A-K-P NE İstiyorsun Halktan.
-
Ey gören körler , siz olmasanız ben kimlere güleceğim.
-
Kreston ya ben baykalla ilgili konu açınca çöpe taşınıyorda neden AKp taşınmıyo yöneticiler düpe düz torpil geçiyo birde herkes hakkını arasın işte özgür düşünce felan gülerim ben böyle şeyler :)
-
Kökten antiakepeci olduğumuz için olabilir hoca,fazla zorlama şutlanma otobusünde yerin olmasın.
-
Antikky
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye söz var bilirmisin şutlansam ne olacak benim kafamdakiler yine aynı kalacak :) -
doğru sölemekmi doğruları okumak istiyorsan konun açılış mesajını oku,bi kaç sebepten dolayı zaten banlamıyorum ama yakın max 4-5gün sonra elimdeki liste yolcu.
-
Antikky ne diyelim liste senin elinde... sana kolay gelsin ozaman inşallah başka yerde görüşürüz arkadaşlar k.i.b byeSSS TBT
-
tinnnnn
-
Şimdi sosyal guvenlik konusunda butun hukumetler bişiy yapamazki önceden adamalr 47 yasında emekli oluyordu ondan sonra 30 sene maaş alıyorlardı.Sonra ne oldu adamlarda para kalmadı bee sanki hazinede birsürü para varda devlet bize vermiyor mus gibi konusuyorsunuz.Arkadaşlar akp yi savunmuyorum ancak ülkenin ekonomik durumu ortaada OLMAYAN PARAYI HANGİ HUKUMET VEREBİLİRKİ.AKP DÖTÜNÜDE YIRTSA SANA 47 YASINDA PARA VEREMEZ VERMEZ.butun partilerde dahil.
haa verir ama sonra ebenisini tersten görür sonra okursun haberlerde ekonomide deriiinn bir açık oluştugunu ve sonra ekonomik krizin eşiğine bile gelebilir.
şimdi gülebilirsiniz ancak düşünsenize 30 yıl adama maaş verirse bu devletin sınırsız parasıo yok illa açık vericek.tir -
valla orası beni siklemez Yer altı kaynaklarını kullansın..Borla Dünyayı satın alır çokta sikimde..onu halk seçti sırtını dönemez halka..millet vekilleri milyarlaca lira maaş alıyor ve hala yetmiyor diye isyan ediyor ve Zam istiyor..ulan ne zaman tam olarak bir araya geldiler bu ipneler 100 var 200 yüzü piyasada yok 10 var 5 i yok..ne iş anlamadım a.k..birde yetmiyor maaaşları ipnelere..tabii a.k Herseyin En iyisi Son model Arabalar piçleri Yesin paraları Kızlarla..Avrupalarda..Para Tabiki yetmez sana a.k çocuğu..Çok sinirlendim a.k
-
bu memleketten daha hayirmi beklionuz siz :)....Kan dokulmeden savas olmadan bi sikim olmaz artik....Hey ulan ben bunlarida soyledim ya...:)
Toplam Hit: 7249 Toplam Mesaj: 59