Acil Borç Paraya İhtiyacım Var ? (Karsılığında Rapid Pre De Verebilirim)
-
deniz kredi kartlarına tüm parayı yatırdım pazartesi bir yerden ödeme alıcam o zamana kadar bulamassan iş bank hesap nonu pmle.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
deniz kredi kartlarına tüm parayı yatırdım pazartesi bir yerden ödeme alıcam o zamana kadar bulamassan iş bank hesap nonu pmle.
-----------------------------abi yazdım hesap noyu zaten saol bulamazsam iletisime gecerim 2. post
-
Silent_King bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------abi yazdım hesap noyu zaten saol bulamazsam iletisime gecerim 2. post
-----------------------------tamam deniz pazartesine kadar bulamassan bana el salla :)
Koskoca tahribattan bi 30 lira çıkmyıor mu?Hamdolsun teğetmi geçti ne...
-
valla vereyim diyeceğim de bro kayseridesin aq
banka hesabı da yok ki :|
-
ExcellencE bunu yazdı:
valla vereyim diyeceğim de bro kayseridesin aq
banka hesabı da yok ki :|
-----------------------------düşünmen yeterli kardesim sağlık olsun baska bi müridi beklicez artık eywallah
-
Valla beni Biliyon Kanka Çalışmıyorum Çalışsam Hiç Teredüt etmeden Yollarım
-
Planzero bunu yazdı:
Valla beni Biliyon Kanka Çalışmıyorum Çalışsam Hiç Teredüt etmeden Yollarım
-----------------------------biliyorum ahmet abi düsünmen yeterli zaman daralıyor bu arada heriften küfür yemeden versek bari bidaha birinden borc alırsam ne oluyim. :S
-
Elimden birşey gelmiyor fakat bulunduğun yerde bakkal filan yokmu rica edebileceğin?
-
hocam kredi sitelerinden vadeli kredi isteyebilirsin ...
-
RaAmLis bunu yazdı:
Elimden birşey gelmiyor fakat bulunduğun yerde bakkal filan yokmu rica edebileceğin?
-----------------------------hocam burası kayseri bakkaldan sakız bile alamazsın bırak borc parayı... telefonum olmadıgından eşten dostanda isteyemiyorum. zaten isteyecek pek dostumda yok yani hepsi benden kötü durumda :S