Aklımı..! Dememek İçin Hosting Konusunda Bu Yazıyı Bi Okuyun
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------lan zumsuk kastırma kendini bana telefon numarasını ver o piçin black hacke yaptığım gibi yaparım dört dönerler şerefsizim sen bana telefonunu bul ben bir arayayım gerisini ben hallederim vermesinde göriyim... :D
ayrıca Türklerden domain regletmeyin olayına kesinlikle katılıyorum başladım başlayalı yabancı firmadan regliyorum bayiliğimde var en sağlamı yabancı firma turkticaret.net kazığını falan zamanında iyi yemiştim :)
-----------------------------buzul dur bakalım şimdi domaini istiyicem vermezse avukat arkadaş die çağırıcam 3mr3 yi.Bilgilerini bulucaz dur hatta bi ipneye söyliyim.
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca msn veya sipariş logları filan varsa yasal yolda kasabilirsin tahribatta haktan hukuktan iyi anlayan arkadaşlar var onlara danış ama yasal olmayan yolun yolcususun gibi geliyo zorla al amk
-----------------------------zikerim valla bu ipnelere günlerini göstermedikçe çok adam sikmek için uğraşırlar.Hangi yoldan olursan olsun.O kadar demokrasi, cumhuriyet diye bağırıyoruz.Önce yasal yol.Büyük ihtimalle çözülür.
Msn konuşma logları var benden para istediğine dahi.Bütün herşey kayıtlı.Çok pis olcak çok pis!!
-
arkadaşlar akşam adama mesja attım attım yok.sonra dedim domain şifremi alacaktım yatıyorum yarın konuşuruz dedim (gece 4 gibi)
Bu gün mesaj attım mesaj attım tık yok!
Şimdi elimde bilgileri var.Adresinden tut herşeyine.Bakalım eninde sonunda cevap verecek.
Yardımcı olan her türlü dosta teşekkür ederim.Bir çok kişi sırf dostluk adına yardımcı olmaya çalışıyor eyw.Böyle dostları olması insanı sevindiriyor :)
-
hoca hata sende :) gidip amele bir hostcudan.. host alırsan :) böyle olur :) bahenesi yoksa bu şahsiyetin.) çok pis dayağı hakketmış :) şifreni falam vermezse : kafasını guzunu patlat doğal hakkın :)
-
http://www.nickmator.com/asdf.htm
böyle birşeyler saçmalıyor..
NE yapacağım şimdi ?? Böyle bir panel yok diyor ya.Başka hesaba geçiremiyor mu domain hesabını.
-
msn log ları okudum kanka
nahh domainı transfer edemez
adama şu lınkı atda oğrensın godaddy de hesaplar arası domaın transferını :)
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr:official&hs=pkp&sa=X&oi=spell&resnum=1&ct=result&cd=1&q=godaddy+hesaplar+aras%C4%B1+domain+transfer+etme&spell=1
-
buzul sayesinde hallettik aldık domaini :)
Emeği geçen ehrkeze teşekkür ederim.
Ya kendiniz alın yada sağlam dostunuzdan alın...
-
dediğiniz şekilde olabilmesi için yıllık olarak bizim 350$ para ödememiz gerekir Godaddy firmasına
:|
bu ne diyor hacım ya... :) ulen hizmet veriyorsun laga luga ediyorsun...neyse biraz geç kalmısım ama sevindim aldıgına...projelerinin devamı dileğiyle.
-
saolun arakdaşlar :)
yetişseydi bu akşam yapacaktım faka tolmadı.Yarın ajaxa giriş yapıcam :) php ile :D::DD en iyi öğrenme öğretmektir bu yüzden başlayacağız.