900 YTL!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakyu
    fakyu's avatar
    Erkek
    he bab böle şeyler soruyorum işte çok saol aga.giden arkadaşlar bilir diye sorduydum polis denetliyomu öle fln filan işte
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PamiR
    PamiR's avatar
    Erkek
    Bilet bittiği zaman sen istemesende seni bulurlar.Buna emin ol birde baktın olmuyor pc varsa sat derim git bir yerle anlaş yeni bir pc al taksitli fiyatına az az ödersin onu zaman içinde eline taze para geçmiş olur hem.Bursada tşört satarak parayı toplarım dersen ona güvenme derim bursada tekstil şehri onu hesaba kat istediğin karı elde edemezsin.

Hayatı yaşamak istiyorsan yarını düşünme.Geçmişini yeniden yaşamak istiyor isen geleceğini unut.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    ::::::)))::):::)::)::)::)

Every thing"s place and her time reach
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yanında bir ehliyet ve bir kimliği olan herkes her maça rahatlıkla girebilir. tabi biraz oyunculuk yeteneğide lazım. merak eden varsa beşiktaşlı efsane taraftarın hikayesini bir gün anlatırım size..

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaY_CloseS_
    PaY_CloseS_'s avatar
    Erkek
    okulunuzun ülkücü reisini bulun
    anlaşın
    erzurum yapımı işlemeli oltu taşı yada üzümlüden el yapımı işlemeli silah getirip satın.o ocakta satar onları.
    bu bir.

ikincisi forum yada portal kur bi kaç tane gitti gidiyorda ucuzada olsa sat.
    bu iki

eğer arkadaş cevren geniş ise superteklif.com u dene

webtasarım biliyosan ucuza yap yap sat.yada işibul biz halledelim tasarımı

demircinin birine git Hz. ali kılıcı yaptır..50 milyona patlar..
    git bi alevi mahallesine her eve gir 100 e sat alır hepsi..denedim oldu :d

hiç biri olmassa gezi düzenleyin istanbuldan bursaya..bursadaki ark. in gezi yerlerini bulsun sen otobüsü gelecekleri ayarla

yada amatör bi rock grubu bulup makul bi yerde konser verdirin.afişler sizden amatör grup para istemez zaten tanınmak için..

bıçağın keskin yüzündeki kan lekesiyim artık
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    elinizdeki tüm parayı o biletlere verecegine dinamo kieve yatırsaydın çoktan çıkarırdın paranı:))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    PaY_CloseS_

fikirlerini tuttum ya harbi çok kalite orjinal ;D

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    exploit25 bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet gazeteye falan başwurun.ama ticari olarak sana önerim.hmm.eğer programlama bilgin varsa program yapıp sat iyi para var eğer yoksa,ve yazlık bi bölgedeysen ddiin gibi cancanlı bi t-shirt hazırlayıp girin piyasaya hatta bilmiyorum izin almaya gerek varsa izin alın yoksa da Üzerine Türkiye bayrağı ve tarihi eserler gibi bişeyler koyun böylece turistler sırf hatıra olsun diye alacaktır ayrıca ülkemizin de reklamı olacaktır.Eğer turistik bölgedeysen we az bi sermayen varsa bunu kesin yap.eğer turistik bölge değilse ama sahili olan bi yerse su satmanı tavsiye ederim belki dalga geçicen ama insanlar sahilde top vb oynadıktan sonra sen onlara 1 milyona da versen alacaklardır.bi de bu sahiilin kalabalığını düşün.Neyse yaşadığın yerin ortamını anlatırsan daha ii yardımcı oluruz.
    -----------------------------
    Adam programı yazana kadar, ohoooo

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 13812 Toplam Mesaj: 59