folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ABD Konsolosluğu Yakınında Polise Kanlı Saldırı

ABD Konsolosluğu Yakınında Polise Kanlı Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

ontedi bunu yazdı:

Acayip bir olay. Giderken 2-3 ABD'li götürselerdi bari.

Bu mu insanlık anlayışın?

Bana insanlığı kimse anlatamaz. İnsanlık dediğin şey; Filistin'de, Irak'ta ölen onca masum için ABD kamuoyundan gelen yönergelere göre belirleniyor! Diğer bir tabirle, insan öldürmeyi farz bilen ABD, kendi halkının tam desteğini alarak tüm dünya halklarını katletmiştir. Sence bu insanlık mı? Irak'ta bomba var dediler, hani nerede? Ya ölen 650.000 insan!

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

generous bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:

yapma hocam bu kadar basit deil bize kursun sıkanlara biz cıcek atalım mantıgı bu devirde işlemez artık.Amerikanın bize yıllarca yaptıgı oyunlar sonucu kardeşin kardeşi vurmasında insaları A B C D K diye ayırıp bunları birbirine duşman edip nice cocukları öksüz bırakılmasına neden olan amerika ise ben de onların vatandaşları ölürken arkasından insanlık deil intikam düşünürüm 

benim insanlık anlayaşım bu!

Amerika'nın bize yaptığı oyunlar üst kesimi bağlar. Orada çalışan normal bir Amerikan vatandaşının ne suçu var?

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

slave13_ bunu yazdı:

hocalar ergenekonun bi meyveside derken şunu kastettim

hani yakalan kişiler ülkeyi karıştıracakmış ya silahlı eylemlerde bulunacaklarmış ya benim düşüncem bu olay o istenilen olaylardan biri tmmı ankladınızmı daha anlamadan yorum yaopmayın

anlat arkadaşım o  zaman biz herkezin yazdığını çözümlemek zorunda değilizki ne demek istiyorsan onu yaz birde anlamadan yorum yapmayın diyorsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

generous bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:

yapma hocam bu kadar basit deil bize kursun sıkanlara biz cıcek atalım mantıgı bu devirde işlemez artık.Amerikanın bize yıllarca yaptıgı oyunlar sonucu kardeşin kardeşi vurmasında insaları A B C D K diye ayırıp bunları birbirine duşman edip nice cocukları öksüz bırakılmasına neden olan amerika ise ben de onların vatandaşları ölürken arkasından insanlık deil intikam düşünürüm 

Amerika'nın bize yaptığı oyunlar üst kesimi bağlar. Orada çalışan normal bir Amerikan vatandaşının ne suçu var?

Bak dostum, benim ABD halkıyla düşmanlığım yoktur. Nitekim onların eli kanlı siyasi ve bürokratik kadrosuna düşmanlığım vardır. Bilmem anlatabildim mi?

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

generous bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:

doru haklısın zaten dağda tepede şehit olanlar askerler deil bizim bürokratlarımız bakanlarımız 

Boş sayfaya imza atmam!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:

ırakta bunu desen tamam derim amerikan askerleri ile savaşta.Fakat burda deme bunu.Savaş çıkaracak durumlar bunlar.Belki demişsindir savaş çıksa ne olcak ne mi olacak?Olacak olan şudur ki çok fazla şehit.

ÜStelik konsolosluk.Konsolos görevlisinin bir suçu yok!Adamı devlet buraya atamış.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ontedi bunu yazdı:

Bana insanlığı kimse anlatamaz. İnsanlık dediğin şey; Filistin'de, Irak'ta ölen onca masum için ABD kamuoyundan gelen yönergelere göre belirleniyor. Diğer bir tabirle, insan öldürmeyi farz bilen ABD, kendi halkının tam desteğini alarak tüm dünya halklarını katletmiştir. Sence bu insanlık mı? Irak'ta bomba var dediler, hani nerede? Ya ölen 650.000 insan!

Konsoloslukta çalışan vatandaşın ne suçu var? O zaman yurtdışındaki Türk vatandaşlarıda geçmişte yapılan savaşlardan sorumlu tutulup öldürülsünler. Bugün Türkiye savaş çıkartsa yurtdışında bu sebepten Türkler öldürülmeye başlansa aynı kapıya çıkmıyor mu? Yönetimdekilerin çıkarttığı savaştan biz mi sorumlu tutulacağız? Olaya bu kadar basit bakarsanız yurtdışındaki geçmiş sebeplerden dolayı öldürülen Türkleride kabullenmeniz gerekir. Tayyibin aldığı bir karardan bütün halk sorumlu tutulamaz.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:

ırakta bunu desen tamam derim amerikan askerleri ile savaşta.Fakat burda deme bunu.Savaş çıkaracak durumlar bunlar.Belki demişsindir savaş çıksa ne olcak ne mi olacak?Olacak olan şudur ki çok fazla şehit.

ÜStelik konsolosluk.Konsolos görevlisinin bir suçu yok!Adamı devlet buraya atamış.

ABD'nin politikaları başa gelen Cumhuriyetçi ya da Demokrat olsun hiç değişmez. Amacı kapitalizm üzerine kuruludur, yani eşşeke altın semer taksan yine eşşektir, katranı kaynatsam misali. Dünyadaki bütün ilerici gençlerin üzerine vahşice saldıran da ABD'dir. Onu temsil eden kim olursa olsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

generous bunu yazdı:

doru haklısın zaten dağda tepede şehit olanlar askerler deil bizim bürokratlarımız bakanlarımız 

Ne diyorsun sen be! şehitleri kullanarak primmi yapacaksın? Ne alakası var bahsettiğimiz konuyla. Amerikan askerlerinden,ordusundan bahsetmiyoruz Amerikan vatandaşlarından bahsediyoruz

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:

Bana insanlığı kimse anlatamaz. İnsanlık dediğin şey; Filistin'de, Irak'ta ölen onca masum için ABD kamuoyundan gelen yönergelere göre belirleniyor. Diğer bir tabirle, insan öldürmeyi farz bilen ABD, kendi halkının tam desteğini alarak tüm dünya halklarını katletmiştir. Sence bu insanlık mı? Irak'ta bomba var dediler, hani nerede? Ya ölen 650.000 insan!

Konsoloslukta çalışan vatandaşın ne suçu var? O zaman yurtdışındaki Türk vatandaşlarıda geçmişte yapılan savaşlardan sorumlu tutulup öldürülsünler. Bugün Türkiye savaş çıkartsa yurtdışında bu sebepten Türkler öldürülmeye başlansa aynı kapıya çıkmıyor mu? Yönetimdekilerin çıkarttığı savaştan biz mi sorumlu tutulacağız? Olaya bu kadar basit bakarsanız yurtdışındaki geçmiş sebeplerden dolayı öldürülen Türkleride kabullenmeniz gerekir. Tayyibin aldığı bir karardan bütün halk sorumlu tutulamaz.

Kapitalizm devam ediyor. Dolayısıyla düşmanlık da devam edecektir. Söylediklerimi geçmiş için değil, süregelen olaylar neticesinde belirtmek istedim.

Toplam Hit: 5228 Toplam Mesaj: 54