900 YTL!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sevenyourdesires
    sevenyourdesires's avatar
    Erkek
    geçen sene konsere bende gittim kapıda sordugumda bilet fiyatları 250 ytl ye çıkmıştı . eğer sen ön satışta 80 ytl ye bileti alırsan kapıda en kötü ihtimalle o zamanki olacak olan fiyat yani 120 milyona çok rahat satarsın çünkü biletler çoktan bitmiş olacaktır . 80 milyon ön satış fiyatları . ama tahminimce 200 ytl ye çok rahat satarsın tavsiye olunur

steel slaughter
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakyu
    fakyu's avatar
    Erkek
    beyler yardımcı olduğunuz için hepinize çok çok teşekkür ederim 260 YTL vardı ya elimde.yarın çıkıyorum evden 100 üyle 1 tane rockn coke bileti alıyorum, kalanıylada merterden tişörte dayanıcam.bursadada inşaatta olmasada gidecez bi haLe fln konuşacaz artık ne verirlerse üç beş bişey çalışacaz naapak:) allah işimizi rast getirsin bakalım ne yapabilicez..

tekrar teşekkürler.haydin selametle=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    hint kınası ile yapılan dövmelerde manyaaaaaakkkkk para var bi ara o işede atılmıştım sonra günah münah dediler bıraktık !!

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakyu
    fakyu's avatar
    Erkek
    son bişey sorucam bgn gidemedim mertere,yarın o adamlar orda olurmu?? hani pazar ya o bakımdan diomm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    abü rockn coke 2-3 eylülde yannız ona göre hemen karar verme, ben uzun vadede söyledim. Ayrıca çok pis kazanılıyor.

Umarım parayı toplarsın.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakyu
    fakyu's avatar
    Erkek
    beyler arkadaşla konuştum iice düşündükhiçbişey yapamasak kendi fiyatından satarız para yanmaz dedik 2 tane tam+kombine rockn coke bileti aldık.

aldık almasına da hayatımızda böle iş yapmış deiliz nasıl satacaz bunları bunun yolu yordamı nedir bi arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim..nebileyim bunun polisi var onu bırak çetesi bile vardır bu işin belkide hiçbi fikrim yok başımıza iş almayak bide..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hajı biletlerin satıldığı yere git, orda bilet almaya geldiğini anladığın elemanlardan tekine yaklaş, böle böle bi biletim war alacan mı lan it de, sora kavga çıkar, karakol falan.. :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakyu
    fakyu's avatar
    Erkek
    bravo..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakyu
    fakyu's avatar
    Erkek
    arkadaşım anlatamıyorum sanırım derdimi..tabiki gelene geçene sorucaz nasıl satıcm başka stand açıcak halim yok ya=)

nelere dikkat etmem gerekiyo,ne yapmamam gerekiyo..daha önce yapan arkadaş varsa biliyodur bu ksımlarını..yani nebileym polisi var bilmemnesi var
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    abi ben fenerbahce macinda yapmistik arkadasla :D sen bi kosede bekle gisenin yaninda giseden umitsizce donenlere bilet lazimmi de :D ama biletler ark ta kalsin :D lazim derse arkın yaninia gidin .. bolece polis seni yakalrsa ustunde bilet bulamio

Nerede o eski günler...
Toplam Hit: 13818 Toplam Mesaj: 59