Akp Kapatılıyor Mu?
-
bas bas bağardılar, elimde deliller var tayyip bak biriktiriyorum tayyip diye ama anlayan kim (:
-
aqp kapanır başka isimle açılır zihniyet değişmedikten sonra ne farkedicek. hadep kapandı dehap oldu bilmem ne oldu en son dtp olup meclise girdi adamlar
-
:P
-
Sanmam!kesinlikle kapatilma gibi birsey olucagini.Akp Amerikadan ithal politika donduruyo gayet profesyonel ustelik urettitigi politikalar.cepheleri belirleyip diger cepheleri kolay ele gecirerek yeni noktalarla zamana karsi da kendisini toplum onunde surekli taze imajla yeniliyor.tam bir Kennedy amerikan dis politikasi ornegi gibi.Tamaminda tum kurumlara egemen bir parti tarafindan yonetiliyoruz o yuzden tum adimlar onemli.bu sadece bi gurultu koparmaca asil bu hengame sonrasi neler olucak su ana kadarki tum stratejileri nasilmis ne gibi hareket etmisler neler yapmislar bunlar yeterli.Burada etken rol halk bakalim halk nasil bir tepki vericek.olgun yurduna yakisir bir yurtsever olarakmi yoksa siradan orneklerini gormus oldugumuz secimler vs.toplu hareketlerdeki gibi mi olacak.
-
gündem oluşturmaya yönelik. kesinlikle kapatılamaz AKP.
-
akp kapanırsa başka bi adla kurulur diyen arkadaşlar akp li 71 kişinin 5 yıl süreyle siyasi yasaklı sayılması isteniyor, tayyeap ve bülent arınç da dahil
eğer siyasi yasak olayı çıkarsa akp bi daha belini doğrultamaz.
artık mazlumu oynama ayaklarını da yemez bu millet, e muhatıra olayını iyi kullandılar ama bu sefer aynı şey olmaz
akp de yavaş yavaş sona yaklaşılıyo, toplumun çoğu kesimi tepkili, halk işsiz...
akp nin adım adım silinişini büyük bi mutlulukla izleyeeğim...
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------askerin başına çuval geçirdi diye abd ile bir daha görüşülmeyecek mi? istediğiniz bumu? bunu yapan iktidar mı istiyorsunuz? yoksa kriz ile ülkeyi batıracak bir iktidar mı?
elektriğe suya 6 sene zam yapılmadı iyi mi oldu? su kalmadı memlekette. ist büyükşehir belediyesi su bitmesin diye yüzde yüz zam yapmak zorunda kaldı.
ama yok siz at gözlüğünüzü takıp taşlayın, paso taşlayın. bu iktidar hiç iyi bişey yapmadı ülkeyi batırdı. batırdı ama tesadüfende milli gelir 7000 doları geçti. yine tesadüfen 7 yıldır ne kriz var ne bişey.
bu ülkeye gelmiş tüm iktidarlara bakın tamam mı? son 30 yılda dha iyisi varmı diye?
millet fakirleştiğinden mi buzdolabı ve çamaşırmakinesi satışları %80 artmış. çoğunuz öğrencisinizdir Allah bilir. Daha önceki iktidarların verdiği burs çok iyidi değilmi? memnundunuz. şimdi şikayet ediyorsunuz.
sayfalarca yazmışsınızda yazmışsınız. size iyilik yaramıyor. daha önceki iktidarlarında hataları vardı, bu iktidarında var. daha önceki iktidarlara da sizin gibi gözü kapalı söven çoktu buna da oluyor görüyoruz. herkes ne yaptığını hangi safta olduğunu biliyordur umarım. zorlaştırıyormu kolaylaştırıyormu?
-----------------------------bnm 7000 dolarım nerde olan ozaman? Bu ülkenin %90 ı açlık sınırının altında yaşıor! Başka güneş sisteminde yaşıyorsun?
-
daa DTP yi kpatamıolar yaa AKP yi kapatacaklar hiç Sanmıyorum.
-
ilkan bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar öncelikle hepimiz kabul etmeliyizki Türkiye şuanda hiç hoş olmayan bir kaos ortamında bu ortamı yaratan AKP iktidarı değildir sadece birkaçtane lüzumsuz insandır birkaç dememdeki gaye'yi hepimiz seçimlerde gördük. Yargıtay ve bu birkaçtane lüzumsuz insan sanki Türkiyenin sözcüsüymüş gibi meydanlara çıkıp konuşuyorlar oysaki Türkiye bu değil ! İş Halk'ta biter. Yargıtay ve birkaç lüzumsuz insan Türkiye gündemini meşgul etmekten başka hiçbirşey yapmıyor geçen günlerde ''sahte burs kaçakçılığından'' devlet 5 milyon ytl zarara girdi niçin kimse bunu konuşmuyor neden kimse türbana kestiği gibi ah kam kesmiyor ? Hastanelerdeki hasta makinelerini satıp sonra o paraları hortumlayan kendini prof. sanan beşpara etmez insanlardan bahsedilmiyor ?
tamam da böyle insanlar var diyede akp nin yaptığını doğrumu bulmalıyız? Sonuçta bu ülkeye zarar vererek kendine çıkar sağlamak isteyen hiçbir kişi yada kurum takdir edilemez. -
ilkan bunu yazdı:
Arkadaşlar öncelikle hepimiz kabul etmeliyizki Türkiye şuanda hiç hoş olmayan bir kaos ortamında bu ortamı yaratan AKP iktidarı değildir sadece birkaçtane lüzumsuz insandır birkaç dememdeki gaye'yi hepimiz seçimlerde gördük. Yargıtay ve bu birkaçtane lüzumsuz insan sanki Türkiyenin sözcüsüymüş gibi meydanlara çıkıp konuşuyorlar oysaki Türkiye bu değil ! İş Halk'ta biter. Yargıtay ve birkaç lüzumsuz insan Türkiye gündemini meşgul etmekten başka hiçbirşey yapmıyor geçen günlerde ''sahte burs kaçakçılığından'' devlet 5 milyon ytl zarara girdi niçin kimse bunu konuşmuyor neden kimse türbana kestiği gibi ah kam kesmiyor ? Hastanelerdeki hasta makinelerini satıp sonra o paraları hortumlayan kendini prof. sanan beşpara etmez insanlardan bahsedilmiyor ?
-----------------------------Sanırım sendeki tek sorun da taraflı bakmak, lüzumsuz insanlar galiba geride kalan %53 lük kesim. Hani aynı düşünmüyorlar ya ondan olsa gerek lüzumsuzlukları...
Ekonomi konusunda verdigin ornekler de cok komik, arkadaslar diyor koca fabrika yandi bir sey kalmadi sen diyorsun tuh benim mont da icerdeydi o da yandi niye fabrikadan bahsediyorsunuz benim monttan bahsetmiyorsunuz, benim montum nerede?
Akp kapatilir mi kapatilmaz mi s....imde degil inan da olaylara degisik yonlerinden bakin biraz da... Kapatıp kapatmama gorevi kiminse onlar gerekenleri yaparlar. Sadece dava acildi su an... akp haklıysa kapatılmaz, aksi ispatlanirsa kapatilir ona da gorevli merci karar verir ki hic kimse karisamaz...(Kaos yerine Hak,Hukuk,adalet, demokrasiden bahsediyorsaniz)