ABD Konsolosluğu Yakınında Polise Kanlı Saldırı
-
Bundan önce istanbulda yapılan saldırılar gibi, amerikada ki yine aynı terörist saldırı gibi, birileri dikkatleri çekmek için yine, bazı kişilerin inançlarını kullanıyor. Yine aşırı islamcı bir grubun çıkma ihtimali yüksek...
-
yine aynı dolap.
gündemdeki önemli bir konunun üstünü örtmek için yeni bir oyun daha.
daha önce de çok kez oldu böyle olaylar. önemli bi yer mi satılcak aman hemen bi yerde olay çıkar tüm basın oraya yönelir bunlar içinii yapar. aynı düzen aynı tezgah
şimdide bu
ergenekon olayının üstünü örtmek için yeni bir olay daha
ister komplo teorisi diyin ister başka bişey. benim düşüncem budur
şehitlerimize Allah rahmet eylesin
-
bana daha çok ergenekonla ugrasan medya ve hükümetin acizliğinden faydalanılmıs bir pkk eylemi gibi geldi
-
Acayip bir olay. Giderken 2-3 ABD'li götürselerdi bari.
-
Ulan kurtlar vadisinide sevmem , o dizinin gerçeğin yansıması olanlara inananlarıda sevmem ama bu olay o çeto denen adamın patronunun verdiği emre çok benziyor.Orda öldürülen Kürtlerdi burda polisler.Amaç ortalığı karıştırmak.
-
allah rahmet eylesin
-
Tek amaç ortalığı karıştırmak, ne olursa olsun birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz, içimizdeki çürük elmaların kafasını EZMELİYİZ! .
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Bu mu insanlık anlayışın? -
FireX bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
Bu mu insanlık anlayışın?
-----------------------------yapma hocam bu kadar basit deil bize kursun sıkanlara biz cıcek atalım mantıgı bu devirde işlemez artık.Amerikanın bize yıllarca yaptıgı oyunlar sonucu kardeşin kardeşi vurmasında insaları A B C D K diye ayırıp bunları birbirine duşman edip nice cocukları öksüz bırakılmasına neden olan amerika ise ben de onların vatandaşları ölürken arkasından insanlık deil intikam düşünürüm
benim insanlık anlayaşım bu!
-
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.