Aklımı..! Dememek İçin Hosting Konusunda Bu Yazıyı Bi Okuyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Bİldiğiniz gibi son zamnalarda nickmator projesi ile uğrşaıyordum.Hatta başta sorunlu oldu.Adam 45 ytlye herşeyi veririm dedi.Buzul ipnesine mesja attım 3 gün yok.Sonra dedim bari alayım hemn başlayayım biri kapmasın salaklık edip anlattık her yerde.Neyse hizmeti veren adamdan aldım.HErif domainin şifresini vermem diyor.Ses çıkartmadım.

Sabah siteye girdim bir türlü açılmıyor.Adam msnde yok.Bi mail adresi vardı oraya mail atın diye attım şimdiye kadar hala cevap yok.Şimdi baktım siteye olaya bak panel anasayfasını görüyorum.

Neyse adam msndeymiş hemn sordum dediği lafa bakın!

Nickinize sahip çıkın www.nickmator.com:

servera ne oldu

Ayda 200 YTL den başlayan fiyatlarla 1000 Gb Trafikli Çift Çekirdek Sunucular:

bişey olmadı birazdan aktif edeceğim hesapları

panel versiyonu güncellerken bi problem oldu

yedekleri geri yüklüyorum şimdi

yeniden kurulum yaptık

abi bi bildirseydiniz sabah sitey girilmedi

bende mail attımda geri mail gelmedi

mailin gelmiş olsaydı cevap alırdın

ne zaman açılır peki

sabaha kadar aktif olmuş olur

peki veri kaybı olmuş olma ihtimali var ?

varmı

en son makina hangi halinde işletim sistemi uçtu ise o hali ile geri yüklenecektir sıkıntı etmeyin...

ok 

Daha dün yazdığım yazıda sitede kesintisiz hizmet vermek öncelikli amacımız diyordu.Elemana bak sabaha kadar açarım diyor.Pardon ?? Benim sitem oyuncak mı ? Merak etme açılır.Lan nasıl merak etmeyeyim ilerde belki hayatımı bu siteden kazanıcam nasıl merak etmeyeyim ??NE diyorsun sen?

Aklınızda bulunsun;

1-Domainizi oturup kendiniz regleyin.
    2-Çok sağlam dostlarınızdan host alın yada yurtdışındaki bir serverdan alın.

Arkadaş bu oyuncak mı ?_? Şimdi diyorum aklımı!! diye.Adamlara dava açsam çalışma ruhsatı yok diyorlar.Bu işi oyuncak sanıyorlar.Zaten 45 ytl kıllanıyorum sakatlık olcak diye.Bilgileri satar.Hoş satarsa satsın çokta şeyimde çift kripto md5 i kırmak biraz g.t ister.

Onun dışında portalı mı dağıtır ??Dağıtsın :) daha iyisiniz daha güzelini yaparım.FAkat şimdi esas iş bir hack sitesine satarsa index basarsa işte bu sefer olay karışır.Gidip evine kadar bulurum Eskişehir de ne kadar tanıdığım sağlam adam, yardım edecek güç varsa hepsini kullanırım.

Akşam akşam tepm attı.Bu işin sonu çok pis olacak.Bu yüzden ilk işim 5 kelimelik bi domain düşünüyorum.Sonra serverıda güzel bi yerden alıcam.Nasıl sinir oldum anlatamam 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Alperin sunucuları almandır alperin sunucuları tleekom onaylıdır :)

Alper ldt şti :)  ve alper 1 yıldır 1 kişi şikayetçi olmamıştır :)

şimdi haberler....

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Tr den Host alınmaz.. akıllı adam almaz... ) alırsanda dj.alperden alacan...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Abi alırım senden alırım buzul var bir iki kişi daha var.Alırımda arkadaş oyuncak hamuruna dönmesin server.Bu gün var yarın yok, ay şurası bozuldu olmasın.KAfam atacak 200 kağıt verip full dışardan alıcam.Oda döte gircek diye çekiniyorum.

Kıbırsta üniverstenin serverlarını düşünüyorum varsa imkan.Sonuçta geliştirilebilir proje belki ünvierstede destek olur bilmiyorum. 

edit

&Martech

Abi ne bileyim kaç senedir free hostlarda bile böyle dingillikler olmuyordu.Free hostçu zumsuk kalkıp server alırsa böyle olur.İşte al sana milliyetçi davranmanın cezası.Dedim Türkler kazansın diye.Zikim bana ne ya ne bok yerlerse yesinler.ARtık düşüncem bu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tr den Host alınmaz.. akıllı adam almaz... ) alırsanda dj.alperden alacan...

Satmıyom hacı maxiserverın bayiisiydim bıraktım ama alacaklar ordan alabilir ben kefil olurum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Yıllardır bu sitedesin , ve gidip türkiyeden host/domain reg yapıyorsan... Damdan atla.. Mustahak sana çünkü

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

decameron bunu yazdı:
    Yıllardır bu sitedesin , ve gidip türkiyeden host/domain reg yapıyorsan... Damdan atla.. Mustahak sana çünkü

hoca cidden Türkler kazansın mantığı ile yapılmış iş.Türkiye den almayın iyi hoşta dedim benim kisi öyle kendimi geliştirmek için bir proje (ilk başlarda asp öğrenmek için falan açmıştım) la ne bileyim böyle olduğunu.

Daha büyük kazık yemeden düzelticem durumu max 5 karakterlik domain sonrasında adam gibi bi host 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

HAco yabancı satıcıların iletişim sorunu var ama satan türk sunucu yurt dışı olursa iyi oluyor..

Bazı kişiler çok fiyata bakıyor fiyata bakmayın benden 5 YTL daha ucuz diye zamanında gittiler başkasından aldılar sonra ...

adam 512 ram le server kuruyo 80gb hdd felan işlemci berbat sonra satıyo sana hostu yıllık 5 Ytl 10 YTl sonra Server çöküyo yedekleme yok bişi yokgidiyo ne varsa senin emeklerin hepsi gidiyor değermi 5-10 YTl daha ucuza alacam diye emeklerini gitmesine ?

Geçen gördüm adam yıllık 5 YTl host satıyo:) adamın sitesi yok bişi yok eminm 2 gün sonra hesabı kapatıp parayı alır kaçar :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

decameron bunu yazdı:

hoca cidden Türkler kazansın mantığı ile yapılmış iş.Türkiye den almayın iyi hoşta dedim benim kisi öyle kendimi geliştirmek için bir proje (ilk başlarda asp öğrenmek için falan açmıştım) la ne bileyim böyle olduğunu.

Daha büyük kazık yemeden düzelticem durumu max 5 karakterlik domain sonrasında adam gibi bi host 

kanka alman ve norvec serverları hızlı ve sorunsuz oluyor onlara bak bı derım 

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek
    aynı durumdayım bende kıl olmaya başladım bu herife. :S
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

abicim siz de tutturmuşsunuz Türklerden host alınmaz diye dandik dandik adamlardan alıyosunuz böyle olur tabi. büyük firmalarında hakkını yiyosunuz.

yurtdışında böyle adamlar yok mu var tabi ama size uğramıyolar o yüzden size yabancı olunca çok dürüst oluyo gibi geliyo.

Toplam Hit: 10271 Toplam Mesaj: 51