ABD Konsolosluğu Yakınında Polise Kanlı Saldırı
-
slave13_ bunu yazdı:
-----------------------------ergenekonun bi meyvesi o.çocokları işte Allah rahmet elesin polislerimize
-----------------------------hala ergenekona ianna adam var mı :S Türkiye nin bu kadar cahil olduğunu hiç bilmiyordum..
-
allah rahmet eylesin ailesinede gerçekten çok çok sabır versin..
-
allah rahmet eylesin ne diyelim
-
slave13_ bunu yazdı:
-----------------------------ergenekonun bi meyvesi o.çocokları işte Allah rahmet elesin polislerimize
-----------------------------
AŞIRI İSLAMCI ÖRGÜT ŞÜPHESİ TERÖRİSTLERDEN İKİSİNİN AFGANİSTAN'A GİRİŞ-ÇIKIŞ YAPTIKLARI BELİRLENDİ. ALİ KEMAL ERDEM BİLDİRİYOR
09.07.2008 12:38Teröristlerin cesetlerinin üzerinden dua kitapları çıktı. Aşırı İslamcı örgüt şüphesi kuvvetleniyor. Saldırganların daha önce Afganistan'a giriş çıkış yaptıkları belirlendi ancak sabıkaları bulunmuyor.
Teröristlerin birinin üzerinden Suriye pasaportu çıktı.
Siyah punto yazdım daha dikkatini ceksin diye :D Hocam ne alaka Alalh aşkına erkenekonla bu olayın..Biraz mantık ya.
-
Verilmek istenen mesaj ne ben onu anlayamadım,amaç nedir? Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
-
hocalar ergenekonun bi meyveside derken şunu kastettim
hani yakalan kişiler ülkeyi karıştıracakmış ya silahlı eylemlerde bulunacaklarmış ya benim düşüncem bu olay o istenilen olaylardan biri tmmı ankladınızmı daha anlamadan yorum yaopmayın
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------çocuğun anlatışa bah
polisin kafasına sıktılar :|
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=148246&interstitial=true
-----------------------------
muhabir kesmese çocuk daha filim gibi anlatacak :S niye bağlıyorlar ki canlı yayına çocuuğu söylediklerini alın haber yapın işte :S yazık yav -
Bütün anayollara çelik yelekli otomatik silahlı polisler yerle$tiriolardı az önce mutlak suretle bi kaç saate yakalarlar allah kolaylık versin polislerimize...
-
slave13_ bunu yazdı:
-----------------------------hocalar ergenekonun bi meyveside derken şunu kastettim
hani yakalan kişiler ülkeyi karıştıracakmış ya silahlı eylemlerde bulunacaklarmış ya benim düşüncem bu olay o istenilen olaylardan biri tmmı ankladınızmı daha anlamadan yorum yaopmayın
-----------------------------Arkadasim cok iyi anladım seni.Düsündüklerinin yanlıs oldugunu olayları biraz daha dikkatli bakarak anlayabilirsin.
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------Verilmek istenen mesaj ne ben onu anlayamadım,amaç nedir? Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
-----------------------------Aslında mesaj falan yok.Sadece birilerini kullanıp ortalıgı karıstırma amacı var.