folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder 7 Nisan Kızılay Kan Verme Etkinliği İzmir.

7 Nisan Kızılay Kan Verme Etkinliği İzmir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

crimeangel bunu yazdı:

iyimiş. 1,5 ünite dediğin senin 600-750 ml arasına denk geliyor :)

Abi hemşirenin nasıl baktığını görmen lazımdı. Normalde insanın bünyesinde 5-6 ünite civarında kan oluyormuş. Ölçüm yaptılar haşırt 7,35 ünite

normal yetişkin ve sağlıklı bir insanın vücudunda 6-7 litre kadar kan bulunur :) her kan ünitesi 400-500 ml kadar oluyor. 5-6 ünite derken sana bu bilgiyi veren heşire acaba bim poşetiylemi hesapladı :D kan fazlalığı önemli değil aslında. önemli olan içindeki malzeme. ctesi görcez bakalım :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

bende gelıyorum lakin c.tesi aöf sınavı var ogleden sonra 2-3 gibi olursa eve uğrar öle gelırım

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kehanet bunu yazdı:

bende gelıyorum lakin c.tesi aöf sınavı var ogleden sonra 2-3 gibi olursa eve uğrar öle gelırım

Valla keho herkes saat 3 gibi olsun diyor. Sanırım öyle de olacak. Hoş benim için hava hoş, cumartesi-pazar yatışşşşşşş

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

Kehanet bunu yazdı:

keho yazdım senide. saat 3 de buluşuruz. sanada sıkıntı olmaz işte. bak bekliyoruz hacı. ekmeyesin bizi.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:
    Geçtiğimiz haftalarda polis meslektaşımiza lazımmışTepecik araştırma hastanesnde vermek için gttim ancak grip olduğum gerekcesiyle almadılar :) egerki grip olmazsam ve okuldan habersiz boyle bişey yapılabiliyorsa bende gelirim

eray durumun ne? listeye eklemedim seni hususi. haber bekliyorum. ctesi 3 de gelebilecekmisin?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Kehanet bunu yazdı:

Valla keho herkes saat 3 gibi olsun diyor. Sanırım öyle de olacak. Hoş benim için hava hoş, cumartesi-pazar yatışşşşşşş

senyaşıyormusun a.g ? unuttun gittin bizi :| istanbuldan geldim elimin tozuyla cumarteside gelirim. yaz hocam benide kilodan kabul ederlerse bende kan veririm :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

Kehanet bunu yazdı:

senyaşıyormusun a.g ? unuttun gittin bizi :| istanbuldan geldim elimin tozuyla cumarteside gelirim. yaz hocam benide kilodan kabul ederlerse bende kan veririm :)

enes kilo ile alakası yok diye biliyorum. kısmet bakalım. ekledim senide.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

enes bende seni bugün facete gördüm alsancakta diye diyicektim böyle cumartesi buluşma var gelir misin? ama oyuna dalınca unuttum şimdi görünce aklıma geldi :D

he bide saat kaçta nerde buluşcaz cumhuriyet meydanında ki kızılay kan verme yerini bilmiyore ben :|

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@Enes: Sen cumartesi gel bak bakalım yaşıyormuyum?,

@Dasponge: Müdür merak etme bende bilmiyorum. Araşır buluşuruz.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:

enes bende seni bugün facete gördüm alsancakta diye diyicektim böyle cumartesi buluşma var gelir misin? ama oyuna dalınca unuttum şimdi görünce aklıma geldi :D

he bide saat kaçta nerde buluşcaz cumhuriyet meydanında ki kızılay kan verme yerini bilmiyore ben :|

Araştırmanıza gerek yok hacı. saat 3 de konakta, kantar polis karakolu, türktelekom binası, eski efes şimdiki swiss otelin karşısında var olan Cumhuriyet Meydanına gelin, ben orda olcam :) numarası olmayan arkadaşlar bana pmlesin. yoklama alıcam harekete geçmeden önce. gelip gelemeyecek arkadaşlara göre oradan ayrılcaz çünkü.

Toplam Hit: 14414 Toplam Mesaj: 113