8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL
-
Allah Allah.. :S
http://www.ttnet.com.tr/web/116-653-1-1/tr/is_yerinde_ttnet/ttnet_isyerim_paketleri/paketleri_karsilastirin
TTNET İŞYERİM paketlerine üye olmak için TTNET ADSL abonesi olmanız gerekmektedir. TTNET İŞYERİM paketlerini hangi TTNET ADSL paketleri ile kullanabileceğinizi aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.
Yani senin bi işyerim paketin ve yanında netlimitsiz adsl paketin varmış gibi kabul ediyo.. Eğer öyle ise 15gbdan sonra nanayı yicek hocam :S
Bit yeniği var bu işte..
-
Eğer dediğin gibiyse zaten 5 gb indirdim pazartesiye kadar 20 gb yaparım o zaman anlarız :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer dediğin gibiyse zaten 5 gb indirdim pazartesiye kadar 20 gb yaparım o zaman anlarız :)
-----------------------------hocam o da muallak :) bazı yerlerde adamlar kotayı geçmesine rağmen, hız düşmüyo :D
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------hocam o da muallak :) bazı yerlerde adamlar kotayı geçmesine rağmen, hız düşmüyo :D
-----------------------------Adama 50 kere 100 kere sordum artık adam benden bıktı emin ol kotalı olsa yada limitli olsa söylerdi :)
-
ee sadece işyerinde mi oluyomuş? biz evde yapamazmıyız yani?
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------ev içinde oluyor
-
bence iş yeri olan için extra olarak evede döşüyolardır.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------şu adamı bi arayayım en iyisi.
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------şu adamı bi arayayım en iyisi.
-----------------------------adamı arayıp en baştan bi daha tane tane anlattıralım
-
adil kullanım için 15 gb ı geçince 512 kb saniyeye dusuyormus nedemekse sen buna benim alt yapım yetmiyor desene