Bu konuyu son uplayışım. birazdan bilgisayar başından kalkıcam. iş güç derken anca yetişirim zaten buluşmaya.
-
Kacta nerde oluyoruz
-
Noneyim bunu yazdı:
Kacta nerde oluyoruz
saat 2:30 gibi ben cumhuriyet meydanındayım kardeşim. 3 te orda olcaz. -
orası neresi arkadaş ya saat kulesinin orası mı ? google mapsdan bi işaretleyin orayı ya
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------orası neresi arkadaş ya saat kulesinin orası mı ? google mapsdan bi işaretleyin orayı ya
-----------------------------yok sanırım orası konak meydanı :)
çok gelesim vardı da saat 3 benim için yaş durum