Acil Borç Paraya İhtiyacım Var ? (Karsılığında Rapid Pre De Verebilirim)
-
Arkadaslar yeni haber aldım. Oğlanın birinden borc para almıştım oğlan acelesi yok sonrada verebilirsin demişti. 100 lira almıştım... Oğlan acil şehir dışına çıkıyor benden parasını istiyor 70 lira denkleştirdim 30 lirası kaldı adam 70 i kabul etmiyor 100 tamamını istiyor onunda ihtiyacı var biliyorum ondan acil istiyorum... Ben Eski ReDsEa samimiyetime güvenen arkadasların birinden 30 lira borc istiyorum. elime gecen ilk parayı ödeyerek kapatırım borcu.
Ha bide karsılığında 4-5-6 aylık ne kadar isterseniz rapid prede verebilirim... ilgilenen müridlerden pm bekliyorum. eger bi arkadasımız borc verirse yada pre satın alırsa konuya yazarım modlarda siler...
İnanın acil olmasa acmazdım konuyu tahribatın samimiyetine güveniyorum şimdiden teşekkürler
Saygılar
-
Arkadaslar gercekten acil adam sıkıştırıyor Borç verene çok minnettar kalacağım. isteyenede 1 yıllık rapid ihtiyacını karsılarım. şuan için çok sıkıştım :S
şube no 5307
hesap no: 0616488
İŞ BANKASI
Saygılarla
-
yapabilceğim bir şey yok up layalım bari, biri görür belki
-
istanbuldaysan elden verebilirim
anadolu tarafindayim bugun
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
istanbuldaysan elden verebilirim
anadolu tarafindayim bugun
-----------------------------kayserideyim hocam ve sadece iş bankası hesabım var..
ilgin için teşekkür ederim saolasın
-
bugün ödeme yaptım yapmasam gönderirdim ben :(
redsea sağlam mürid arkadaşlarımızdandır ben kefilim olan varsa versin.
-
Bankalar kapanmadı mı ?
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Bankalar kapanmadı mı ?
-----------------------------internet bankacılığı ile oluyor sanırım zaten bu yarım saatte bulamazsan adamdan çok pis küfür yiycem gidecek çıkmak üzere
edit: adam hemen bulursan çok iyi olur bulamazsan yarın posta ile gönder diyo haftaya elime para gececek ama haftaya bekleyemem diyo işleri varmıs... ben böyle kaderin :S hayatımda ilk defa borc aldım birinden oda basıma bela oldu
-
götür yetmişi ver bari de 30 liralık küfür ye
-
hesap no varsa bankamatikten direk gönderebilirsiniz.
-
BuZuL bunu yazdı:
hesap no varsa bankamatikten direk gönderebilirsiniz.
-----------------------------Hesap numaramı yazayım belki şu dakikalar içinde biri çıkar