folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp"Nin Din Düşmanlığı

Akp"Nin Din Düşmanlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

dontscratch bunu yazdı:
    -----------------------------

sizde bi öle bi bölesiniz diyen arkadaşlara bi cewap !..

biz diyoruz ki bu adamlar zaten müslüman diil ama o ayaklara yatıp insanları kandırıyolar tabi anlayabilene

yazdıklarımızı anlamıyanlar için güzel bir açıklama olmuş. ama senin açıklayıcı mesajından bile anlamıyanlar vamış:):) işte bu gibi kişiler akpyi destekler..

konpicyus al sana video

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

şu konuda mutabık kalalım ilk önce;

laiklik elden gidiyor demiceksiniz o zaman . kapatma davası sebebi dine ve dindara sahip çıkma iddialarıyla ortaya çıktı. başsavcı özür dilesin desinki ; kusura bakma arkadaş yanılmışız söylediklerimi geri alıyorum.

dine sahip çıktığındada hiç bir şey demeyelim devam etsinler .

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

akp'nin laiklik karşıtı eylemlerin odağında olduğunu ısrarla iddia eden insanlar tarafından yazılmış olduğu gayet net anlaşılabilir olan bir yazı.ama bu arkadaşlar yazıda resmen kendi kalesine gol atmış yahu.din düşmanlığı adı altında yazdığı şeylere baktığımızda, kendilerinin laikliğin gereği olarak uygulanmasını istedikleri şeylerin, akp tarafından yapıldığını görüyoruz.

vekil eşi başını açmış, kuran kursu yasalara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkılmış, dini bayramlara diğer dinlerinkide eklenmiş.sorarım size bunların hangisi yanlış ? hani ülkenin dini yoktu ? hani diğer dinlere mensup olan insanlarda bu ülkenin vatandaşıydı ? başka dinin bayramı resmi kabul edildi diye neden rahatsızlık oluştu ? asıl laiklik düşmanı bu kişiler.

akp'ye nereden saldıracaklarını şaşırdılar.önce aşırı dinci dediler, laiklik karşıtı dediler.olmadı.halk bunlara inanmadı ve yine güvendi, arkasında durdu, oyunu verdi ve iktidar yaptı.şimdide dinsiz diyorsunuz.nedir bu saçmalık yahu ?

neyse.şimdi bu maddeler içinde kendimce haklı bulduğum bazıları var.onları yazacağım.

4.maddede ki olay kesinlikle yanlış.dinde namaz kılma şekli belirtilmiştir kadın erkek kesinlikle namaz kılınmaz.bu yapılan dine zarardır evet.ama cüneyd zapsu akp'ye kayıtlı bir üye falan değildir.zaten olayın içinde olan kendiside değil eşidir ? bundan akp'ye ne yahu.ben hiç emine erdoğan veya hayrunisa gül'ün erkeklerle namaz kıldığını görmedim.ki öyle olsa bile yine akp'yi ırgalamaz bu durum.

5.maddedeki olaydan bende rahatsızım.akp'nin kesinlikle bir tepki göstermesi gerekiyordu.ama göstermedi.onlara zaten ordan bir eksi not verdim kendi nazarımda zamanında.

6.maddedeki olayda akp'nin yanlışı.

8.madde.lozan antlaşmasında cumhuriyetin ilk yıllarında herhangi bir kargaşa çıkmaması için yabancı papazlar ve fener rum patrikhanesi için için bazı maddeler konulmuştur.cumhuriyet kurulalı olmuş 85 sene.oturacağı kadar oturmuş.bu saatten sonra istersen 20 tane papaz tayin et.ne olabilir ki ?

13.kesinlikle yanlış bir hareket.kutsal emanete saygısızlık.zaten atilla koç'un oraya getirilmesi büyük hataydı.neyseki o hata düzeltildi.

14.kesinlikle büyük hata.kabul edilmemeliydi.

25.amerika dünya barışı için değil, kendi çıkarları için evlatlarını kaybetti.talihsizlik bi açıklama.doğruluk payından şüpheliyim.

26.sonda açıklıcam bunu.

30.islam dinince peygamber efendimizin resmedilmesi günahtır.yapılmamalıydı.hata.

şimdi arkadaşlar akp'nin bu yanlışlarının çoğunun kaynağı yine müslüman ülkeler ve zamanında elimizi kolumuzu ekonomimizi abd'ye ve avrupaya bağlayan hükümetlerimiz.stratejik olarak önemli bir konumdayız ve bu önemli konumumuzda kendi dindaşlarımız tarafından bir çok kez arkamızdan vurulduk.çok değil bundan 10 sene önce yanı başımızdaki suriye teroristbaşını bizden saklıyordu.

şimdi soruyorum.türkiye nasıl avrupa ve abd.2den tamamen vazgeçerek yönünü doğuya islam dünyasına dönsün.islam dünyası tam bir keşmekeş içinde.gerektiğinde tezkereyi bile geçiremeyen türkiye'ye amerikaya ve avrupaya karşı gelmesi için hangi islam devleti destek olacak ? bunların içinde zaten Türkiye yüz akıdır.böyle birden içimizi vatan sevgisi dolarak amerikayı avrupayı siktir edelim demek kolay.bunları hiç göz önünde bulunduran yok.

dediğim gibi.akp'ye nerden saldıracağınızı şaşırdınız.Allah hidayet versin.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

AKP oy veren Müslümanlar Düşünsün  Amerikan uşakları hepsi

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

.. yazdıklarımı sildim çünkü akpartiyi nekadar anlatsanız anlatın boşuna. Akpartinin gerçeklerini yansıtan bir tek doğan grubunun kanalları gazeteleri var. tabi akpartininde hoşuna gitmiyor bunlar.. mecburen aydın doğana yüklenecekler..

Erdoğan: Haftaya açıklayacağım!

Aydın Doğan: Hemen açıkla...

doğan yahudisinemi inanıyosun?

lan şimdi fatihhack'ın yazdığı gibi size bi dökümanla cevap vermek sterdim, lakin bana bu konular haram.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

arkadaşım yazmışsında kanıt göster ? kadın erkek namaza durdugunun kanıtı 100 papazla din elden gidiyor lafının kanıtı ????? Sadece laf

edit: 1. nin dinle alakası ne anlamadım.. Yazıların hepsini okumadın okuduklarımda saçma sapan akp yi taşlamak için yazılmış yazılar. Dinle alakası olmayan yazılar.

arkadasım neden bahsedion, başka bi dünyada mı yasıonn??
    kanıt mıssss daha ne cabuk unuttunuz! ben gayet iyi haytırlıom kadınla erkek beraber namaz kıldıngını
    twlerde cıktı haber oldu bidünyaa sen uyuyon galibaaa...

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stevie
    Stevie's avatar
    Erkek

Bazı maddeler mantıklı geldi bana.

Keşke konyadaki kaçak Kuran kursunuda yıksalarmış. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

su iddalar karsisinda su yorumlari yapabilen arkadaslar neden bu kadar yolsuzlugun olduguna, hirsizligin olduguna, peskesin olduguna, kadrolasmanin olduguna sasirmiyorlar,

yuzlerce binlerce idda var bunlarin hepsi mi yalan ?

artik yuzsuzlugun daniskasi diyorum ben buna.

ortaya idda atiliyor belgeleri konuluyor, insanlarin gozune gozune sokuluyor olaylar ama hala cikip birileri "yalan olurmu oyle sey" diyebiliyor

bu kadar mi at gozlugu ile bakiyorsunuz olaylara.

"haksizliklar karsisinda susan dilsiz seytandir"

yetimin hakki yenirken susmayin, sizdemi dilsiz seytanlardansiniz. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Allah neyi emretmiş?

Namaz kılmayı oruç tutmayı. Ha bunu kılın tutun demiş.

Bende kılıp tutan bi adam biliyorum. O da tayyip. Yani ne kadar ibnede olsa en azından islamın şartlarına uyuyo :|

Seviyom tayyibi. I Love You Tay-Yeap.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Allah neyi emretmiş?

Namaz kılmayı oruç tutmayı. Ha bunu kılın tutun demiş.

Bende kılıp tutan bi adam biliyorum. O da tayyip. Yani ne kadar ibnede olsa en azından islamın şartlarına uyuyo :|

Seviyom tayyibi. I Love You Tay-Yeap.

tartışmanın gidişatında son noktayı koyan yorum budur :|

bunun üzerine kimse bir şey yazamaz; malum saçmalıklarla uğraşacak vaktimiz kalmadı ki ama bu kadar saçmasını ilk defa görüyorum :|

saygılar yani =)

bana cevap verme amaçlı kişilere ithafen; bir daha bu başlığa bakmayacağım =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 8916 Toplam Mesaj: 60