900 YTL!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakyu
    fakyu's avatar
    Erkek
    ben istanbuldayım arkadaşım da bursada.bu iki şehirden başka şansımız yok.belki burdan bursada pek bulunmayan bişeyler alıp orda satsak olurmu diye düşünüyorumda ne satıcaz amk. bi terkos pasajı geldi işte aklımıza 5 etişört alıp(hatta belki 40 tane alıom die indirirm yapar) 7-8 e satarız hiç yoktan iyidir diye düşündük.

belediye gazete fln sikine takmaz bizi diye düşünüyorum çünkü ne durumda olan insanlar var abü bize gelinceye kadar.çok şükür okadar kötü bi durum yok ama yinede bişekilde bulmalıyız bu parayı.

hadi beyler önerilerinizi bvekliyorum bi el atın şu duruma seyyar işporta hiç farketmez sadece para getiricek fikire ihityacımız var..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    abü kısa sürede lazımsa bilmemde 2 rockn coke bileti al 200 ytl ediyo ikisi bi hafta kala tanesini 400 hatta 500 ytl den satarsın, ben geçen sene son haftada adamın kız arkadşaı gidiyor kendi gidemiyor. Bi de arkadaş kazığı çektim 80 e aldığım bileti 300e kakaladım ama 500e satanlar bile oldu :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakyu
    fakyu's avatar
    Erkek
    aha olm süper fikir ya ama ben bilmem öle rock'n coke fln yani elimde patlamasın bide onu demeye çalışıom.verilirmi lan bi bilete 300 milyon...

lan!..verilir lan=))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhoweb
    muhoweb's avatar
    Erkek
    Bursadan kestane şekeri vs. alın kutuyla. İstanbulda fln feribot çıkışında satarsınız diyecem aklıma başka fikir gelmedi şimdi. Ya da gidin Kadıköy'e Korsan CDci dükkanlarla anlaşın, Pasajdan adam çekin dükkana 10 milyona CD sattırın 5-5 paylaşın. Bunu yapan çok var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    gidin bi kafede çalışın 2 kişisiniz yazın zaten aylık 400 civarı bişi verirler 1 ay çalışsanız 800ü toplarsınız

gaipten görüntüler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakyu
    fakyu's avatar
    Erkek
    jezreel doğru diosunda okadar vaktimiz yok malesef.ben en geç 1buçuk hafta içinde memlekete dönücem dükkanda çalışıcam zaten yalan dolanla duruom burda yok bütünlemem var yok bilmemneyim war sallıom paso :/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Universite arkadaslarinizdan ya da kendi sülalenizden hic mi yardimci olacak bir adam yok (Borc olarak)
    Ayrica elestirmek haddime degil ama ! Ben de dahil bir sürü insan var hem calisip hem okumakla mesgul..Yani madem ailesinin durumu iyi degil zamaninda calismayi niye dusunmemis?
    + Calismamis madem sirf okula gitmis? Dersleri niye iyi degil?
    vs vs.. para ya da baska birsey sorun degil bence,insan yeter ki istesin,kafaya koysun yapar..
    Allah yardimciniz olsun.. 10-20 50 milyon degil ki destek cikalim dicem.. 900 milyon.. o para icin 3 ay calismam lazim..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakyu
    fakyu's avatar
    Erkek
    bab doru dion güzel dionda zırt pırt bursaya gitmek zorunda kalıyodu adam sürekli bi işte nasıl çalışsın? dersleri niye kötüye gelince bişey sorucam sana istanbul universitesinin azeri hocalarını duydunmu hiç?? yardımcı olucak birileri bulunur elbette ama oda benim haddime deil, yani sonuçta milletten borç dilenmek zoruna gider diye düşünüyorum..

arkadaşlar lütfen sorgulamayı bırakalım sadece fikir istiyorum sizden bukadar şüpheci olmayın.

aga bu arada rockn coke bileti işi iice kafama yatmaya başladı onu bi sölermisin ben nerde ve festivale nekadar zaman kala satabilirim??
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    bu gidişle kötü yola düşücen a.k :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakyu
    fakyu's avatar
    Erkek
    milletten borç dilenmek zoruna gider diye düşünüyorum demişim,düşünmüyorum zaten öyle..hiçkimsenin bırakın annesinin durumunu maddi sıkıntı çektiklerinden bile haberi yok.söylemiyo abi adam.
Toplam Hit: 13817 Toplam Mesaj: 59