Akp Kapatılıyor Mu?
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
AKP yi yargıtay değil, Genel kurmay başkanı bile kapatamaz :) Ülke iç savaşa sürüklencek...(istediğim şeyler olmaya başladı,kim cumhuriyetten yana kim değil iyicene belli olacak,kimin ABD nin emirleriyle gir/çık yaptıgınıda unutmadık.... )
-----------------------------İstediğin ülkenin iç savaşa sürüklenmesi mi ???
-----------------------------şuanki düzenden çokmu memnunsun? Kimin bu ülkenin şerrine hizmet ettiği , kimin bu ülkenin iyiliğine hizmet ettiğini biliyoruz ama bahanemiz yoktu saldırmak için.
En çok güvendiğimiz kurum içinde(ismi lazım değil) 1960 lardan beri ABD nin istekleri doğrultusunda çalıştıgını bilmek nasıl bir duygu? Hyr illa ülkenin açık işgale mi ugraması lazım
-
Yaw Kaos olusacak a.k bence pek yerince bir dava olmamis, daha onceden acilmasi gereken bir davaydi. isin icine sınır otesi operaasyon, turban... vb... girdikten sonra bu dvanin acilmasi kotu oldu... birazonce TV de izliyodum (SKY Turk) Adamlar Darbeden bahsediyo a.k herkes agizina geleni konusuyo tvde.....
-
Keşke.
-
Bırakın şu iç savaş muhabbettini red alert mi oynusunuz olum.Boşunada heveslenmeyin kapatmaya yönelik degil göz dagı vermeye yönelik oldugu cok acık ve yerinde bir karar sonuc akp kapatılmıyacak fakat beklenen,akp nin bazı adımlarını bu olayı dusunup geri adım atmasını saglamak.
-
istiklal caddesinde carsaflılar elini kolunu sallarken geriye gitmeyen ülkede bunu saglayan parti kapatılırsamı geriye gidecek
söz biliyorsan söyle ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar..ne güzel sölemiş atalarımız
-
Dtp ile Birlikte Aynı Gün Kapatılır İşallah;
Çİfte Bayram Olur
-
Halk ne zaman akıllanacak bilmiyorum. Halk cahil diyorlar ya gerçekten de doğru. Halk bilmiyor işi.
%80'i istiyor tepemize tüneyen kukumavlar. tükürüklerle boğulacakları günleri bekliyorlar sabırsızca...
-
artık ok yaydan cıktı, kapatılmasa bile darbe olabilir.
-
Akp kapatılır,kaos falanda olmaz...Kim kaos çıkarabilecek cesarete sahip..Çıkarsalar çıkarsalar lan olum gitti bizim kömürler diye kaos çıkartırlar puhhaha...
-
pardon kaos mu çıkartırlar???Akp kapatılırsa polis-asker çook sağlam bir biçimde durur.
En ufak artislik yapanlar enselenir.Öyle bir durumda pek yavşaklanacaklarını sanmıyorum.
Peki şunu soruyorum oldu kapandı ne olacak?Yeniden seçimler mi :D bu sefer bende oy vercemde..