folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL

8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    ttnette altyapı varda ben mi bilmiyorum :} zamanında alcatel ile çözüm ortaklığı yapıp altyapıyı onlara yaptırdılar sonra özelleşti ve alcatel ile çalışmayı durdurdular şimdi altyapıdan bahsetmek bence gereksiz :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

400 gb indirdim :D  hız düşmedi faturada normal :D

Son sürat devam..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek
    Demek 512 ye inmedi ha sorun yok yani ?

Oyun yeni başlıyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    bende geçen ay netlimitsize geçtim 60 gb indirmişim ama düşme olmadı şimdi yeni aydayız kota sıfırlandı bakalım bu ay düşecekmi, eğer düşerse ağlarım, ben de istiyorum az paraya 8 mb limitsiz =(

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar siz evinize alırsanız 15 gb aştıktan sonra 512 ye düşer  sonra gelir buraya tnete paso kalaylayan konuşlar açar durursunuz  bu 512 ye düşmeme olayı TTNET işyerim Paketlerine has bir olaydır iş yeriniz varsa şayet yapabilirsiniz bunu 53 tl ye 8mb hızı sınırsız kullanabilirsiniz. İşyeriniz vs yoksa boşa heveslenmeyin

TTNET İŞYERİM Paketlerine 16 Ekim 2009 tarihine kadar 24 ay abone olan müşterilerimize ADSL dahil paket fiyatları üzerinden ilk 3 ay süreyle %50 indirim uygulanacaktır. 3 aydan sonra ADSL dahil paket ücretleri NET4 Başlangıç için 33,5 TL; NETLİMİTSİZ Başlangıç için 53,5 TL; NET4 Ekonomik için 38 TL; NET4 Profesyonel için 45 TL; 1LİMİTSİZ Profesyonel için 61,31 TL; NETLİMİTSİZ Profesyonel için 65 TL; 4LİMİTSİZ Profesyonel Ekstra için 113,32 TL; 8LİMİTSİZ Profesyonel Ekstra 130 TL olarak yansıtılacaktır. Fiyatlara tüm vergiler dahildir.

yani olay şu işyeriniz varsa gidin TTNET işyerim Başlangıç Paketini alın 8mb sınırsız kullanın

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Dğer bir alternetif

4 gb kotalı 8 mbit hızlı bir bağlatı alın istediğiniz kadar kotayı aşın

TTnette şöyle bir ibare var

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.

gördüğünüz gibi her halukarda yine ucuza geliyor ev kullanıcıları için :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

yani olay şu işyeriniz varsa gidin TTNET işyerim Başlangıç Paketini alın 8mb sınırsız kullanın

işyeri olması şart değil diye biliyorum ben :/ ya da bi şekilde alınabiliyordu sanki?

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    LasTMohicaN bunu yazdı:
    SeRDaR bunu yazdı:

işyeri olması şart değil diye biliyorum ben :/ ya da bi şekilde alınabiliyordu sanki?

aldığın 15 gb ı aştıktan sonra düşer 512 ye

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    kablonet rulz :) Bakınız profilime :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Dğer bir alternetif

4 gb kotalı 8 mbit hızlı bir bağlatı alın istediğiniz kadar kotayı aşın

TTnette şöyle bir ibare var

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.

gördüğünüz gibi her halukarda yine ucuza geliyor ev kullanıcıları için :)

hocam doğru diyosun da onlar bizden çakal, her ay şişirdikçe şişiriyolar faturayı, ne olduğunu bilmediğimiz 5 lira 10 lirayı sokuyolar çaktırmadan.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
Toplam Hit: 17457 Toplam Mesaj: 110