Aklımı..! Dememek İçin Hosting Konusunda Bu Yazıyı Bi Okuyun
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Martech bunu yazdı:
Tr den Host alınmaz.. akıllı adam almaz... ) alırsanda dj.alperden alacan...
Satmıyom hacı maxiserverın bayiisiydim bıraktım ama alacaklar ordan alabilir ben kefil olurum
-----------------------------la alper sana sormuştum ilk gün hostu alırken belki hatırlarsın.
herneyse aldım şahaneydi sunucular host domain süper bir şekilde halloldu ama maxi server smyrna telekomla falan ortak oldu galiba o gün bu gündür ben foruma giremiyorum girebilsem bile öküz gibi hantal, bazan ıp ban yiyiyorum sebepsiz yere modeme reset atınca düzeliyo,msnden yetkili kişiye diyorum bai girilmiyo o diyo giriliyo ben diyorum girilmiyo o giriyormuş ben giremiyorum tek ben değil forumdan 8 kişide benimle birlikte giremiyor ama maxi serverdeki destek girebiliyormuş.
siz sunucuları tryemi taşıdınızda bu oldu? ben eski performansı geri istiyorum artık adam resmen küfür edecek diye bir hata oldumu sölemiyorum bile durmadan takılıyo durmadan takılıyo bu nedir böle :S bi el atsan sen?
-
hocam 150 kere dendi türklerle bu iş olmaz
+
senin nickmatorü ceplemişlerdir :D yakında görürsün varez sitelerinde nickmator.com scripti diye -
3mr3 bunu yazdı:
+
senin nickmatorü ceplemişlerdir :D yakında görürsün varez sitelerinde nickmator.com scripti diye
-----------------------------ya zikimden aşşağı phpyi bilen adam bir kaç haftada yapar.
Ben daha sağlamını yazarım 3 aya kalmaz :) daha 2 gün önce 4-5 sayfada function lu kullandım.Paso yeni yazıyorum.Function ve swich kullanınca site dahada hızlandı.
Yani şimdi millete dağıtırım gerekirse scripti sorun değil.Daha iyisini 3 ay sonra yazabilirim.Daha dashaqlısını.Php öğrendikçe..
Onun dışında db dağıtılsa tek yapacakları 2 kez kriptolanmış md5 şifrelerini çözmek :).Bilmiyorum ama kolay olduğujnu sanmam.
Zaten bilgisayar mühendisliğine gideyim kendi algoritmamı kullanıcam şifrelemede daha güvenli olur.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------3mr3 bunu yazdı:
+
senin nickmatorü ceplemişlerdir :D yakında görürsün varez sitelerinde nickmator.com scripti diye
-----------------------------ya zikimden aşşağı phpyi bilen adam bir kaç haftada yapar.
Ben daha sağlamını yazarım 3 aya kalmaz :) daha 2 gün önce 4-5 sayfada function lu kullandım.Paso yeni yazıyorum.Function ve swich kullanınca site dahada hızlandı.
Yani şimdi millete dağıtırım gerekirse scripti sorun değil.Daha iyisini 3 ay sonra yazabilirim.Daha dashaqlısını.Php öğrendikçe..
Onun dışında db dağıtılsa tek yapacakları 2 kez kriptolanmış md5 şifrelerini çözmek :).Bilmiyorum ama kolay olduğujnu sanmam.
Zaten bilgisayar mühendisliğine gideyim kendi algoritmamı kullanıcam şifrelemede daha güvenli olur.
-----------------------------ya burda önemli olan proje vs değil hocam :D yazılır
önemli olan senin sitenide hostunuda kendi babasının malı gibi benimsemesi benimde başıma geldiği için diyorum uzak duralım
domain meselesi adam şifreyi vermem diyor ne diyceksin :D -
http 500 hatası tr hostlarının dübürlerine kaçsın.
-
decameron bunu yazdı:
Yıllardır bu sitedesin , ve gidip türkiyeden host/domain reg yapıyorsan... Damdan atla.. Mustahak sana çünkü
-----------------------------deca ya hak veriom foruma yazsaydın hiç olmazsa adam akıllı bi yer soylenirdi
-
abi adam diyicem
domain şifremi istiyorum .Vermem diyecek.Sizden yalnızca hizmet aldım vermek zorundasınız gibi bir laf edebilir miyim ??
AVukatlar falan varsa aslında birşeyler yazsalar kanuni haklarımız.Hiç olmadı mahkemeye baş vururum kazanırım godady e mahkeme kararını gösterirsem acaba verirler mi ki ?Onlarda vermez bizden alanla muhattabız derlerse sıçtım.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi adam diyicem
domain şifremi istiyorum .Vermem diyecek.Sizden yalnızca hizmet aldım vermek zorundasınız gibi bir laf edebilir miyim ??
AVukatlar falan varsa aslında birşeyler yazsalar kanuni haklarımız.Hiç olmadı mahkemeye baş vururum kazanırım godady e mahkeme kararını gösterirsem acaba verirler mi ki ?Onlarda vermez bizden alanla muhattabız derlerse sıçtım.
-----------------------------hiçbişey yapamazsın bence. ama godaddy kesinlikle vermez. neden sana güvensin. domainin sahibinin sen olduğunu nerden bilicek.
-
3mr3 bunu yazdı:
ya burda önemli olan proje vs değil hocam :D yazılırönemli olan senin sitenide hostunuda kendi babasının malı gibi benimsemesi benimde başıma geldiği için diyorum uzak duralım
domain meselesi adam şifreyi vermem diyor ne diyceksin :D-----------------------------
:) öyle birşey yaparsa önce yasal hakkımı ararım.Bir güzel öttürme ihtimalim var.Daha sonra yasal olarak olay olmazsa yasal olmayan bir şekilde yolumu denerim.Bu işi namus işi gibi görüyorum valla hiç bişey umrumda değil zikerim.
Ben ona para ödedim vermek zorunda vermiyorsa zaten çalıştırma ruhsatı yokmuş.Şikayet ile tehdit edeirm oda olmadı şikayet edip mahkemeye açarım.
Ona domain-host ücreti yatırdığımıza dahil banka faturası var.Ayrıca benden isteidği para vs.. olarka banka ücreti var.Bakıcaz çaresine
-
hacım burada bir fikir danıssaydın garantili sana guzel bir paket ayarlardım ve 24 saat online destek verebilecek arkadaslar vardı domain regletmeyide buyuk sirketlerden yapardın ama tabiki sen bilirsin.