7 Nisan Kızılay Kan Verme Etkinliği İzmir.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------iyimiş. 1,5 ünite dediğin senin 600-750 ml arasına denk geliyor :)
-----------------------------Abi hemşirenin nasıl baktığını görmen lazımdı. Normalde insanın bünyesinde 5-6 ünite civarında kan oluyormuş. Ölçüm yaptılar haşırt 7,35 ünite
-----------------------------normal yetişkin ve sağlıklı bir insanın vücudunda 6-7 litre kadar kan bulunur :) her kan ünitesi 400-500 ml kadar oluyor. 5-6 ünite derken sana bu bilgiyi veren heşire acaba bim poşetiylemi hesapladı :D kan fazlalığı önemli değil aslında. önemli olan içindeki malzeme. ctesi görcez bakalım :)
-
bende gelıyorum lakin c.tesi aöf sınavı var ogleden sonra 2-3 gibi olursa eve uğrar öle gelırım
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------bende gelıyorum lakin c.tesi aöf sınavı var ogleden sonra 2-3 gibi olursa eve uğrar öle gelırım
-----------------------------Valla keho herkes saat 3 gibi olsun diyor. Sanırım öyle de olacak. Hoş benim için hava hoş, cumartesi-pazar yatışşşşşşş
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------bende gelıyorum lakin c.tesi aöf sınavı var ogleden sonra 2-3 gibi olursa eve uğrar öle gelırım
-----------------------------keho yazdım senide. saat 3 de buluşuruz. sanada sıkıntı olmaz işte. bak bekliyoruz hacı. ekmeyesin bizi.
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
Geçtiğimiz haftalarda polis meslektaşımiza lazımmışTepecik araştırma hastanesnde vermek için gttim ancak grip olduğum gerekcesiyle almadılar :) egerki grip olmazsam ve okuldan habersiz boyle bişey yapılabiliyorsa bende gelirim
-----------------------------eray durumun ne? listeye eklemedim seni hususi. haber bekliyorum. ctesi 3 de gelebilecekmisin?
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------Valla keho herkes saat 3 gibi olsun diyor. Sanırım öyle de olacak. Hoş benim için hava hoş, cumartesi-pazar yatışşşşşşş
senyaşıyormusun a.g ? unuttun gittin bizi :| istanbuldan geldim elimin tozuyla cumarteside gelirim. yaz hocam benide kilodan kabul ederlerse bende kan veririm :) -
enes bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Kehanet bunu yazdı:
senyaşıyormusun a.g ? unuttun gittin bizi :| istanbuldan geldim elimin tozuyla cumarteside gelirim. yaz hocam benide kilodan kabul ederlerse bende kan veririm :)
-----------------------------enes kilo ile alakası yok diye biliyorum. kısmet bakalım. ekledim senide.
-
enes bende seni bugün facete gördüm alsancakta diye diyicektim böyle cumartesi buluşma var gelir misin? ama oyuna dalınca unuttum şimdi görünce aklıma geldi :D
he bide saat kaçta nerde buluşcaz cumhuriyet meydanında ki kızılay kan verme yerini bilmiyore ben :|
-
@Enes: Sen cumartesi gel bak bakalım yaşıyormuyum?,
@Dasponge: Müdür merak etme bende bilmiyorum. Araşır buluşuruz.
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------enes bende seni bugün facete gördüm alsancakta diye diyicektim böyle cumartesi buluşma var gelir misin? ama oyuna dalınca unuttum şimdi görünce aklıma geldi :D
he bide saat kaçta nerde buluşcaz cumhuriyet meydanında ki kızılay kan verme yerini bilmiyore ben :|
-----------------------------Araştırmanıza gerek yok hacı. saat 3 de konakta, kantar polis karakolu, türktelekom binası, eski efes şimdiki swiss otelin karşısında var olan Cumhuriyet Meydanına gelin, ben orda olcam :) numarası olmayan arkadaşlar bana pmlesin. yoklama alıcam harekete geçmeden önce. gelip gelemeyecek arkadaşlara göre oradan ayrılcaz çünkü.