8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL
-
Biri de deli kampanya yapmıs bakınız...
-
whoso bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Ne kadar da deliymiş :
Kampanyada belirtilen fiyatlar; Bonus özelliği taşıyan kredi kartları ile yapılan satışlarda 4 ay, diğer kredi kartları ile yapılan satışlarda 3 ay, kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan satışlarda 2 ay boyunca uygulanacaktır.
Kampanya kapsamındaki yukarıdaki ödeme şekline göre uygulanacak indirim süreleri sona erdikten sonra Koç.net tarife aylık ücretleri uygulanacaktır
-
ben daha yeni konuştum tarifa o şekilde değil :)
15gb 8 mgbit ama 15 gb dan sonra bağlantını kapatılıyo bir sonraki aya kadar :)
en azından adam öyle diyo :)
-
ttnet'e karşı biri olarak 8 gb bedava verseler de almam
muhakkak bi yerden bi şekilde yamuk yapıyorlar
8 mbps'ye kadar çıkar dediler 1'i aştığını göremedik arkadaşta
-
Gençlik bu kampanya 8 mb değil, 8 mb 'e kadar. Bir çoğunuzun hattı 4 mb bile desteklemiyor. Hem pahalı bile satıyorlar. Birde belirli bir kotadan sonra hızınız 512 kb e düşüyor. Tavsiye etmem...
-
Arkadaşım ne güzel demiş oncelikle ne kadar internet istiyorsun ve senin altyapın buna musaitmi sanmıyorum.sıradan bir telefon kablosundan alıyorsun interneti.ama almanya da ingiltere de dünya da öyle değil.bu açıdan geçebiliyorsan fiber altyapılı ürünlere yönelmelisiniz.süperonline örnek.ttnet te o işe başladı.başka bilmiyorum.vodafone da lisans aldı ama bu işi 3G yüzünden kenara ittiler sanırım.konuyu bu iş nasıl oluyor tarafından bakarak uygulamalı bence.
-
konuyu açan arkadaşa teşekklür ediyorum , verdiği numarayı aradım gerekli bilgileri aldım ardın dan da
ttneti arayıp 2mbps limitsiz hızımı 8mbps yaptırdım 2.ayım rapidshare den 950 ile çekiyorum
200gb kota yaptım hız düşmedi ilerde düşerse tekrar 2mbps a geri dönerim kaybedicek birşey olmaz,,
1 ay boyunca her gün rapid e torrent e asıldım merak eden arkadaşlar için 2. ayım dayım hala da düşmedi hız
200gb ı geçtim =)
saolsın konuyu açmasaydın sürünüoduk :D
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Gençlik bu kampanya 8 mb değil, 8 mb 'e kadar. Bir çoğunuzun hattı 4 mb bile desteklemiyor. Hem pahalı bile satıyorlar. Birde belirli bir kotadan sonra hızınız 512 kb e düşüyor. Tavsiye etmem...
-----------------------------emir abimizden bilgi geldi ona gore davranalım kablonet kullanıyom biraz pahalı ama en azından dedikleri hızı saglıyorlar. destekleride iyi bilginize..
-
bulundunuz yere göre alın benim oldum yer hem boş benden başk 1 kisi 8mbps kullanıor oda cafeci
hiç 8mbps ın altına düşmedi hızım gayet memnunum =)
53ytl ye modemim 800kbps max yazmasına ramen 950 ile download yapıyorum ve
70max upload yazmasına ramen 85kbps ile upload yapıyorum bir kere adsl2+ modem ile deneyeceğim
adsl tr de ilk çıktı zaman almıştım eski toprak ama sağlam asus modem :G