900 YTL!
-
abü kısa sürede lazımsa bilmemde 2 rockn coke bileti al 200 ytl ediyo ikisi bi hafta kala tanesini 400 hatta 500 ytl den satarsın, ben geçen sene son haftada adamın kız arkadşaı gidiyor kendi gidemiyor. Bi de arkadaş kazığı çektim 80 e aldığım bileti 300e kakaladım ama 500e satanlar bile oldu :)
---------------------------------------------------------------
abi süper fikir walla bak yaklaştı da konser kesin satarsın hemde fazlasıyla.. -
beyler bu rockn coke işi benimde kafama yatıyo amam tırsıyorum elimde patlarsa biteriz hiçbişeyimiz kalmaz:( aldım dielim satıcak adamı nasıl bulabilirim ondada bi fikir verin??.. yada gaz verin olum kesin satarsın fln deyin yaf:)
nese rockn coke olsada olmasada meretere gidiom yarınn..
bu arada,
nickimyok maç yokki büyük maç olsun tatilde alayı :/ -
ya buarada aklıma takıldı benden biletleri 300 400 milyona niye alsınlarki kapıda illaki satılıodur..satılmıomudur??
-
abi biletler sınırlı 10000 tane bu yüzden elinde kalacağını zannetmiyorum gidiceksin 2 eylüle hezarfene girişte diyiceksin fazla bilet var diye orda her türlü alırlar kısaca karaborsa yapıcaksın maçlardaki gibi ii para var karaborsada
-
çekirdek al git sahile sat abi a.q biz yapamadık bari sen yap bizde para arıyoz ama nerde =(
-
ulen hiç mi yol yok indir bi tüp caddeye al mısırları kaynat kaynat sat ohh mis gibi guzel yeri mesken tut nblm bi park olur carsının gobegı olur lunapark falanda super olur oyle dandık gorundugune bakma pek bi sermayesi yok lunapark a kursan tezgahı saat 4 den sora gece yarısına kadar en az 200 lira ciron olur tabe kaynamış dariiii die de bagıracan hemde zamanı tamamen bitirmio sabahlarıda 4e kadar part time bi iş buldunmu 1 haftada tamamlarsın
-
inşaat bulun bi, kalfasını arayıp sorup bulun durumu izah edin ne kadar çalışacağınızı tayin edin en kötü ihtimalle amelelik yaparsınız en az 40 lira yevmiye alırsınız günlük. Sabah 8 aksam 6 arası. (rayiç bedel konya sartlarına gore belirlenmiştir)
yada boya işinden anlıyorsanız boyacılık yapın birisinin yanında 30-35 lıra alırsınız belli olmaz, yada gıt tısort ıvır zıvır sat sımıt sat bılmıom ıste tıcaret yap ufak caplı.. -
ya mısır işi fln olmam aga o öle sade tüple fln olcak iş deil.. ama tuğrulbaba senin dediğin güzel fikir tabi inşaatlarda yevmiye okadar varsa.inşallah vardır..tişötleri vericem kızlara onlar daha kolay satar bizde gider konuşuruz biyerle çalışırız işte parayı toparlayana kadar.bi günde 80 YTL çok ii ya..çok saol bab
-
eğer bişeyler satacaksan beşiktaş sahil mecidiyeköy durağı zincirlikuyu köprüsü falan kalabalık mekanlarda sat sabah simit akşam tişhort işi iyi gider oralarda
-
yok ya kalmadı öyle 40 lira veren hele hele ameleye hiç :P
valla piyasa çok düştü tabi yalovada :P biraz canlanma var ama inşaatla 900 milyon kazanmakla uğraşma ! çalışamassın daha önce çalışmadıysan ve usta veya kalfa ters bişe sölediğinde kaldırabileceksin :P
arkadaşın dediği gibi s en merter z.burnu filan toptancılara bak çok güzel mallar oluyor.
Toplam Hit: 13389 Toplam Mesaj: 59