Aklımı..! Dememek İçin Hosting Konusunda Bu Yazıyı Bi Okuyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

14 ya$ında veledin bile reseller alıp host sattıgı bi ülkeiz hoca. sacma sapan yerlerden alırsan öyle olur :)

bi i$ icin rodosweb den host aldım.hotmailden aktifle$tirme maili gelmiodu sorun vardı. mail attım. paramı iade alıp hesabı kapattırdım :)

güvenilir firma olarak önerebilirim yani.+ olarak ihs de cok saglam.ara$tırmadan gidip host alınmaz ki :S hele senin icin önemli olan böle bi proje icin. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hacu geçende burda arkinin biri koonu açtıydı domain + host die sonradan caydı herhal :D

neyse bende yakında almayı düşünüyorum kendi çapımda takılayım diyorum yaa bakalım buraları okuyunca adam tiğsinio falla :S

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

rodosweb'in ta aq..böyle dandik bir server görmedim hayatımda 24 saatin rahat 8 saati kapalı kalıyodu sitem.ayrıca sunucuda shell mi aran trojan mı aran hepsi fazlasıyla wardı..nled olsn wrya benim önümü kesen rodosweb oldu yoksa daha 15 yaşındayken açtığım forum 12 bin üye olmuştu 3 ayda;) sonra bi gün kalktığımda sitem artık yerinde yoktu:s

benim tavsiyem datacenter sahibi firmanlarsan almanız hem teknik konuda hemde güvenilirlik konusunda daha iyiler..örn vit;) 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Türkten host alarak 1 kere.

Domain'ini kendi mailine regletmeyerek 2 kere sıçmışsın.

Hayırlı olsun : ) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Sakalımız yokki :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

ta Türk'ten host alınmaz diyosunuzda

şimdi adam bi bok blmiosa yane ne blem msela yedek yükleyecek beceremedi napcak elin almanıyla o zman..Türk olsa en azından yardım alması kolay..sorun milletin ucuza kaçmasında.adam akıllı kurumsallaşmış bir yerden alın hostunuzu adamlar günlük yedekleme yapar şunu yapar bunu yapar kolay kolay sorun çıkmaz.elinize yasal bişede alırsınız ters bi durum olduğunda bişe iddaa edebilesiniz.Türkiye'de işini çok iyi yapan hostçular var onların hakkını yiyosunuz:D

dandik host sadece Türk'lere has bi şe de diil ayrıca yurtdışında karşınıza çıkmamıştır sadece.. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

zumsuk db ide çalarsa o çift md5 i kırmak hiçde zor değil :)

2-Çok sağlam dostlarınızdan host alın yada yurtdışındaki bir serverdan alın.

bende öyle yaptım :) daha parasınıda vermedim çocouğun :'| 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    Hoca msn veya sipariş logları filan varsa yasal yolda kasabilirsin tahribatta haktan hukuktan iyi anlayan arkadaşlar var onlara danış ama yasal olmayan yolun yolcususun gibi geliyo zorla al amk

!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

domaini adam reglemiş neden versin siksen vermez mallığı sen yapmışsın

türklerden host alınmaz sabit fikri bana göre doğru yaklaşım

http://www.mediatemple.com/

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

lan zumsuk kastırma kendini bana telefon numarasını ver o piçin black hacke yaptığım gibi yaparım dört dönerler şerefsizim sen bana telefonunu bul ben bir arayayım gerisini ben hallederim vermesinde göriyim... :D

ayrıca Türklerden domain regletmeyin olayına kesinlikle katılıyorum başladım başlayalı yabancı firmadan regliyorum bayiliğimde var en sağlamı yabancı firma turkticaret.net kazığını falan zamanında iyi yemiştim :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 10283 Toplam Mesaj: 51