Acil Borç Paraya İhtiyacım Var ? (Karsılığında Rapid Pre De Verebilirim)
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
bloodmage bunu yazdı:
Seastar bunu yazdı:
bu konuyu gördüğüm iyi oldu para lazım olduğunda hemen konu açarım artık :=) şaka bi yana tbtyi bu yüzden seviyorum.
-----------------------------Gün falan da yapalım isterseniz :) tbt buluşmalarına denk getiririz. kısır falan nasıl olur ?
-----------------------------mantı günü falan düzenleyelim zvclşwaerljş:D
-----------------------------abi şaka bi yana gelin kayseriye ; kayseride bile her yerden pastırma sucuk alınmaz, size en kral pastırma ve sucuk yedireyim. sonrada hazır değil taze sıkılmış ev mantısı yedireyim... cidden şaka yapmıyorum bekliyorum hepinizi :D
-
Silent_King bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
bloodmage bunu yazdı:
Seastar bunu yazdı:
bu konuyu gördüğüm iyi oldu para lazım olduğunda hemen konu açarım artık :=) şaka bi yana tbtyi bu yüzden seviyorum.
-----------------------------Gün falan da yapalım isterseniz :) tbt buluşmalarına denk getiririz. kısır falan nasıl olur ?
-----------------------------mantı günü falan düzenleyelim zvclşwaerljş:D
-----------------------------abi şaka bi yana gelin kayseriye ; kayseride bile her yerden pastırma sucuk alınmaz, size en kral pastırma ve sucuk yedireyim. sonrada hazır değil taze sıkılmış ev mantısı yedireyim... cidden şaka yapmıyorum bekliyorum hepinizi :D
-----------------------------zaten sana eskiden beri sempati duyuyorum yolum düşerse gelirim yoldaş :)
-
Tahribatı bu yüzden seviyorum dostluk var burda işte