900 YTL!
-
geçen sene konsere bende gittim kapıda sordugumda bilet fiyatları 250 ytl ye çıkmıştı . eğer sen ön satışta 80 ytl ye bileti alırsan kapıda en kötü ihtimalle o zamanki olacak olan fiyat yani 120 milyona çok rahat satarsın çünkü biletler çoktan bitmiş olacaktır . 80 milyon ön satış fiyatları . ama tahminimce 200 ytl ye çok rahat satarsın tavsiye olunur
-
beyler yardımcı olduğunuz için hepinize çok çok teşekkür ederim 260 YTL vardı ya elimde.yarın çıkıyorum evden 100 üyle 1 tane rockn coke bileti alıyorum, kalanıylada merterden tişörte dayanıcam.bursadada inşaatta olmasada gidecez bi haLe fln konuşacaz artık ne verirlerse üç beş bişey çalışacaz naapak:) allah işimizi rast getirsin bakalım ne yapabilicez..
tekrar teşekkürler.haydin selametle=)
-
hint kınası ile yapılan dövmelerde manyaaaaaakkkkk para var bi ara o işede atılmıştım sonra günah münah dediler bıraktık !!
-
son bişey sorucam bgn gidemedim mertere,yarın o adamlar orda olurmu?? hani pazar ya o bakımdan diomm
-
abü rockn coke 2-3 eylülde yannız ona göre hemen karar verme, ben uzun vadede söyledim. Ayrıca çok pis kazanılıyor.
Umarım parayı toplarsın.
-
beyler arkadaşla konuştum iice düşündükhiçbişey yapamasak kendi fiyatından satarız para yanmaz dedik 2 tane tam+kombine rockn coke bileti aldık.
aldık almasına da hayatımızda böle iş yapmış deiliz nasıl satacaz bunları bunun yolu yordamı nedir bi arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim..nebileyim bunun polisi var onu bırak çetesi bile vardır bu işin belkide hiçbi fikrim yok başımıza iş almayak bide..
-
hajı biletlerin satıldığı yere git, orda bilet almaya geldiğini anladığın elemanlardan tekine yaklaş, böle böle bi biletim war alacan mı lan it de, sora kavga çıkar, karakol falan.. :D
-
bravo..
-
arkadaşım anlatamıyorum sanırım derdimi..tabiki gelene geçene sorucaz nasıl satıcm başka stand açıcak halim yok ya=)
nelere dikkat etmem gerekiyo,ne yapmamam gerekiyo..daha önce yapan arkadaş varsa biliyodur bu ksımlarını..yani nebileym polisi var bilmemnesi var
-
abi ben fenerbahce macinda yapmistik arkadasla :D sen bi kosede bekle gisenin yaninda giseden umitsizce donenlere bilet lazimmi de :D ama biletler ark ta kalsin :D lazim derse arkın yaninia gidin .. bolece polis seni yakalrsa ustunde bilet bulamio
Toplam Hit: 13818 Toplam Mesaj: 59