folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akp Yine İktidar Olacak

Akp Yine İktidar Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------

mal mısın ki görüşlerini benimsemediğin bir partiye oy veriyorsun?

terbiyesizlik yapma. adam sana MAL dedi mi x partisine oy verdigin icin ? tekrar oku yazdıgını öyle yorum yap.

ve evet, aqp yeniden ve yeniden iktidar olacak, bunun önüne uzun süre gecilemez.

bazı müridlerin attıgı yorumlara bakarsanız, icinde bulundugumuz durumun ne kadar ic karartıcı oldugunu görebilirsiniz, harbi beyinleri iyi sulanmıs bazılarının. neyse ikili münakasaya girmeyecegim.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

tek başına hükümet olamayabilirler.chp bu seçimde belli bir oy alacak.ama koalisyon için iş, mhp ye bakar.

bu arada akpye oy veren ülkücüleri anlayamıyorum tayyip, şu 1000 bozkurt polemiginden sonra insan-köpek muhabbetti yaptı resmen ama hala akpye oy verecek ülkücü varsa yuh

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

Benım gorusumu destekleyen bır partı su anda turkıyede bulunmadıgından ve en yakın secım hakkımın mhp oldugundan dolayı bende mhp'ye verıyorum fakat gecen seferkı secımlerde konuyu acan arkadasla aynı dusuncedeydım Mhp'nın oy oranı genellıkle %15 cıvarı oynar en ıyısı muhalefet olarak chp'ye oy vermek dedım. Bızım pedere soler solemez kufuru bastı :) Isterse oy verıcek tek kısı sen ol yınede gorusunden vazgecme demıstı. Sonucta Chp'de Akp'de Mhp'de Tkp'de Dtp'de Dp'de alayıda aynı bokun lacivertleri.

Su anda bu ulkeyı yonetebılecek bır kısının bulunduguna ınanmıyorum. Ama bu ulkeyı yoneten kısınınde bunların arasında en assağılık varlık olduğunuda biliyorum.

benim de arkadaşlara demek istediğim senin babanın sana dediğiyle aynı. Akp 100 de yüz oy oranıyla meclisegireceğini bilsem oyumu değiştirmem. bir insanın oyu onun namusudur, akp girmesin diye chp ye oy vermek (chp li değilsen) salaklıktır.

edit: ayrıca akp ye oy veren adam ülkücü değildir, satılmıştır, haindir değilse gafildir 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

din üzerinden siyaset yapılmaya devam edildikçe, saf beyinlere ya müslüman olacaksın ya laik denildikçe; evet akp daha çok iktidarda kalır yapılan yorumlara baksana (: iktidarın tek amacı atatürk ilkelerini yıkmak, laik düzeni bozmak. bunda anlaşılmayacak birşey yok.

bazıları yüzünden ne yazıkki atatürk ilkelerine bile sahip çıkamıyoruz.

edit: mesajım bu kadar çok neden varken hala akp 'yi savunan herkese, isteyen istediği gibi algılasın .

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

siyaset yasak değilmiydi ?

sitede ne oluyo ne bitiyo kimsenin haberi yok.

KNOWLEDGE IS POWER!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:

chp oyununu güzel oynuyor arkadaş :) karalamakta üstlerine yok. ondan hep muhalefetler zaten. Bakınız bu adam bal gibi chp li. Diyor ki chp yi benimsemiyorum ancak akp ye karşı onlara oy vericem. sizide davet ediyorum. baktılar akp nin oyları çalamıyorlar yandaş partilerin de oylarını katma dertlerindeler. güzel taktik :) anlatmak istediğimi bir çok kişi anlamıştır. chp oyun üzerine oyun oynayan bir parti. ne genel başkanınız bu ülkeye başbakanlık yapabilir nede bi yönetim sergileyebilir. maalesef bende diyorum ki; sizin o adamınızda liderlik ruhu yok. olmaz abicim olmaz. bu ülkeyi tayyipten sonra yönetebilecek bir adam vardı onunda helikopteri düştü...

Çok doğru dedin hocam.

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:

edit: ayrıca akp ye oy veren adam ülkücü değildir, satılmıştır, haindir değilse gafildir 

türkeşin çocugu akp istanbuldan adaydı sanırm.rahmetlinin kemikleri sizlıyordur

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pazar pazar canımı sıktın ya.. bizde biliyoruz gene iktidar olacak.Yapacak birşey yok chp'ye oy verecez bakalım.En azından yeni chp meclise güçlü girerse bunların ülkenin içine etmesine biraz engel olur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

Ne kadar saçma bir eylem bu böyle ? Barajı geçemeyen partilerin seçmenleri bile yinede kendi ideolojilerini düşüncelerini değiştirmeden kendi partilerine oy verebiliyorlar .

Senin "düz mantık" anlayışına göre gidersek bu akşam fener şampiyon olmasın diye bucasporu destekleyelim gibi basit bir olaya dönüyor. :)

Ayrıca "deyil" diye birşey yok, "değil"dir o.

kimin ki düz mantık olduğu belli. % 10 barajını aşamayacak partiye verilen oylar nereye gidiyor sanıyorsun?

Selam ve dua ile(f)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Bende seninle aynı fikirdeyim kardeşim.Mhp yada Chp ye atıcam oyumu karşında duruacak hiçbir parti yok akpartinin ondan böyle cirit atabiliyorlar.
Toplam Hit: 14764 Toplam Mesaj: 112