Aklımı..! Dememek İçin Hosting Konusunda Bu Yazıyı Bi Okuyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Sehabe bunu yazdı:
    -----------------------------

zumsuk bunu yazdı:

abi adam diyicem

domain şifremi istiyorum .Vermem diyecek.Sizden yalnızca hizmet aldım vermek zorundasınız gibi bir laf edebilir miyim ??

AVukatlar falan varsa aslında birşeyler yazsalar kanuni haklarımız.Hiç olmadı mahkemeye baş vururum kazanırım godady e mahkeme kararını gösterirsem acaba verirler mi ki ?Onlarda vermez bizden alanla muhattabız derlerse sıçtım.

hiçbişey yapamazsın bence. ama godaddy kesinlikle vermez. neden sana güvensin. domainin sahibinin sen olduğunu nerden bilicek.

abi mahkemeden o tarz bi kağıt çıkmışsa ingilizcesine çevirttiriop Türkçe metninide yollarım nasıl ben olduğumu bilemeyecek ??Mahkme diyecektir bu kullanıcı için vermiş vs..Bilmiyorum tam mahkeme işlerini bilsem bakıcam çaresine.Hİç olmadı bi şikayetle hostu kaparlar.Onunlamı uğrşaıcam nickmator.com olmaz x.com olur proje bende saklı.

Fakat hostu kapanınca bakalım napacak.Yenisini mi açar ?Onuda kapattırırız.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Drawlord bunu yazdı:
    hacım burada bir fikir danıssaydın garantili sana guzel bir paket ayarlardım ve 24 saat online destek verebilecek arkadaslar vardı domain regletmeyide buyuk sirketlerden yapardın ama tabiki sen bilirsin.

:) başlıkta ondan aklımı zikim demeyin deidm hoca.zikile zikile öğrenicez bu işleri napalım.Daha önce sanalcellatlar diye site açtım adam domain konusnda böyle itlik yapmadı verdi.Hemde hostu değiştirdim yeni hostçuda domainden ayarları yapıp şifreyi vermişti.Nasıl yani ben böyle birşey görmedim ki...Ne diyelim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    sende haklısın hatasız kul olmaz deneyimler sonucunda insan bilgi sahibi olur buda ders olur herkes yapıo hata sorun deil takma hacım giden 1 host olsn sponsor bulurus sana bişey olursa eqer :)

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    kafanın yayını z.. zumsuk öğlen saatlerinde baktım bakımda sandım (((: nese cana gelceeene mala gelsin ((((:

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    3mr3 bunu yazdı:
    ya burda önemli olan proje vs değil hocam :D yazılır

önemli olan senin sitenide hostunuda kendi babasının malı gibi benimsemesi benimde başıma geldiği için diyorum uzak duralım
    domain meselesi adam şifreyi vermem diyor ne diyceksin :D

:) öyle birşey yaparsa önce yasal hakkımı ararım.Bir güzel öttürme ihtimalim var.Daha sonra yasal olarak olay olmazsa yasal olmayan bir şekilde yolumu denerim.Bu işi namus işi gibi görüyorum valla hiç bişey umrumda değil zikerim.

Ben ona para ödedim vermek zorunda vermiyorsa zaten çalıştırma ruhsatı yokmuş.Şikayet ile tehdit edeirm oda olmadı şikayet edip mahkemeye açarım.

Ona domain-host ücreti yatırdığımıza dahil banka faturası var.Ayrıca benden isteidği para vs.. olarka banka ücreti var.Bakıcaz çaresine

şimdi zumsuk mesele bu bu kadar sıkıntıya değermi :d sonuda sen nalet olsun abi deyip yeni bir isim bulcan :D
    Yasal Hakkın yok sen adama parayı verip al dersen adam kendi adına alır varmı ıspat ?

sırıtma la.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Drawlord;

Bulucam bi çaresini abi.Eğer burası kanun devletiyse bir yolunu bulup haklı olduğumuzu kanıtlarız.

gazili_tarzan;

en çok koyanda o mq..Daha dün yazdım ya hedefim 10 sen kesintisiz hizmet.İsterse günde 1 kişi gelsin, ayda 1 nick kaydolsun fakat sürekli hizmet politikamız olsundiye.Kendi serverın yokken ne diye bunu yazarsın al sana işte.

Birde nadd diye sistem kuruyordum sitelri indexliyicek toplist tarzı birşey.Kayıtlı nickler ekleyecek aramalarda solda gösterilcek.Siteden çıkış+giriş sayısına göre gösterilme oranı dahada artacak.Ayrıca 10 sene sonunda sitenin yılda 12 sefer indexlendiği için 120 tane görüntüsü olacaktı.Yani adam girip eski hallerine bakabilecek.

FAkat gel gör ki bu kafayla yap.Şu domain işini çözemezsem hiç bişey yapamam.Ama çözücem.NE lan bu yolunacak tavukmuyuz.HEm suçlu hem güçlü olcak yemezler!!Söke söke alırım ben o domaini.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    3mr3 bunu yazdı:
    şimdi zumsuk mesele bu bu kadar sıkıntıya değermi :d sonuda sen nalet olsun abi deyip yeni bir isim bulcan :D

Yasal Hakkın yok sen adama parayı verip al dersen adam kendi adına alır varmı ıspat ?

abicim adam şimdi 3 sene geçecek sorna pat domaini kapat.Ver 1 milyar yoksa açmam.Ziki tuttuk.Olamaz abi böyle birşey.O nickmatorü alırım.Daha sonrada verdiğim parayla 1 sene yayın yaptırırım.Kıllığına gidip farklı bir domain alıp 

Biz burdayuız siz nerdesiniz?

Yazıdırırm 1 sene öyle durur.O yazıya bakmak zorunda kalır.Proje olduktan sonra x ten ulaşmışsın y den ulaşmışsın önemli değil.Halledicez bir şekilde.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    abicim adam şimdi 3 sene geçecek sorna pat domaini kapat.Ver 1 milyar yoksa açmam.Ziki tuttuk.Olamaz abi böyle birşey.O nickmatorü alırım.Daha sonrada verdiğim parayla 1 sene yayın yaptırırım.Kıllığına gidip farklı bir domain alıp

Yazıdırırm 1 sene öyle durur.O yazıya bakmak zorunda kalır.Proje olduktan sonra x ten ulaşmışsın y den ulaşmışsın önemli değil.Halledicez bir şekilde.

bi şekilde bu problemi çöz sakın boş duruyum deme başıma geldiği için durumunu anlıyorum
    tavsiyem nickmator.com sen olmadan çalışamasın herşeyi şifrele vs vs her satırı seninse emeğine sahip çıkcaksın
    domain için benimle irtibat kur kurtardığımız bir domain için gereken taktiği anlatayım seninkini o şekilde alabilirsin

sırıtma la.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    3mr3 bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

bi şekilde bu problemi çöz sakın boş duruyum deme başıma geldiği için durumunu anlıyorum
    tavsiyem nickmator.com sen olmadan çalışamasın herşeyi şifrele vs vs her satırı seninse emeğine sahip çıkcaksın
    domain için benimle irtibat kur kurtardığımız bir domain için gereken taktiği anlatayım seninkini o şekilde alabilirsin

yasal/gayri yasal her türlü yola baş vurucam.

Mahkemede yada başka şekilde kazanıp elemanın burnundan getirirsem bir başkasını böyle sikmeye kalkamaz.Bu işin arkasından ya siktir et giden bir domain demiyicem.Domaini değiştireceğim belli fakat zike zike verecek domaini..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yine TBT'den bekliyoruz.

Kanımca şöyle bi şey olsa çok mükemmel olur:

Bir sağlam host firması tespit edilip TBT müridlerinin icraatlarına projelerine ev sahipliği yapabileceğini kanıtlasa hepimiz ordan hosting ,domain alsak...

Meşakatli iş ama kendi çıkarını da düşünerek hem iyilik hem iş olarak ele alacak sağlam karakterli biri...

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
Toplam Hit: 10281 Toplam Mesaj: 51