folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ABD Konsolosluğu Yakınında Polise Kanlı Saldırı

ABD Konsolosluğu Yakınında Polise Kanlı Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------

ABD'nin politikaları başa gelen Cumhuriyetçi ya da Demokrat olsun hiç değişmez. Amacı kapitalizm üzerine kuruludur, yani eşşeke altın semer taksan yine eşşektir, katranı kaynatsam misali. Dünyadaki bütün ilerici gençlerin üzerine vahşice saldıran da ABD'dir. Onu temsil eden kim olursa olsun.

birşey sorucam Türkiyenin başındakiler yani Türkiye dinci bir yol izliyor.Pekala ben bu adamlara karşıyım ama konsolos görevlisiyim sen söyle bende mi dinci oluyorum??

Abi kişiye göre yorum.Genellemeyin.bu genellemeler zarar getirir süreli.Avrupa bizi genelliyor müslüman ülke türkiye, batı doğuyu genelliyor hepsi pkklı !! bunlar yanlış işler, bölücü, zarar getirici bir yol

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bizim buraya 10 dk abd konsolosluğu..

Sabah denize gitcektik oradan geçecektik ama gitmedim ben bizim ömerler falan gittiler..

Bu arada polislerimize Allahtan Rahmet Diliyorum , Allah Rahmet Eylesin..

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Kafadan yemiş terörist..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:

ABD'nin politikaları başa gelen Cumhuriyetçi ya da Demokrat olsun hiç değişmez. Amacı kapitalizm üzerine kuruludur, yani eşşeke altın semer taksan yine eşşektir, katranı kaynatsam misali. Dünyadaki bütün ilerici gençlerin üzerine vahşice saldıran da ABD'dir. Onu temsil eden kim olursa olsun.

birşey sorucam Türkiyenin başındakiler yani Türkiye dinci bir yol izliyor.Pekala ben bu adamlara karşıyım ama konsolos görevlisiyim sen söyle bende mi dinci oluyorum??

Abi kişiye göre yorum.Genellemeyin.bu genellemeler zarar getirir süreli.Avrupa bizi genelliyor müslüman ülke türkiye, batı doğuyu genelliyor hepsi pkklı !! bunlar yanlış işler, bölücü, zarar getirici bir yol

Kurmak istediğini ilişkilendiremedim sümsükçüğüm :) Farklı hadiseleri birbirine bağlamışsın, biraz daha açıklayıcı olursan memnun olurum.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

hocam saldırıda kaç tane amerikan vatandaşı öldü cevap hiç direk olarak polisler hedef alınmış. saldırıyı yapanlara göz atın bakalım ne diyolar adamların sicilleri tertemiz başka afganistana giriş çıkış yapmışlar falan filan. bana göre sonuç, amerika içişlerimize balık gibi dalabilir karşımıza afganistanı koyabilir bide bu teröristler iranada uğramışlarsa vey halimize.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

student bunu yazdı:

Teröristlerin ellerinde pompalı var filan diyorlar , bu ne ahmakça ve bilinçsizce saldırı

madem abd konsolosluğuna bukadar plansız , pompalı gibi basit silahlarla saldıracaksın , bu demek ki intihar saldırısı gibi birşey , be salaklar ne diye Türk polisine ateş açıyorsunuz , madem ölümü göze aldınız bari amerikan askerine ateş açın ,

bence bu salaklara biri dayamış hapı , göndemiş ölmeye

yakında amerika İrana saldıracak , Türk halkı gözünde kamuoyu oluşturmaya çalışıyorda olabilirler , bakın bunlar ortak düşmanlarımız diye

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tekrar olmuş , özür ,

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

student bunu yazdı:

Teröristlerin ellerinde pompalı var filan diyorlar , bu ne ahmakça ve bilinçsizce saldırı

madem abd konsolosluğuna bukadar plansız , pompalı gibi basit silahlarla saldıracaksın , bu demek ki intihar saldırısı gibi birşey , be salakalr ne diye Türk polisine ateş açıyorsunuz , madem ölümü göze aldınız bari amerikan askerine ateşaçın ,

bence bu salaklara biri dayamış hapı , göndemiş ölmeye

bi tanesi binaya ateş açmış zaten.hepsinde pompalı yokmuş haberden duyduğuma göre bi tanesinde uzun namlulu silah olduğunu duydum.

NEDEN? (soru olarak)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

3 ünün de mekanı uçmağ olsun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:

Kurmak istediğini ilişkilendiremedim sümsükçüğüm :) Farklı hadiseleri birbirine bağlamışsın, biraz daha açıklayıcı olursan memnun olurum.

abnin politkası her ne olursa olsun konsolostaki görevliyede aynı şekilde bakma..

Toplam Hit: 5229 Toplam Mesaj: 54