folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Kapatılıyor Mu?

Akp Kapatılıyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Blue_moon bunu yazdı:
    -----------------------------

hiç zannetmiyorum yüzde 46 ile başa gelen bir iktidar partisini kapatmak kolay bir iş değil türkiyenin üçte biri bu partiyi destekliyor hem neyi kutluyorsun arkadaşım ? akp nin kapatılması senin ne hayrına olacak ki ? türkiyeye zarardan başka ne getirir akp sayesinde türkiyede birçok şey düzeldi kriz atlatıldı türkiyenin adı avrupada ve abd de duyulur oldu en çok bu hükümet döneminde turizm tavan yaptı daha ne istiyorsunuz ??

boşuna dememişler türkiyede hiçbir başarı cezasız kalmaz die çok güzel dimi bir iktidar partisi kapatılıyor siz de bayram ediyorsunuz aferin devam edin....

pardon %46 ??Barajı geçemeyenlerin oyları bu partiye gitti.

Onu geçtim hoca kriz mi atlatıldı?Sen bi git dükkanı olanlara sor ne krizi.Devlete para getirecek herşeyi sat geriye vergi kalsın.Sonra oraya yüklen..Böyle mi kriz atlatıldı?

Sıfır atmakla, yol yapmakla olmaz bu işler.Gösteriş, gösteriş, gösteriş...320 milyar dolar borçla tasmamız boğazımızda.Kullandığımız kaç tane eşya Türk malı?Kaçını dünyaya pazarlıyoruz?

KAç ülke bize bağımlı?Ülkede kaç milyon kişinin huzuru var yani parası adam gibi var psikolojisi yerinde?

Siz nelerden bahsediyorusnuz..PArti kurcam gelcem iktidara gösteriş...Sonra 500 milletvekilinin yarısından fazlası hakkında dava var..Yolsuzluktan başlar.

Kemal unakıtan sergene eskişehirspora gel vergi borcunu silecem dedi tak eskişehirde.Hazine kasasından eskişehire köprü için 3 trilyon harcandı.Harcansın fakat seçimlerdne önce KEMAL UNAKITAN AYIRDI NE HİKMETSE...

Ben kutlarım sen yas tut.ŞEriat yanlısı adamlar bu ülkede barınmamalı.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

Blue hiç gazete okuyormusun,yada hiç internette siteleri geziyormusun.
    insanlar ağlıyor sen hala ab,abd diorsun.

Senin  forsumuz gelişti anlayışın Askerlerinin başına çuval geçirilmesimi babammı yaptı bunu?
    çok sevdiğimiz kankanız Amerika yaptı?

Askerine kazık atan bi ülke ile kanka senin beğendiğin iktidar?

gazete okumakla bi alakası yok ben bizzat hayatın içindeyim herşeyi canlı olarak yaşıyorum pc başında sürekli kalmıyorum ama türkiyeden ve dünyadan tüm haberleri sürekli takip ederim ben şu an askerdeyim siz şimdi askeriyenin iktidar düşmanı olduğunu düşünüyorsunuz değil mi ? tam aksi halbuki askeriye bu iktidarın en demokratik ve saygın hükümeti olduğu görüşünü savunuyor şu anda

akp nin kapatılması demek türkiyenin en az 10 yıl yerinde sayması anlamına gelir bir kriz oluşturması kaçınılmazdır. ben vatanımı seven bir insan olarak bu durumu hiç de hoş karşılamam devletimin geriye gitmesine üzülürüm ama ne yazık ki bazı çevreler sevinmekte .. ben de akp ye oy vermedim ama kapatılmasına yandaş değilim her seferinde demokrasiyi savunuyoruz ama doğa kanunlarından da hiç taviz vermiyoruz seçimle gelen seçimle gider bu böyle olmalı aksi olduğu takdirde nerede kaldı demokrasi ?

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Blue_moon bunu yazdı:

hiç zannetmiyorum yüzde 46 ile başa gelen bir iktidar partisini kapatmak kolay bir iş değil türkiyenin üçte biri bu partiyi destekliyor hem neyi kutluyorsun arkadaşım ? akp nin kapatılması senin ne hayrına olacak ki ? türkiyeye zarardan başka ne getirir akp sayesinde türkiyede birçok şey düzeldi kriz atlatıldı türkiyenin adı avrupada ve abd de duyulur oldu en çok bu hükümet döneminde turizm tavan yaptı daha ne istiyorsunuz ??

boşuna dememişler türkiyede hiçbir başarı cezasız kalmaz die çok güzel dimi bir iktidar partisi kapatılıyor siz de bayram ediyorsunuz aferin devam edin....

evet akp sayesınde turkıyenın adı duyuldu mıllet abd nın bahce korucusu dıyor... duzeldı dıyorsun duzelen bırsey yok sadece ustune boya atıldı aynı gerdırılmıs ajda gıbı bıze bakıre dıye yuttrulmaya calısıyor... ekonomıde sısa baglıydık daha ok baglı hale geldık neresı ıyıye gıdıyo... semsıye acıldıgında gormek ısterım sızı :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Blue_moon bunu yazdı:
    Antikky bunu yazdı:

Blue hiç gazete okuyormusun,yada hiç internette siteleri geziyormusun.
    insanlar ağlıyor sen hala ab,abd diorsun.

Senin  forsumuz gelişti anlayışın Askerlerinin başına çuval geçirilmesimi babammı yaptı bunu?
    çok sevdiğimiz kankanız Amerika yaptı?

Askerine kazık atan bi ülke ile kanka senin beğendiğin iktidar?

gazete okumakla bi alakası yok ben bizzat hayatın içindeyim herşeyi canlı olarak yaşıyorum pc başında sürekli kalmıyorum ama türkiyeden ve dünyadan tüm haberleri sürekli takip ederim ben şu an askerdeyim siz şimdi askeriyenin iktidar düşmanı olduğunu düşünüyorsunuz değil mi ? tam aksi halbuki askeriye bu iktidarın en demokratik ve saygın hükümeti olduğu görüşünü savunuyor şu anda

akp nin kapatılması demek türkiyenin en az 10 yıl yerinde sayması anlamına gelir bir kriz oluşturması kaçınılmazdır. ben vatanımı seven bir insan olarak bu durumu hiç de hoş karşılamam devletimin geriye gitmesine üzülürüm ama ne yazık ki bazı çevreler sevinmekte .. ben de akp ye oy vermedim ama kapatılmasına yandaş değilim her seferinde demokrasiyi savunuyoruz ama doğa kanunlarından da hiç taviz vermiyoruz seçimle gelen seçimle gider bu böyle olmalı aksi olduğu takdirde nerede kaldı demokrasi ?

onun için zamanında muhtira verdiler çok sevdikleri için değilmi saçmalamayın yaa

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

demokratik bir şekilde kapatılıyor demokraside buda vardır.Bu iktidar din konusunda ne yaptı?

Kamularda türbanlıları gördük sorna dediler serbest olsun ama sadece ünvierstede..İnanır mıyım hayır..Bu gün ünvierstede yarın ilkokulda sonrası...

Dediler ki din özgürlüğü türban serbest kalsın dedim çarşaf??Dediler çarşaflılar girmesin bende karşıyım ona.Ee dedim bu mu din özgürlüğü?

Yoksa din özgürlüğü alevilerin cem evleri bizim ibadethanelerimiz demesine ramen diyanet işlerinin mistik yer kabul etmesi mi?

Üniversteye türban girsin bende desteklerim fakat bu hükümetle değil.Şeriat tohumu olmadığını bilsem kabul ama kesinlikle iran islam devriminden kaynaklaranrak hayır diyorum.

-------

Rahatın yerinde mi?Olabilir neyle?çok muhterem akp ne yaptı şimdiye kadar insanları için?

Söyliyim mi %10-15-20 lerde zam..Yoookkk yanlış anlama maaşlara dğeil.Maaşlara 2.5 yeter..Ne yaptı akp sayayım, bunca borca ramen göstermelik işler.

Başka başka??? Özelleştirmelere geçersek herhalşde kimsenin yok yapmadı deme gibi bir lüksü yok.Vatan satıldı vatan...

Hala savunun siz afferim.İyiliğimiz için vatanımızı sattılar, devlet kurumlarını sattılar, dış borcu ödemek yerine gösteriş yaptılar.Hepsi iyiliğimiz için.

Belki bizim.Ya çocuklarımız???

İnsanlarımız ölecek fakat onlar içinde kolayı var.3 çocuk yapın dedi.İnsanlarımız ölünce yerine geçsin diye diöi.Açlıktan ölen çok olacak başbakan bile gördü ileriyi.

Bi gidin yaw kimleri ne için destekliyorsunuz.Destekleyenler etrafına baksın en az 1 kişi size akpyi övüyordur.Biz buna beyin yıkma diyoruz geçmiş olsun koyunluk derecenizi arttırmak için yakanıza yapıştılar. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    % de 47 oy almış bi parti yi nah kapatırlar. Dünya bi yeriyle güler. Bu nasıl bi demokrasi kişisel görüşlerini milletin iradesinden üstün görüyolar.

Ses Etme Hallederiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Akp yi desteklemeyişime rağmen kapatılmasnı doğru bulmuyorum..Çözüm bu olmamalı.Zaten çözümde olmayacak..Emin olun bu olay Cumhurbaşkanlığında olduğu gibi Akp ye yarayacak..Yök başkanı,Cumhurbaşkanı,Başbakan,Rtük başkanı,Doğan medyası,Anayasa başkanı,Türk iş vsvs Adamlar her yerde örgütlendi 2 dönem üst üste iktidara gelmenin kaymağını yalıorlar..İlk okul mezunlarının çoğunluğunun Akp ye verdiğini unutmayın.Chp nin halkın tabanına inemeyişi gibi bu haberde oralara kadar inmez dert etmeyin yani bu olayı;durmak yok *ikilmeye devam..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    Blue_moon bunu yazdı:

evet akp sayesınde turkıyenın adı duyuldu mıllet abd nın bahce korucusu dıyor... duzeldı dıyorsun duzelen bırsey yok sadece ustune boya atıldı aynı gerdırılmıs ajda gıbı bıze bakıre dıye yuttrulmaya calısıyor... ekonomıde sısa baglıydık daha ok baglı hale geldık neresı ıyıye gıdıyo... semsıye acıldıgında gormek ısterım sızı :) 

demek ki muhtemel kapatılma olayı sonucunda meydana gelebilecek kaosu göze alıp ülkemizin karışıklığa sürüklenmesine gönlünüz razı öyle mi ? kusura bakmayın ama Türk gençliğini daha bilinçli zannediyormuşum ama yanılmışım demek ki bütün gün pc başında durmak bazı şeylere çözüm olmuyormuş biraz sokağa çıkıp hayatın içine karışmak gerekiyormuş... eğer akp kapatılırsa ben göreceğim sizi yeni gelecek iktidar neler yapacak acaba mumla arayacaksınız bu partiyi mumla bu konu burada kalsın hep birlikte görecez bakalım bu ülkede iç savaş çıkıyormu çıkmıyormu ? bu ülkede meydana gelecek olan olaylardan sonra vicdanınız hiç mi sızlamayacak bu huzur ortamını bozdurduğunuz için 1980 olaylarına geri döneceğiz haberiniz olsun

şimdi en azından 10 yıl sonra ilerleme yolunda bayağı mesafe kaydedecektik maalesef böyle giderse bu umudun üzerine en az 50 sene ilave etmek gerekecek çünkü bazı olayları zorbalıkla çözmeye çalışan zihniyetler varken Türkiyenin çağdaş medeniyetler seviyesine yükselme umudu sadece satırlarda ve lafta kalır... devam edin  aynen böyle

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    AAaah keşkem keşkem keşkem kapatılsa keşkeeeeeeem.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Müstehaktır :D kapatılsın a......... yim. Kapatılsında Tahribat'ta artık onunla ilgili konu açılmasın yeter ulan :D

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
Toplam Hit: 11744 Toplam Mesaj: 89