ABD Konsolosluğu Yakınında Polise Kanlı Saldırı
-
Amerika konsolosluğu önünde polise saldırı olmuş. 3 Polisimiz şehit, 2 polisimizde yaralanmış. İnsanın içi gidiyor. Şehitlerimizin ruhu şaad olsun, ailerine cenab-ı haktan sabır diliyorum. Ben bile bu hale girdiysem kim bilir aileri ne haldedir... İçim çok tuhaf oldu, Allah C.C hepsinin belasını versin. Ne zman bitecek bu kanlı saldırılar! Yetr ulan yeter!!! İnsafsız köpekler. Ne zaman kana doyacaksınız! Bir noktadan sonra artık kafa dağılıyor yürek kaldırmıyor. Kendimi hiç bu kadar sinirli hissetmemiştim.
-
ergenekonun bi meyvesi o.çocokları işte Allah rahmet elesin polislerimize
-
İceri girip o amerikan serefsizlerini kesseler gercekten icin acımazdı ama olan yine bize oldu, aq
-
Olay yeri İstanbul-İstinye bana 15 dk uzaklığı var :s
-
slave13_ bunu yazdı:
-----------------------------ergenekonun bi meyvesi o.çocokları işte Allah rahmet elesin polislerimize
-----------------------------Ergenekonun meyvesi falan degil bu.Tutuklananların gecmişlerini biliyorsan böyle bişiyin imkansızlıgını anlarsın.
-
Plaka ve araba markası belli.Yakın zamanda yakalanma ihtimali fazla.
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Plaka ve araba markası belli.Yakın zamanda yakalanma ihtimali fazla.
-----------------------------
arabanın içindeki it de bekliyodu demi arabanın yanında gelsin de beni bulsunlar diye? çoktan kaçıp normal vatandaş kılığına girmiştir.gene haince , kalleşçe arkadan vurmuşlar polislerimiz hazırlıksız yakalanmasa bilanço bukadar ağır olmazdı :( Şehit Polislerimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır, yaralı olanlarımıza acil şifa diliyorum. o hainlerin ve işbirlikçilerin ve onları kullananların da sonunu göstersin bize amin.
-
Bu ülke daha çok karışır..
Şehitleirmizin mekanı cennet olsun..
-
çocuğun anlatışa bah
polisin kafasına sıktılar :|
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=148246&interstitial=true
-
Allah rahmet eylesin.Yine karıştırıyolar memleketi nolur birbirimizden kopmayalım.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Plaka ve araba markası belli.Yakın zamanda yakalanma ihtimali fazla.
-----------------------------
arabanın içindeki it de bekliyodu demi arabanın yanında gelsin de beni bulsunlar diye? çoktan kaçıp normal vatandaş kılığına girmiştir.gene haince , kalleşçe arkadan vurmuşlar polislerimiz hazırlıksız yakalanmasa bilanço bukadar ağır olmazdı :( Şehit Polislerimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır, yaralı olanlarımıza acil şifa diliyorum. o hainlerin ve işbirlikçilerin ve onları kullananların da sonunu göstersin bize amin.
-----------------------------Arabada mutlaka iz bırakmıslardır.Profesyonel olan biri zaten bunu yapmaz.Yakından kastım birkac gün degil tabi.