Acil Borç Paraya İhtiyacım Var ? (Karsılığında Rapid Pre De Verebilirim)
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------
Yatırılan Tutar: 37.00
Masraf: 3.00
Açıklama: BilinmeyenKarşılığında herhangi bir şey istemiyorum. Parasızlığı bilirim, 55 liram vardı 40 lira attım, rastgele..
-----------------------------Diğer 15 liraya talibim (:
Güzel hareketler bunlar.Tahribat'ı diğer sitelerden ayıran ve bizleri buraya bağlayan en güzel şey zor anımızda götümüz zora gelince yanımızda birinin olacağı hissini bilmek :)
-
şimdi gördüm tam göndereyim diyordum bilinmeyen göndermiş
-
pek konu acmasamda ortalarda görünmesemde actigim ko-
nular ipe sapa gelmez seyler olsada ben tahribati ve icindekileri 2003 den beri iscte bu yüzden seviyorum.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
Diğer 15 liraya talibim (:
Güzel hareketler bunlar.Tahribat'ı diğer sitelerden ayıran ve bizleri buraya bağlayan en güzel şey zor anımızda götümüz zora gelince yanımızda birinin olacağı hissini bilmek :)
-----------------------------evet net ortamından ziyade gerçek arkadaş ortamı gibi ama bir kaç mürid yapılan bazı şeyler suistimal edilmese tadından yenmeyecek bazı gizli ipneler var bu yazıyı okuyunca anlayacaklardır onlar kendisini...
-
tam gönderelim diye girmiş idim ki göndermişler Allah bilinmeyen müridimizden razı olsun. TBT farklı bir aile ;}
-
BuZuL bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
Diğer 15 liraya talibim (:
-----------------------------evet net ortamından ziyade gerçek arkadaş ortamı gibi ama bir kaç mürid yapılan bazı şeyler suistimal edilmese tadından yenmeyecek bazı gizli ipneler var bu yazıyı okuyunca anlayacaklardır onlar kendisini...
-----------------------------işte o ben değilim :D
-
bu konuyu gördüğüm iyi oldu para lazım olduğunda hemen konu açarım artık :=) şaka bi yana tbtyi bu yüzden seviyorum.
-
Seastar bunu yazdı:
bu konuyu gördüğüm iyi oldu para lazım olduğunda hemen konu açarım artık :=) şaka bi yana tbtyi bu yüzden seviyorum.
-----------------------------Gün falan da yapalım isterseniz :) tbt buluşmalarına denk getiririz. kısır falan nasıl olur ?
-
Müridler gercekten burayı seviyorum küçük bi para olabilir ama adam psikopat parayı aldıktan sonra öğrendim psikopat oldugunu :S o yuzden acele ettim... neyseki verdim eline bi daha görmem artık onu !
Bu arada Kayseriye yolunuz düşerse bana haber vermeden gitmeyin. :) sevgilerle
-
bloodmage bunu yazdı:
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------Gün falan da yapalım isterseniz :) tbt buluşmalarına denk getiririz. kısır falan nasıl olur ?
-----------------------------mantı günü falan düzenleyelim zvclşwaerljş:D