Akp Kapatılıyor Mu?
-
Durum tam olarak nedir kutlamaya başlıyalım mı?
-
henüz değil. ortada sadece dava var şu an.
-
ya ne kapatılması ne kutlaması sence kapatılırmı herşey onların elinde bi çarık dava açtı diye kapatılacaanımı zannediyorsun bana biraz imkansız gibi geliyo:|
-
Akıntıya kürek çekiliyor..
-
konun başlığını okuyuıca İNŞALLAH dedim başka bişeyde denilemez....
-
hiç zannetmiyorum yüzde 46 ile başa gelen bir iktidar partisini kapatmak kolay bir iş değil türkiyenin üçte biri bu partiyi destekliyor hem neyi kutluyorsun arkadaşım ? akp nin kapatılması senin ne hayrına olacak ki ? türkiyeye zarardan başka ne getirir akp sayesinde türkiyede birçok şey düzeldi kriz atlatıldı türkiyenin adı avrupada ve abd de duyulur oldu en çok bu hükümet döneminde turizm tavan yaptı daha ne istiyorsunuz ??
boşuna dememişler türkiyede hiçbir başarı cezasız kalmaz die çok güzel dimi bir iktidar partisi kapatılıyor siz de bayram ediyorsunuz aferin devam edin....
-
bi dava acıldı diye kapancagını sanmam ama belli olmaz
-
belli olmaz.Erbakan zamanını falan hatırlayın.Hocalar Türkiye de mekanizmanın var olduğuna inanıyordum cumhuriyetten başka yönlere kayarsa düzeltmek için devreye gireceğini sanıyordum.
Tsk sandım fakat değilmiş.Mahkemelere çevirdim gözümü oda değilse bilemiyorum belki öyle bir mekanizma yok.Bence zamanı gelmişti.
-
Blue hiç gazete okuyormusun,yada hiç internette siteleri geziyormusun.
insanlar ağlıyor sen hala ab,abd diorsun.Senin forsumuz gelişti anlayışın Askerlerinin başına çuval geçirilmesimi babammı yaptı bunu?
çok sevdiğimiz kankanız Amerika yaptı?
Askerine kazık atan bi ülke ile kanka senin beğendiğin iktidar?
-
her ne kadar akpyi sevmesemde kapatılmaları ülkeyi kaosa sürükler.avrupa,cumhurbaşkanı,amerika onların tarafında.açıkça söylemek gerekirse yeni bir kriz çıkarsa ülke a,ı gtü iyice dağıtır sittin sene kendini toparlayamaz.gönül ister ki tüm sivil toplum kuruluşu,basın vs..halkı bilinçlendirecek şekilde yada akpyi siyasetten soğutacak şekilde protesto yapsın.onlar güzel güzel bıraksın.yoksa darbeden ne farkı var türban ayağına iktidar'daki partiyi safdışı etmenin.daha mantıklı bir sebep olur eyvallah..ama halada bizim uyanık sözümona laikler akp'ye açılan her davanın,her haberin vs..akp'yi mazlummuş gibi gösterip kendilerine oy olarak döndüğünü anlamadılar
-
çakayım bunlara. dalkavuklar bir b0k yaptıklarını zannediyorlar dtp(demokratik teror partisi)yi neden kapatmıyorlar .