900 YTL!
-
Neyse,ben sadece görüşümü söyledim..Sorgulamak degildi..
Zırt pırt gidiyorsa part-time işler var..
Iyi madem fikir istiyorsun,en cabuk ve en hizli iş pis işlerde var?
2 günde 900 milyon degil 900 milyar kazanirsin..
-
aga bilmiyorum neden part-time çalışmadığını ama mutlaka vardır bi sebebi.. ben de yeni öğrendim zaten bu durumları ben sadece dersleri kötü diye morali bozuk sanıyordum herkes gbi..
çok parada gözümüz yok, öle para da bize lazım deiL saolasın.. -
Rock-n coke olayı güsel ama riskli.Ayrıca ben ewe dönecem diyorsun.Eğer kesin bir sonuç istiyorsan;Sonuçta senin arkadaşın we dolayısıyla ailende tanıyordur.Bence ailenden iste bi şekilde yakın samimi olduğun bir akrabada olabilir.Durumu onlarada güzelce anlat.2 ay içinde falan parayı geri ödeyecek ama şuan için acil lazım dersin.En azından süreyi uzatıp başka fikirler üretmemizede yardımcı olmuş olursun... ((Arkadaşının ders konusundaki tembelliğinden bahsetme onu değiştirerek anlat))
-
aga zaten şuanda elimizde olan parayıda ben ailemden aldım bu arada 60 milyon daha bulduk oldu 260.rocn coke işi riskli miskli ama mecbur yapıcaz gbi gözüküyo
-
5 ytl ye toptan tişört mü alırınr aq kafayımı yedin ben merter den tanesini 3.5 a alıyorum converse'in filan hafif defloluları 12 liraya okutuyorum su gibi gidiyor günlük ciro 100 ün altına düşmüyor. , ama satışı nerde yapacağını iyi bilmelisin mesela ist. da yeşilköy de bakırköyde , avcılarda ve sahil taraflarında müthiş satış yapılıyor bilmem artık bursa da nerde gider biraz tiki yerler bulucan
-
bilmiyorumjki bab daha önce hiç yapmadım böyle şeyler bi terkosun adını duydum işte ucuzmuş fln diye..mertere gideyim ozaman.ama orda nasıl bulucam dediğin gbi şeyleri senin varmı tanıdık yada hep iş yaptığın beni yönlendirebilecein biyer merterde??
-
valla kardeş orda herkes textil işi ile ilgilenir sen gidiceksin toptan mal istiorm diiceksin bütçene göre de mal alıcaksın , ztn orası tam piyasadır yani , 200 lira ya bulursun benimde tanıdık yok gidip araştırıoz , z.burnu da sağlamdır ama merter her zmn 1. adresin olsun , 2.5 ve 4 arası çok ama çok sağlam mallar bulursun 1 e bile bulursun ama satamazsın , ihracat fazlası ve hafif defolu markalı mallar var onlara göz at !
-
eyvallah kardeşim çok saolasın ben bi gidim ozaman mertere ama toptan mal alıcam deyip 200 milyon param war deince dashaq geçmezler umarım =( enazından rockn coke tan daha risksiz
-
tişört leri öğlen 12 den sonra satmaya başlayın ondan önce alın 70-80 er gevrek sabahları onları satın gidin öğleden sonra tişört satın. akşam ise maç saatlerinde büyük maçların biletlerini alıp karaborsaya çıkarın.
-
aha yine döktürdü abimiz :)
Toplam Hit: 13810 Toplam Mesaj: 59