8 Mbit Limitsiz Ve Kotasız İnternet 53 TL
-
Hocam 8 mb kotasız ama 15 gb'tan sonra hızın 512 kb ye düşmesi bize uymaz...
-
aSdFgH bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam 8 mb kotasız ama 15 gb'tan sonra hızın 512 kb ye düşmesi bize uymaz...
-----------------------------Ya beyler 50 sefer srdum adama kotasız limitsiz hız düşmeside olmayacak
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------aSdFgH bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Ya beyler 50 sefer srdum adama kotasız limitsiz hız düşmeside olmayacak
-----------------------------hiç inandırıcı gelmedi ama eğer öyle birşey varsa iki ayın sonunda yeni bi konu aç haber ver. İnternetimiz bi 8 mb hıznı görsün :)
-
eğer öyle birşey gerçekten varsa hemen geçeriz tabiki :| arayıp sormak lazım.
-
hocam bu işte bi iş var 49 değilki 45 ödüyoruz ayda :S
-
ben şimdi türktelekom pazarlama servisini aradım 8mbits kotasızda 15gb geçince 512 kb düşmeyen tarife varmış dedim onlarda bana yok öyle bir şey dediler. bence sen o adamı tekrar ara.
-
Aradım şimdi :)
Var abi diyor öyle şeymi olur.512 ye filan düşmeyecek merak etme ücretinde artmayacak dedi.Daha zaten yeni bir olaymış birkaç günlükmüş sadece çoğu bayi bilmiyormuş.Adamda zaten pazarlamacı değil tt net bünyesinde çalşan müşteri temsilcisiymiş onuda sordum..
-
Allah Allah ben biri kotalı kullanıyorum napsam acep...
-
ben sölm eğer evin telekom santraline yakın değilse hiç almanıza gerek yok cünkü yakın değilse 8 mgbti desteklemiyor demektir 8 mgb olması için uzaksa mesafe fiber kabloyla gelmesi lazm hattın buda çok pahalı telekom sadece dslam sistemlerinden yani santralden 8 mgbti gönderr eve kaç geldiğine karışmaz telkom bilişim ağlarına gidin sorun desteklermi die ondan sora alın 8 mgbti telekom çoğu adamı yiyo benden sölemesi...
-
evim üsküdarda, ve benim bildiğim üsküdarda santral var ama arada 2-3 km wardır :/