Acil Borç Paraya İhtiyacım Var ? (Karsılığında Rapid Pre De Verebilirim)
-
Bankamatikten yollanıyorsa göndereyim, konuyu geç cevapladım kusura bakma..
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kredi sitelerinden vadeli kredi isteyebilirsin ...
-----------------------------kredi kartım yok sadece bankamatik kartım var hocam işbank :s
-
Dostum pek muhabbetm yok sennle ama para yolluycaktımda bnm kart öğrenci kartı para havale edilmiyor Şansına küs başka bankadanda havale ücreti kesiolar 20 yada 30 lira arası
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Bankamatikten yollanıyorsa göndereyim, konuyu geç cevapladım kusura bakma..
-----------------------------gönderiliyor hocam bankamatikten havale seceneğine giriyosun 2. posttaki bilgileri giriyosun sube ve hesap noyu havale yapıyosun...
Eger yapabilirsenn çok buyuk iyilik yapmıs olursun en kısa zmanda ödemeye calısırım...
Deniz BEĞENDİK adına hesap yani ben
-
Hesap nonu Pm at 5 dkda yatırayım..
-
s.a,
bulabildin mi?
-
Yatırılan Tutar: 37.00
Masraf: 3.00
Açıklama: BilinmeyenKarşılığında herhangi bir şey istemiyorum. Parasızlığı bilirim, 55 liram vardı 40 lira attım, rastgele..
-
archair23 bunu yazdı:
Dostum pek muhabbetm yok sennle ama para yolluycaktımda bnm kart öğrenci kartı para havale edilmiyor Şansına küs başka bankadanda havale ücreti kesiolar 20 yada 30 lira arası
-----------------------------düsünmen yeterli burası sonucta bi aile hacım :) bilinmeyen nickli kardesimiz yollayacağım dedi bekliyorum olmazsa bi kaç arkadas daha yollayabilirim dedi
tbt nin büyüklüğü işte teşekkür ederim
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Yatırılan Tutar: 37.00
Masraf: 3.00
Açıklama: BilinmeyenKarşılığında herhangi bir şey istemiyorum. Parasızlığı bilirim, 55 liram vardı 40 lira attım, rastgele..
-----------------------------eywallah kardesim çok teşekkür ederim. hızır gibi yetiştin ben hemen parayı çekip adam götüreyim evden çıkmadan yetiştiririm belki
İlgilenen herkese çok teşekkür ederim
-
RaAmLis bunu yazdı:
Elimden birşey gelmiyor fakat bulunduğun yerde bakkal filan yokmu rica edebileceğin?
-----------------------------adam kayserideyim diyor :D