ABD Konsolosluğu Yakınında Polise Kanlı Saldırı
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
ABD'nin politikaları başa gelen Cumhuriyetçi ya da Demokrat olsun hiç değişmez. Amacı kapitalizm üzerine kuruludur, yani eşşeke altın semer taksan yine eşşektir, katranı kaynatsam misali. Dünyadaki bütün ilerici gençlerin üzerine vahşice saldıran da ABD'dir. Onu temsil eden kim olursa olsun.
-----------------------------birşey sorucam Türkiyenin başındakiler yani Türkiye dinci bir yol izliyor.Pekala ben bu adamlara karşıyım ama konsolos görevlisiyim sen söyle bende mi dinci oluyorum??
Abi kişiye göre yorum.Genellemeyin.bu genellemeler zarar getirir süreli.Avrupa bizi genelliyor müslüman ülke türkiye, batı doğuyu genelliyor hepsi pkklı !! bunlar yanlış işler, bölücü, zarar getirici bir yol
-
Bizim buraya 10 dk abd konsolosluğu..
Sabah denize gitcektik oradan geçecektik ama gitmedim ben bizim ömerler falan gittiler..
Bu arada polislerimize Allahtan Rahmet Diliyorum , Allah Rahmet Eylesin.. -
Kafadan yemiş terörist..

-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
ABD'nin politikaları başa gelen Cumhuriyetçi ya da Demokrat olsun hiç değişmez. Amacı kapitalizm üzerine kuruludur, yani eşşeke altın semer taksan yine eşşektir, katranı kaynatsam misali. Dünyadaki bütün ilerici gençlerin üzerine vahşice saldıran da ABD'dir. Onu temsil eden kim olursa olsun.
-----------------------------birşey sorucam Türkiyenin başındakiler yani Türkiye dinci bir yol izliyor.Pekala ben bu adamlara karşıyım ama konsolos görevlisiyim sen söyle bende mi dinci oluyorum??
Abi kişiye göre yorum.Genellemeyin.bu genellemeler zarar getirir süreli.Avrupa bizi genelliyor müslüman ülke türkiye, batı doğuyu genelliyor hepsi pkklı !! bunlar yanlış işler, bölücü, zarar getirici bir yol
Kurmak istediğini ilişkilendiremedim sümsükçüğüm :) Farklı hadiseleri birbirine bağlamışsın, biraz daha açıklayıcı olursan memnun olurum. -
hocam saldırıda kaç tane amerikan vatandaşı öldü cevap hiç direk olarak polisler hedef alınmış. saldırıyı yapanlara göz atın bakalım ne diyolar adamların sicilleri tertemiz başka afganistana giriş çıkış yapmışlar falan filan. bana göre sonuç, amerika içişlerimize balık gibi dalabilir karşımıza afganistanı koyabilir bide bu teröristler iranada uğramışlarsa vey halimize.
-
student bunu yazdı:
-----------------------------Teröristlerin ellerinde pompalı var filan diyorlar , bu ne ahmakça ve bilinçsizce saldırı
madem abd konsolosluğuna bukadar plansız , pompalı gibi basit silahlarla saldıracaksın , bu demek ki intihar saldırısı gibi birşey , be salaklar ne diye Türk polisine ateş açıyorsunuz , madem ölümü göze aldınız bari amerikan askerine ateş açın ,
bence bu salaklara biri dayamış hapı , göndemiş ölmeye
yakında amerika İrana saldıracak , Türk halkı gözünde kamuoyu oluşturmaya çalışıyorda olabilirler , bakın bunlar ortak düşmanlarımız diye
-
tekrar olmuş , özür ,
-
student bunu yazdı:
-----------------------------Teröristlerin ellerinde pompalı var filan diyorlar , bu ne ahmakça ve bilinçsizce saldırı
madem abd konsolosluğuna bukadar plansız , pompalı gibi basit silahlarla saldıracaksın , bu demek ki intihar saldırısı gibi birşey , be salakalr ne diye Türk polisine ateş açıyorsunuz , madem ölümü göze aldınız bari amerikan askerine ateşaçın ,
bence bu salaklara biri dayamış hapı , göndemiş ölmeye
-----------------------------bi tanesi binaya ateş açmış zaten.hepsinde pompalı yokmuş haberden duyduğuma göre bi tanesinde uzun namlulu silah olduğunu duydum.
-
3 ünün de mekanı uçmağ olsun
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
Kurmak istediğini ilişkilendiremedim sümsükçüğüm :) Farklı hadiseleri birbirine bağlamışsın, biraz daha açıklayıcı olursan memnun olurum.
-----------------------------abnin politkası her ne olursa olsun konsolostaki görevliyede aynı şekilde bakma..