folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Kapatılıyor Mu?

Akp Kapatılıyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    akpyi kızdırmasınlar yargıtayı kapatır valla dozer gibi kim çıkarsa onune ezip geciyo adam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    teodos bunu yazdı:
    -----------------------------

İran'ı Fransa'yı yada diğer tüm devletleri iyi inceleyin. Her devlet kurulduğu zamanki ideolojisini korumak için herşeyi yapar. Türkiye Cumhuriyeti laik bir devlettir. Anayasalara konan ilkeler,  kelimelerin şahıslar tarafından kendilerine göre yorumlanması için konmamıştır. Evrensel hukukta bir kural vardır. Yasalar yapıldıkları zamandaki koşullar gözönüne alınarak yorumlanır. Laiklik ilkesi de buna göre yorumlanmalı. Tekke ve zaviyelerin kapatılması hakkındaki kanun, Kılık Kıyafet Kanunu, Şapka Kanunu neden çıkarılmıştır! Bunlara bakmak lazım. AKP her ne kadar yaptıklarını insanların gözünün içine bakarak ve Türk milletini salak yerine koyarak farklı kılıflar uydursa da bunu Türkiye Cumhuriyeti ve emanet edildiği gençlik yemeyecektir!! Bu ülke laik doğmuştur, ve sonsuza dek laik olarak kalacaktır! Refah partisi gelir, AKP gelir, ama geldikleri gibi GİDERLER... (laikliği istemeyenler kıçlarını yırtsalarda kafaları çalışmadığından sonuca ulaşamayacaklar! Bunu iddia ediyorum)

Zaten iddia etmekten öteye gidemessin. Adamlar ülkeyü takır takır sattılar. şerefimizi dışarıya 2 paralık ettiler.

Artık afrikadaki zulular bile Turkiyedeki tüm birim,kurum ve kurulusların ABD nin azğına baktıgını biliyor. Kim daha akıllı acaba sorabilirmiim? 60 yıldır uyutulmusuz...

Halende uyutuluyorz oyle gorunuor. Kendi ideolojisini koruyacak bi ülke mi kaldı. Kemalizm 60 larda bitti hoca. Sen neden bahsedion:S 

Long Live Turkey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:

bazılarının görevi vardır. bir şeyler yapmak değil hep yaptırmamak engel olmak üzerine kurulu bir düşünce tarzı. bu tarz da olanlar bir yere çivi bile çakmaz ve çakamaz. amaçları çünkü yapılmaması üzerinedir. krizlerden nema sağlayan, bunalımlardan menfaat elde eden tiplemelerdir bunlar. isterse memleket yansın yıkılsın ama istedikleri olsun isteyen bu kişiler, demokrasiyi hiçe sayan asıl cumhuriyet düşmanlarıdır. başarıları hazmedezler , milli eğitimde öğrenci ve öğretmenler olmasa ne güzel yönetirdim diyen kafadır bunlar.

----------------------------

Baslarim demokrasine... ülkenin a.koydunuz... demokrasi diye diye asil zan altinda birakan kendileridir... bir kesim degil.. tüm kesime hizmettir diger adi.. ama görüyorum ki hizmetten ziyade calmak cirpmak sonrada satmak.. kendileri ve olmayanlari ayirimcilik.. adam kayirma.. sürgün etme.. ne serefsizliktir lan bu... böyle siyaset mi olur... bu nu sizi siyasi demokratik anlayisiniz... kalkip birde utanmadan basarilari engellemek bazilarinin deyip vidi vidi yapmissin... akp basariliydi yani öylemi?... sokarim ben o basariya... o savcı daha önce uyardi... ama bakiyorum.. demokratik olarak ülkeyi züküyoruz anlayisi hakim bu hütnelerde... sokarim ben demokrasi kavramina...baslarinada calarim.... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    Bu gun sabahdandır haberlere bakıorm hiç bi kanalda haberde sosyal güvenlik yasası lafı geçmio.. Tüm sendikalar grevde.. bunu goren kimse yok.. bıraqın artık din elden gidio sacmalıgını.. cumhuriyet kuruldugundan beridir aynı hikayeyle uyumakdan bıkmadınızmı.. suni gündem işte.. hiç mi siyaset yada tarih anlamazsınız ben anlamıorm..akp kapatılsa nolcak dier seçimlerde baska isimle geri gircek adamlardaki kadrolasma mit de yok a.q.. nerde yasıonuz ne okuyonuz anlamıorm ki.. sabahdan baska gazete ve yorumlar okuyun derim size.. (anlayana yapdım bu yorumu.. muhattab alabileceğimö düzeyde cevap gelirse her sekilde savımı desteklemeye hazırım..)

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Eğer kapanırsa ve de hiç açılmazsa Alçak Kafirler Partisi onun bir sonrası günü öğlen namazının 10 rekatını kılacam a.q :). Burada beni camiide görürlerse "müşrike bak bizi saptırmaya geldi derler" :).

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı:
    zigana bunu yazdı:

bazılarının görevi vardır. bir şeyler yapmak değil hep yaptırmamak engel olmak üzerine kurulu bir düşünce tarzı. bu tarz da olanlar bir yere çivi bile çakmaz ve çakamaz. amaçları çünkü yapılmaması üzerinedir. krizlerden nema sağlayan, bunalımlardan menfaat elde eden tiplemelerdir bunlar. isterse memleket yansın yıkılsın ama istedikleri olsun isteyen bu kişiler, demokrasiyi hiçe sayan asıl cumhuriyet düşmanlarıdır. başarıları hazmedezler , milli eğitimde öğrenci ve öğretmenler olmasa ne güzel yönetirdim diyen kafadır bunlar.

----------------------------

Baslarim demokrasine... ülkenin a.koydunuz... demokrasi diye diye asil zan altinda birakan kendileridir... bir kesim degil.. tüm kesime hizmettir diger adi.. ama görüyorum ki hizmetten ziyade calmak cirpmak sonrada satmak.. kendileri ve olmayanlari ayirimcilik.. adam kayirma.. sürgün etme.. ne serefsizliktir lan bu... böyle siyaset mi olur... bu nu sizi siyasi demokratik anlayisiniz... kalkip birde utanmadan basarilari engellemek bazilarinin deyip vidi vidi yapmissin... akp basariliydi yani öylemi?... sokarim ben o basariya... o savcı daha önce uyardi... ama bakiyorum.. demokratik olarak ülkeyi züküyoruz anlayisi hakim bu hütnelerde... sokarim ben demokrasi kavramina...baslarinada calarim.... 

evet uyardi.. tarih: 28.09.2007 http://www.yargitay.gov.tr/dmdocuments/baskanlar_kurulu.pdf

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı:

diyelimki senin ve senin gibilerin istediği kabul oldu. kapandı diyelim ne olacak. ?  ülke menfaatmi sağlayacak.?yeniden bir parti kurmak çokmu zor? milleti aptal yerine koyan 47 ye embisil diyen sizler çokmu akıllısınız?

Global kriz tüm dünyayı sararken kapatma davası açmak ne demek ? resmen hainlik hatta vatan hainliği. partinin canı çıksın diyelim.ne olacak şimdi dolar euro faiz?  bunları bilerek yapıyor bu zihniyetteki kişiler. olmasın ,engel olalım,yapılmasın,batsın , vb ..  süryani düşünceyle hareket sadece ve sedece zarar getirir.  dövizden, borsadan,faizden rahatsız olanlar hatta türk birliği kurulmasından rahatsız olanlar, eskisi gibi rahatça ortalığı soyamayanlar rahatsız. kendini zeki 47 yi aptal yerine koyan arkadaşlar,at gözlüğünü çıkarıpta birazcık düşünseler çoğu kavramı çözmüş olurlar.

sokarım demokrasi kavramına derken cumhuriyetin tüm kurucularına hakaret etmiş oluyorsun. yazık.

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    Eğer kapanırsa ve de hiç açılmazsa Alçak Kafirler Partisi onun bir sonrası günü öğlen namazının 10 rekatını kılacam a.q :). Burada beni camiide görürlerse "müşrike bak bizi saptırmaya geldi derler" :).
    zuahuah :D yoldaş birlikte kılalım ya :D dinsizler diye taşlarlar lan bizi :D

ama akp kapansın bende forumda "BEN EŞŞEĞİM" diye bağırmazsam ne olim :D

Toplam Hit: 10983 Toplam Mesaj: 89