A-K-P NE İstiyorsun Halktan.
-
25 30 yila kadar ne partiler gelir gecer )) biri gelir yasayi degisitirir vs vs..Surekli tartisma ortami yapmanin bir anlami yok...Aslinda her parti icin tek baslik acilsa,herkes ne yazicaksa oraya yazsada bizde surekli bu tur konular gormesek..
Benim siyasetim oy atana kadardi..Oy kullanmadim..Siyaset yapip,ona buna yazmaminda anlami yok..Sadece iyi bir sekilde yonetilmeyi temenni ederim,islerime bakarim..
| Herkes layık oldugu sekilde yonetilir |
-
Muhalefet oyunu geler geçer yarın ne olacağı belli değil 47 yılın hesabını yapmayın bana.... Saçma salak forumlarda açmayın yeter artık
-
ya hayır tamam da s.güvenlik yasası gerekli de,
Neden Sezer'in gerekçelerini okumuyorsunuz.
sosyal devlet dediğimiz şeyin ne olduğunu sanıyoruz arkadaşlar.
ekonomi kötü de hazinede para yokta benim işim mi a.k
siyasiler boşaltmıyomu hazineyi
ona buna peşkeş çekmiyolar mı özelleştiricez die kar eden kuruluşları ederinin -10 katına hemde
istihdamı ben mi yaratçam arkadaşım
esnaf olanlar bilir vergi sistemini
tarım ülkesiydik benmi kaldırdım sürbansiyonları çiftçiden
abd ab ımf koymuyo mu kotaları
ticareti kısıtlamıyomu
üstü örtülü engellenmiyormu dış ticaretimiz.
nie para kalmıyo hazinede o zaman
çalışıyım ben 45 sene vergimi ödiyim(alsınlar daha doğrusu benim elime geçmeden)karşılığında sağlık hizmeti mi alıyoz a.k
devlet hast.uğrayın bi ara.güvenlik mi onun için mi hergün gasp cinayet mala yönelik suçlardaki bu anormal artış.
NEREDE ÖDEDİĞİM VERGİM ARKADAŞIM!!
TAYYİP'İN OĞLUNA EV ALDIK 10-15 ARKADAŞ BU YIL ÖDEDİĞİMİZ VERGİLERLE AMERİKADAN.
bırakın a.k.konuşmuycam başka.
offf ulen konuşturuyonuz yawww beni.
MUBAHTIR A.K
MUBAH
+++Çok tehditkar ve asarım keserim havası var hiç hoş deil.
insanlar yurt menfaatleri,forum kuralları ve genel ahlak kuralları dışına çıkmadığı sürece fikirlerini beyan edebilmeli.aksi durumda bi otobüs varsa bende en önde oturmak isterim.
saygılarımla!!
-
sezerinde a.k ulan bu hale 2 3 senedemi geldi Türkiye, kaç senenin ceremesini çekiyoruz kimseye bok atmayın bilip bilmeden konuşmayın..... Varda sendenmi esirgiyor devlet ? -
muhakkak sen daha iyi biliyosundur
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=24459 -
PyRoN yavaş koy sen kimin akoyuyon o laf attığın sezer atatürkten sonraki en iyi cumhurbaşkanı nerdeyse.. Bence bi .ikim bilmeyen sensin.Var evet bizden esirgio kendi tanıdıklarına,çocuklarına verio.O zaman kendi tanıdıklarınada,çocuklarında vermesin.Nerde eşitlik.Unatıkanın oğlu için yumurta fiyatlarıylada oynmadılarmı yalan mı? daha böyle bir milyon örnek var.
Arkadaşlar şu akp ile ilgili nolor başlık açmayın daha çok pirim yapıyorlar.
Yine söyliyorum.Söylemeyede devam edicem.Uzmanlara göre Akpye oy veren kesimlerin çoğu Cahil kesimmiş.Bu uzmanların arasında akpli olanlarda varmış.O yüzden bence konuşmaya değmez...
Karambole iktidara geldiler geldikleri gibi s. gidicekler. -
ya olum siz akpyimi çekemiyonuz bana mı ole geliyo bu amk çocukları bundan öncekiler bir sik yapmadı ne yaptıysa bu tayiip mi yaptı ak ztn biz herşeyi çok biliyoruz sanıyoruz ama bir sikten anldıgımız yok ağzı olan konuşuyor kulagı olan duyuyor duyan kulakta rahat durmuyor bu am** koduklarıma inanıp bir şeyler yapıyorlar
yapmayın ALLAH aşkına ya adam bir nebzede OLSA bir şeyler yapmaya çalışıyor neden bunu görmezden gelmiyorsunuz neden bir kaç densizin sözlerine inanıp pirim yapmaya çalışan götlere inanıp bu adamı yargılıyorsunuz. Sen tanıyormusun bu tayiibi ki böyle konuşuyorsun nerden biliyorsun adamın çalıdıgını ulke için iyi şeyler yapmadagını yazık
şİmdi biri çıkar yok öyle yok böyle laf ta atar ama benim düşüncem öle kulaktan dolma bilgilerler yalan haberlerle değişMEZ!!!!!!!!!! -
erebus çok komiksin..... ayrıca sezerin a.q
yani iq testinden 140 almamla ne ilgisi var ? 140 alan gerizekalımı oluyor yoksa bunu söyleyip prim yapmaya çalişanmı? -
Bu Taşyapı Kimin firması A.q istanbulun en baba yerlerini kapatmış inşaat yapıyorlar.. ama şimdi bazıları der ne var adam inşaat yapıyor memleketin heryerini parselleyip satıyorlar yada cukka yapıyolar hala insanlar akp hükkümeti yemiyor diyor.. beyninizi s......... akp gelmeden önce demiyormuydu biz farklıyız öncekilerin yaptıkları biz yapmıyazağız ulen Naylon faturayı icat eden adam Unakıtan değilmi :) sizde abd köpeği değilmisiniz onlar istedi bizde böyle yapıyoz yapın görücez sizi sandıkta......
-
sizin aklınızı sikiyim demişsin ne oluyo bizim ağzımız yokmu lütfen müridlere karşı saygılı ol!
Toplam Hit: 6733 Toplam Mesaj: 59