Akp Yine İktidar Olacak
-
chp ile akp arasındaki tek fark; chp nin modern, akp nin yobaz oluşudur, diğer her şey aynıdır; mhp ise bir halta yaramaz bir partidir, bahçeli açıkça hoca efendiden tavrını belirlemesini istemiştir :) kime oy verirseniz verin sonuç değişmeyecek, kendinizi avutmayın, öte yandan akp bu işin daha hızlı olmasını sağlıyor, uçuruma biraz daha hızlı ve hissettirmeden gitmek daha mantıklı, ve kredi borcu olanlar unutmasın, yeni krizlere gerek yok, bu saatten sonra türkiyeyi kimse kurtaramaz, yenilen yenildi, içilen içildi tabi ki tatlı tatlı yemenin acı acı sıçması olacak, bedeli toprak, kan ve sömürge devletinde yaşamaktır bunu da uygulamalı göreceksiniz zaten. olur da o tarihte tr de istanbulda olurum oyumu akp ye vereceğim.
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
chp oyununu güzel oynuyor arkadaş :) karalamakta üstlerine yok. ondan hep muhalefetler zaten. Bakınız bu adam bal gibi chp li. Diyor ki chp yi benimsemiyorum ancak akp ye karşı onlara oy vericem. sizide davet ediyorum. baktılar akp nin oyları çalamıyorlar yandaş partilerin de oylarını katma dertlerindeler. güzel taktik :) anlatmak istediğimi bir çok kişi anlamıştır. chp oyun üzerine oyun oynayan bir parti. ne genel başkanınız bu ülkeye başbakanlık yapabilir nede bi yönetim sergileyebilir. maalesef bende diyorum ki; sizin o adamınızda liderlik ruhu yok. olmaz abicim olmaz. bu ülkeyi tayyipten sonra yönetebilecek bir adam vardı onunda helikopteri düştü...
-----------------------------evet evet düştü hıhı.
hatta kuşlar düşürmüş.
-
livane bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
mal mısın ki görüşlerini benimsemediğin bir partiye oy veriyorsun?
-----------------------------bence mallıkla alakası yok. Ben de chp nin görüşlerini tam anlamıyla benimsemesemde chp ye vereceğin. Akp nin
egemenliğini yıkmak için her istediğini rahatlıkla yapamaması için güçlü bir muhalefet şart. Benim benimsediğim görüş şu
an ben oy versemde meclise giremeyecek. Yani oyum boşa gidecek. Ama ilerde demokrasinin ilerlediğini görürsem hiç
çekinmeden kendi partime atarım ama şu anda , günün şartlarında bu pek mümkün değil.
-----------------------------aynen hocam. kendi görüşüne uygun partiyi desteklemek için akp gibi ülkeyi bok etmiş, kendilerine demokrasinin olduğu ortamda düşüncene uygun parti, akp'nin bu pisliklerini ortadan kaldırmıyorsa en azında uygun ortamı sağlamak için iktidarın karşısındaki en büyük rakibi destekleyerek uygun ortamı hazırlamak gerekir.
-
Free_Mans bunu yazdı:
chp oyununu güzel oynuyor arkadaş :) karalamakta üstlerine yok. ondan hep muhalefetler zaten. Bakınız bu adam bal gibi chp li. Diyor ki chp yi benimsemiyorum ancak akp ye karşı onlara oy vericem. sizide davet ediyorum. baktılar akp nin oyları çalamıyorlar yandaş partilerin de oylarını katma dertlerindeler. güzel taktik :) anlatmak istediğimi bir çok kişi anlamıştır. chp oyun üzerine oyun oynayan bir parti. ne genel başkanınız bu ülkeye başbakanlık yapabilir nede bi yönetim sergileyebilir. maalesef bende diyorum ki; sizin o adamınızda liderlik ruhu yok. olmaz abicim olmaz. bu ülkeyi tayyipten sonra yönetebilecek bir adam vardı onunda helikopteri düştü...
-----------------------------evet tayyip gibi davos'a çıkıp "van minüt" diyip ülkedeki sorunları çözebilecek lider lazım.
"bu ülkeyi tayyipten sonra yönetebilecek bir adam vardı onunda helikopteri düştü..."
Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur. şu an yaşasaydı adını bile anmazdınız.
-
xxx bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------evet tayyip gibi davos'a çıkıp "van minüt" diyip ülkedeki sorunları çözebilecek lider lazım.
"bu ülkeyi tayyipten sonra yönetebilecek bir adam vardı onunda helikopteri düştü..."
Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur. şu an yaşasaydı adını bile anmazdınız.
-----------------------------evet kendi reklamını yaptıktan sonra aynı gün içerisinde anlaşmalara onay verdi ve daha sonra imzaladı. yani van münit demesi bir bok değildi. samimi olsaydı o anlaşmayı da imzalamazdı.
-
CaMeL bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
tutturmuşsunuz bir liderlik ruhu türküsü gidiyorsunuz.Hitlerde liderdi ha! Erdoğan da lidermiş bide.Adamın sabah söylediğini akşam savunamıyorsunuz.Çark'ın adı konmasaydı Erdoğan olurdu mutlaka.Oğlu burslu okurken gemicik alıyor anasını satim.Ha bire şunu ispatlamayan şerefsizdir diye çığırıyor meydanlarda.Her seferinde ispatlanınca mükemmel bir şekilde kıvırıyor.Kim şerefsiz oluyor bu durumda.Resmen teröristle görüşüyor adam.Habur'u ne çabuk unuttunuz ? Herşeyi geçtim bu adam benim gözümde vatan hainidir.Ölürümde oyumu akp'ye vermem.Chp'nin son zamanlardaki değişimini akp'li vekiller bile konuşuyor sen ne diyrosun ? Kemal kılıçtaroğlunun chp'ye yeni bir vizyon kattığını obama bile duymuştur herhalde.
-----------------------Akp'nin oyları cahil kesimden aldığı kesindir.Zaten bunu kendileride kabul ediyor.80 anayasası kenan evren için hazırlanmıştı.Şimdiki de erdoğan için hazırlanacak.Biliyoruz bu adamın yaptıkları yanına kalacak ama en azından zararın neresinden dönebilirsek kerdır diyoruz.
-
adama türkçenin kurbanı oluyor anlatmak istediğinin tersine çekiliyor lafları ve hep aynı lafları... Ama BOP projesi için söyledikleri benide şaşırttı... kime oy verecem lan ben şimdi. party türkiye de
-
Türkiye'de oy vererek hiçbir şey değişmez. Koyunlara seçim hakkı vermişler hepsi uçurumdan atlamış.
Filler tepinir çimenler ezilir!
Türkler kürtlerin gösterdiği cesareti ve organizasyonu gösteremedikçe; 1'den 1 milyara kadar sıralayacağım olumsuzluklara tekrar tekrar maruz kalır.
Popo aynı popo sadece parmak değiştiriyoruz.
-
Yanlışsam düzeltin; Seçim barajı %10 dtp'nin aldığı oy 2009'da %5.7 bu adamlar mecliste konuşuyorlar.Normalde meclise barajdan dolayı girmemeleri gerekmiyormu? Koalisyon denen olay 3'lü hükümet midir?Akp-chp-mhp şuanda zaten mhp'ninde mecliste milletvekili var bu koalisyon olmuyomu? İşleyişi bilmiyorum bilen varsa izah ederse memnun olurum.
-
skyvalet bunu yazdı:
Yanlışsam düzeltin; Seçim barajı %10 dtp'nin aldığı oy 2009'da %5.7 bu adamlar mecliste konuşuyorlar.Normalde meclise barajdan dolayı girmemeleri gerekmiyormu? Koalisyon denen olay 3'lü hükümet midir?Akp-chp-mhp şuanda zaten mhp'ninde mecliste milletvekili var bu koalisyon olmuyomu? İşleyişi bilmiyorum bilen varsa izah ederse memnun olurum.
-----------------------------dtp parti olarak girmedi. Bağımsız seçilip mecliste grup kurdular. Şu an koala yok deve pipisiyle idare ediyoruz.