folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder A-K-P NE İstiyorsun Halktan.

A-K-P NE İstiyorsun Halktan.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    yok ondan değil bir toplum olmak için sağcısı solcusu aynı dusunceye sahip olmalı yazındada toplum olmalıyız dediğin için sana göre doğruysa bize göre de doğrudur abimizsin

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Amaçta ve Fikirde ayrılık olur, ama yeri geldiğinde ortak istekler için birlik olunabilir.
    Mesela sağcı da solcu da, hükümeyin sosyal güvenlik reformundan olumsuz
    etkileniyor.

Hükümet bunu yaparken sağcı olanlar etkilenmiyor, diyebilir mi?

Hayır!

O zaman ne olacaktır, iki grup bir araya gelip bu reforma direnecektir, ki bu en
    etkili çözümdür!

Ama sosyalistler der ki bu ülkede halkın refahı için yönetim değişmeli, sağcılar der
    ki hayır değişmemeli.

Bu konuda farklı fikirlerin olması lazım, tıpkı diyalektiğin tanımında söylediğim gibi
    olumlu tartışmaların yapılması lazım.

İlerleme bu sayede olur.

Mesela Filistin'in İsrail tarafından işgaline Sultanahmet'te sağcısıyla solcusuyla
    onbinlerce insan tepki gösterdi.

İşte yakalanması gereken ruh bu!

Üniversitelerde sakal, türban vs. yasağına aynı şekilde sağcısıyla solcusuyla birçok
    öğrenci ayrım yapmaksızın bir araya gelerek tepki gösterdi.

Ben sağ ve sol fikirler, teoriler ortadan kalksın demiyorum.
    Yapılan yanlışlara karşı bir olabilecek kadar erdemli olsun diyorum!

10 yıl önce oldu, bugün de olabilir!

En azından benim umudum var!

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek
    persian ben sana ne diyeyim . Başlasammı ana avrat düşerek senin katına , sövsemmi burda anaya kufur etmeye izin veren zihniyete? bi adminin anasına sövulmesiyle userin anasına sövulmesi arasında fark olduğunu sanan Görevini yapmayan yapamayan .....................................................................Yorumsuz...

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ben sizi anlamıyorum a.q hala akp yi savunuyosunuz ulan mezarda emekli olcan hala akp tayip die dolasıonuz ortalama omur Turkıye de 68 ve emeklilik yası 68 olcak bunun tek amacı insanları olene kadar kullanmak emekli maası odemekten kurtulmak,her yasa gibi bu yasa da halka deil nası soylesem zenginlere mi denir nasıl denir tam anlatamadım demek istedigimi... yani halkı sonuna kadar kullanıcak olanlara cıkan bi yasa.. o insancıklar ki bunların arasında sizde olucaksınız akpci tayyipci vatandaslar, 68yasında elinde bastonla belki baston tutcak hali de kalmaz çalıscan olemi?? calısamıcan tabiki bırakıcan isi bırakınca emeklı maasıda yok yanı olume mahkum yasıcan... akpli vatandaslar acaba bu yasanın akp yandasları dısındakılere gecerlı oldugunu flnmı sanıo adam dıokı 68yasında emeklı olcan sen dionkı oh ne guzel daha ne isterimki !!!! anlamıyorum sizi adam sıçıp yasa cıkardım bu yencek dese oturup yiceksiniz bok oldugunu bile bile bu ne gzl bişi diceksiniz...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    criminal özür dilerim hacı!sadece senden deil bütün arkadaşlardan.düşüncelerimi küfürsüz anlatmam gerekirdi dikkat etmedim tekrar özür dilerim.bi anlık sinir oldu

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ya tamm güzel diyorsunuz (akpyi filan savunmuyorum) 68 yaşında emekli olucan ya adam ztn kaç sene daha iktidarda kalacak? madem kimse istemiyor önümüzdeki seçim kimse oy vermiyecek adama gelen başbakanda bu yasayı dğeiştirsin Türkiye için kötü bir yasaysa!

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    daha dun bu hukumet mi dusurdu bu enfilasyonu diordum. bu gun dolar euro firladi tobe tobe.. ayrica televizyondan ogrendim inanmasam mi?

Yakarız Bu Gezegeni...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Söylediğim halde, üslup konusunda dikkat etmeyen veya bunun için özür dilemeyen, kısacası uyarımı ciddiye almayan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılmıştır.
    Bunu yaparken bir görüş ayrımı yapmadım.

Sizden beklediğim tek şey, karşınızdakine gereken saygıyı göstermenizdir, haketse de, haketmese de!

Lütfen bu konuda özen gösterin.

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
Toplam Hit: 7246 Toplam Mesaj: 59