folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL

8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    aradım teteneti yok öyle bişi dedi :S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek

arkadaşım bizi mi keklemeye çalışıyosun.. o paketi limitsize geçirirlermi sence? 4 mbit limitsizi 90 liraya satıyor adam, 8mbit i 45 liraya mı satacak sana !!

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    az önce çarşıda elemanlar stand açmış aynen onlarda. 2 tl fazla öde sınırsız 8 kat hızlı internet yaşa tarzında kağıda yazı yazmışlar. bi bit yeniği var bu işte.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:
    -----------------------------

kajmerpac bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

kajmerpac bunu yazdı:
    karaconda 2-3 kmte uzaksa 1 mgbte duacı ol:))

Hocam iyiden iyiye saçmalamışsın, 4mbit kullanıcılarının çoğu neredeyse teorik hızda indiriyo zaten.. Santrale yakin uzak pek farketmiyo yani ;)

hemen bilip bilmeden  konuşma ben telekomda yapyrm stajı günde kaç kişi geliyo bilymsn ben 8 mgbt aldm 512 gibi çalısıo die kaldrmıyo çünkü ama bazı yerlerde fiberle giderdr bilemem onu

istersen telekomda yönetici ol, bilmiyorsan bilmiyosun işte..

telekomun alt yapısı fiber döşenmedi, eğer öyle olsaydı quiknet gibi 100mbit bağlantı veriyor olurlardı, başakşehirin 2 ucu arası nerden baksan 7-8 km senin dediğin gibi olsa hiç kimse doğru düzgün internete erişemezdi..

Bakır telde direnç vb sebepler yüzünden veri kaybı olur doğrudur. Ama senin dediğin gibi 8mbit bağlantı 1mbit e düşmez..

1mbit kullanıcıısyım, teorik hız 128kb/sn dir normalde.. Ama o bahsettiğin veri kayıplarından dolayı 120kb/sn gibi bi hızla download yapıyorum..  Bu da yaklaşık %6 kayıp demek, %87 değil ;)

telekomn kendi sistemlernde dolasan kablolar fiber 100 mgbt adsl olmuo zaten g shdsl oluo oda üniversteler de falan var metro ethernetle sağlanıyo 7-8 km mesafe varsa sadece bakt telden gitmezdr baska bişey vardır yada 1 mgbtten yuksegi kullanlmaz 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

kajmerpac bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

kajmerpac bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

kajmerpac bunu yazdı:
    karaconda 2-3 kmte uzaksa 1 mgbte duacı ol:))

Hocam iyiden iyiye saçmalamışsın, 4mbit kullanıcılarının çoğu neredeyse teorik hızda indiriyo zaten.. Santrale yakin uzak pek farketmiyo yani ;)

hemen bilip bilmeden konuşma ben telekomda yapyrm stajı günde kaç kişi geliyo bilymsn ben 8 mgbt aldm 512 gibi çalısıo die kaldrmıyo çünkü ama bazı yerlerde fiberle giderdr bilemem onu

istersen telekomda yönetici ol, bilmiyorsan bilmiyosun işte..

telekomun alt yapısı fiber döşenmedi, eğer öyle olsaydı quiknet gibi 100mbit bağlantı veriyor olurlardı, başakşehirin 2 ucu arası nerden baksan 7-8 km senin dediğin gibi olsa hiç kimse doğru düzgün internete erişemezdi..

Bakır telde direnç vb sebepler yüzünden veri kaybı olur doğrudur. Ama senin dediğin gibi 8mbit bağlantı 1mbit e düşmez..

1mbit kullanıcıısyım, teorik hız 128kb/sn dir normalde.. Ama o bahsettiğin veri kayıplarından dolayı 120kb/sn gibi bi hızla download yapıyorum.. Bu da yaklaşık %6 kayıp demek, %87 değil ;)

telekomn kendi sistemlernde dolasan kablolar fiber 100 mgbt adsl olmuo zaten g shdsl oluo oda üniversteler de falan var metro ethernetle sağlanıyo 7-8 km mesafe varsa sadece bakt telden gitmezdr baska bişey vardır yada 1 mgbtten yuksegi kullanlmaz

ne yazdığını kendin anladın mı ? 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

geçende ev telefonundan aradılar ben çıktım.

ilk 3 ay 33ytl sonraki aylarda 66 ytl'ye 8 mbit sınırsız ,kablosuz modem ,bilmem kaç dk aylık konuşma süresi  fln verdiler.kabul ediyomusunuz dediler hiç düşünmeden kabul etmedim :D

ama bunu bi araştiriyim ben.4 yrt farkla 8 mit oluyosa güzelmiş 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek

ttnet personelinin "sınırsız 8 mbit" diye tabir ettiği olay 15gb kotalı paketidir, fazla umutlanmayın..

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    1905 bunu yazdı:

bende sordum ama hayır dedi kadın.eve gidince ariyim müşteri hizmetlerini 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

1905 bunu yazdı:

arkadaşım bizi mi keklemeye çalışıyosun.. o paketi limitsize geçirirlermi sence? 4 mbit limitsizi 90 liraya satıyor adam, 8mbit i 45 liraya mı satacak sana !!

Gerizekalı gerizekalı konuşma benim babamın oğlu değil ttnette  müşteri temsilcileride birşey gördük millete haber verelim dedik.Hatamı ettik.Öncelikle adam gibi yazı yazmayı öğren !!!

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Şimdi konuştum TTNET Müşteri hizmetleriyle ve kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını,internet sitelerindeki fiyatların baz alındığını ve güncelleme filan olmayacağını söylediler.Kendisine ısrarla yeniledim hatta internet sitenize yakında güncel fiyatlar yansıtılacakmış dedim ama böyle bir kampanyalarının olamaycağını söyledi ve paketleri ücretleriyle tek tek saydı adam.Yani üzgünüm ama konuyu açan arkadaşım seni yanlış bilgilendirmiş o salak ttnetçi.
Toplam Hit: 17460 Toplam Mesaj: 110