folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder A-K-P NE İstiyorsun Halktan.

A-K-P NE İstiyorsun Halktan.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    PyRoN yavaş koy sen kimin akoyuyon o laf attığın sezer atatürkten sonraki en iyi cumhurbaşkanı nerdeyse..

puhahah cok komiksin bilader ne guldum ya a.q. bos verin acamyın su konuları a.q. goruyoruz neyin ne oldugunu siz anca medyaya inanın yok kulaktan dolma haberlere inanın enflasyonu %200 lerden %30 lara ceken bir meclis var onunuzde ona gore saygı duyun la esnaf olanlar daha ii bilir a.q. kriz oldugunda herkes kepenk kapattı simdi millet kendini toplamaya calısıo 100 kepenk kapandıysa bunun 70 tanesi tekrar guc buldu kendinde de acmaya basladı ya onceki devlet bakanlarına ne diyecenis ibneler geldiler turkiyenin a.q. sonra biz bişe yapmadık sizde onları koruyun akp ye camur atın yapısırsa kar ya yapmayın arkadaslar harbi ayıp devlet kendini daha yeni toparlıyo bide demişsinizki hazinedeki para nereye gidio hergun ustune bastıgın asfaltın bir metrekaresi nekadar haberin varmı ya bilmiosunuz bari konusmayın adminlerden ricam bu konuyu kitleyip rafa kaldırsınlar cunki burasi siyaset meydanı değil turkiyenin en iyi hack sitesi lutfen yolundan sasmasın

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    arkadaşlar burası hack sitesimi ben bilmiyorumda?

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı: PyRoN yavaş koy sen kimin akoyuyon o laf attığın sezer atatürkten sonraki en iyi cumhurbaşkanı nerdeyse.. puhahah cok komiksin bilader ne guldum ya solcu pezevenk lan o herif a.q. bos verin acamyın su konuları a.q. goruyoruz neyin ne oldugunu siz anca medyaya inanın yok kulaktan dolma haberlere inanın enflasyonu %200 lerden %30 lara ceken bir meclis var onunuzde ona gore saygı duyun la esnaf olanlar daha ii bilir a.q. kriz oldugunda herkes kepenk kapattı simdi millet kendini toplamaya calısıo 100 kepenk kapandıysa bunun 70 tanesi tekrar guc buldu kendinde de acmaya basladı ya onceki devlet bakanlarına ne diyecenis ibneler geldiler turkiyenin a.q. sonra biz bişe yapmadık sizde onları koruyun akp ye camur atın yapısırsa kar ya yapmayın arkadaslar harbi ayıp devlet kendini daha yeni toparlıyo bide demişsinizki hazinedeki para nereye gidio hergun ustune bastıgın asfaltın bir metrekaresi nekadar haberin varmı ya bilmiosunuz bari konusmayın adminlerden ricam bu konuyu kitleyip rafa kaldırsınlar cunki burasi siyaset meydanı değil turkiyenin en iyi hack sitesi lutfen yolundan sasmasın

adam gibi konuşlan!bende sol görüşlüyüm!o adamda sizin gibilere ülkeyi emanet etmemek için çabalıo!sen o 70 kepenki göster bana!birisi bişey dio ardından gidionuz!bilip bilmeden konuşuonuz!ben denizlideyim ve devletin tek destek yer vermedii yerlerden biridir tekstil sayesinde ama artık oda bitti bu aq akpsi yüzünden!ayrıca şeyhimiz sitenin amacını belirtmemişler!sadece hack sitesi olsa burda 100 fazla üye olmazdı.ztn göte gelceiini görmüşsün rafa kaldır dion korktuunuz için!AKP VE AMERİKAN UŞAĞI

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek
    redkit daha gençsin evlat siyaset yapacığna ghit derslerine çaliş ko amına siyasetin yatarkende sütünü içte yat... solcuymuş ahaıhııha

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    oha aq yaaa.açık açık cumhurbaşkanına küfür edilio akıllı olun lan biraz bölücülerin ekmeğine yağ sürüosunuz

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    1 Yaşıma daha girdim %200 lerden %30 lara bu meclismi düşürmüş hadi ordan :)) Gazeteler bile yazdı kardesim bu adami. Ben esnefim ve tek bi kisi bilirim bu konuda o da süreyya sergengeçti dir. El s.ki ile gerdege giren kimlerdi? kendi basarilariymis gibi gosteren. Yemezler abicim yemezler.

http://www.tcmb.gov.tr/yeni/banka/bsk/cvtur-sserd.html

Yakarız Bu Gezegeni...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    gazeteler radyolar televizyonlar herşeyi yapıyor hherşeyi yazıyorlar söylüyorlar bide her sölenildiğine inanılmasa

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    Kelv1n +9999999999

HERKESİN GORUSLERİ FARKLIDIR NASIL davranılmasını isterseniz ole davranın ben kkarısmıyom neden korkucam en fazla burdan ban yerim a.q.

pyron bunu yazdı:

redkit daha gençsin evlat siyaset yapacığna ghit derslerine çaliş ko amına siyasetin yatarkende sütünü içte yat... solcuymuş ahaıhııha

supersin ya a.q. hiç gulecegim yoktu:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:d

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek
    sezerin a.q :P

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PyRoN
    sezerin a.q :P

PyRoN ben senin ananın a.q. hemi.. kes lan ş.siz

Arkadaşlar tayyip başarısız Diyen yok Ama onlarda götürüo ok. Kimse götürmüo demesin.
Toplam Hit: 6712 Toplam Mesaj: 59