folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp"Nin Din Düşmanlığı

Akp"Nin Din Düşmanlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------
    bak ne güzel yazmışsın okumuşuz? dimi? neden size karşı yorum geldiğinde karşı tarafı akpli görüyorsunuz anlamıyorum.

madem herşeyi güzelcene tanımlayabiliyorsunuz. (bknz: akp yolsuzluk yapıyor vs.) neden bu tip konulardaki tanımları düzgün bir şekilde yapılmıyor? diyorsunki din düşmanı demedim dememde senki yaşını başını almış büyüyüğümüzsün senin o tanımı kullanamam başkalarına kullandırtman anlamına mı geliyor? tanım doğru değil. (yada doğru, savunuyosunuz ama iran olma yolundada ilerliyoruz!?)

birde akpyle ilgili konularda senin gibi düşünenlerden yazı yazmasını bekliyorsun. ne yani mesaj atmayını fişliyomusun akpli diye?

----------------------------

kendinle celisiyorsun, cevap veremiyorsun hala laf sokmaya calisiyorsun yazdiklarimi okumadan anlamadan ve hala yazilara cevap vermek yerine insanlari elestirmeye calisiyorsun sanirim daha kolay hedef olarak gordugun icindir.

ben din dusmanligi kelimesini ben yazmadim diyorum, baskasinin yazmasina engel olacaksam bu sitede engel olmam gereken binlerce sey var, birilerinin yazmasina karisacak olsam senin yazmana izin vermem. 

burda akp nin demokarsisi yok benim dusuncemdekiler yazsin, dusuncemde olmayanlara yaptirim uygulayim diye :)

ben diyorum yolsuzluk var sen cikip diyebiliyormusun yolsuzluk yoktur diye ? 

hangi akp liyim diyeni fislemisiz yaptirim uygulamisiz. burda senin anladigin veya akp nin anladigi tarzda demokrasi yok burda herkes her istedigini yaziyor.

benim dusuncelerimde yazi yaz demiyorum sana benim yazdiklarima karsilik ver diyorum, beni yalanla diyorum, beni rezil et diyorum 

bu yazilanlar safsatadir diyebiliyormusun ? yalandir diyebiliyormusun ?

hayir

cikmissin baslik soyle baslik boyle, underzero soyle underzero boyle

konu benmiyim ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

tamam akpliyim. oldumu. yobazım size karşıyım hoca bırakın allasen ya ben bunlar yanlış demiyorum aksine doğru.

çıkıp zaten yanlışsınız uleyn ben akpliyim akp haklı diye esmiyorum burada.

neyse biz anteniz hep muhalefetiz konularına eyw.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:

tamam akpliyim. oldumu. yobazım size karşıyım hoca bırakın allasen ya ben bunlar yanlış demiyorum aksine doğru.

çıkıp zaten yanlışsınız uleyn ben akpliyim akp haklı diye esmiyorum burada.

neyse biz anteniz hep muhalefetiz konularına eyw.

----------------------------

ee o zaman daha ne virguldu noktaydi gelip comak sokmaya konuyu baska yerlere cekmeye calisiyorsun

verilecek cevabim yok de sus 

onca haksizligi yolsuzlugu gormuyorsunuz veya gordugunuz halde sesinizi cikartmiyorsunuz

bunlari yazinca haksizlik yapanlari yolsuzluk yapanlara laf soylemek yerine bu konuyu acanlara yazanlara laf sokmaya calisiyorsunuz

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    'underazzo'

islamin sartlarina uysunda 

isterse ulkeyi amerikaya ermeniye yahudiye satsin

adamgibi: hoca  daha  satacak  ne  kaldıki la  ilk defa  52  ytl  elktrik parası  odedım  5  senedır  zam  alamıyorum  ıktıdara  ılk geldıgınde  asgarı ucret  500  ytl  olacaktı a.q  daha  460  larda  hani  şimdi burda kınanmıcagımı  bılsem ana  avrat  düz  gidecem hani bide  cıkıpta  övmüyolarmı  savunmuyolarmı o  zman ölüyorum ya akp  yi  savunan  adamın mutlaka  bi  cıkarı vardır ben buna  inanırım  neymış  efendim  içlerinden en iyisi bu   bırakın hocam  ilerici  olun  ya   geniş  düşünün  biraz 

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

Alın size dört dörtlük siyasi fıkra:)

Doğu karadeniz de bir grup politikacı halkın nabzını tutmaktadır. adamlar bir köy kahvesinde halkla sohbet ederken ozamana kadar susan bir emice sorar:

- uşağum de bakayim siz içki içer misinuz?

siyasetçiler ezberlemiş gibi hep bir ağızdan:

- yok dede. Allah korusun, biz içkiyi ağzımıza bile sürmeyiz..

- sigaraniz var midur?

- dede biz sigaraya karşıyız. her yerde yasakladık zaten..

- peki kumarinuz var midur?

- oda günahtır dede, bizim öyle şeylerle ilgimiz olmaz.

- kari kiz işleriyle yani aşna fişne ile araniz nasildur?

- dede hiç olur mu, sümme haşa, biz harama uçkur çözmeyiz, yan bile bakmayız..

dede durmuş biraz düşünmüş.. sonrada merakını dile getirmş:

- peki la uşağum, sizin hiç masrafinuz yoktur madem.. Neden pu kadar çalaysunuz??

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:

Artık şaşırmıyorum bu tür konulara :) bilmiyorum belki yarın bir gün Erdoğan hristiyan çıktı, o bir amerikan ajanı, rus mafyası ne kadar verdi, mason cemiyetine mensupmuş, esas adı bilmem ne, o bir devşirme gibi konular açılırsa da şaşırmayacağım.

Sayın aydın bey de bunu çok iyi görmüş olacak ki şimdiden medya ordusunu hazırlıyor. Yakında büyük haberler yapacak. Merakla bekliyoruz o sır gibi saklanan tutanağı (: umarım kaybolmamışdır. Ya da bişi olmaz canım alman basınından alırlar.

erdoğanın musanın soyundan geldiğini baş danışmanı kendi kitabında yazıyor, mehdi mehdi diye yere göre sığdıramıyor..
    müslüman olmadığına eminim, çünkü bir müslüman din kardeşlerine bu kadar ihanet etmezdi..

başbakan olduktan sonra medyada çıkan "başbakan bulunamıyor, makam arabasıyla x mekanı terkettikten sonra 2 gündür nerde olduğu belli değil, son x te görüldü vb..." tarzı haberler çıktığı zaman senin o yüce başbakanın epilepsi tedavisine gidiyor..  geçtiğimiz hafta boyunca bu tartışma başladığından beri herkze hakaretler yağdırmasının sebebi de budur.. ne yapacağını şaşırmış bir durumda tayip.

aydın doğan zaten Türk medyasının bir numaralı ismidir, ne ordusundan bahsediyosun seN ??

asıl tayyip kendi adamları olan  çalık grubunu ve fetullahçı diğer kanalları kontrolü altına aldığı için ve medyada az da olsa kendi cephesini oluşturduğu için,  aydın doğana karşı iktidara geldiği günden bu yana ilk kez sesini yükseltebildi.
    akp nin iktidar olduğu gün aydın doğanın çiftliğine gidip onun desteğini isteyen kimdi acaba ??

aydın doğan, almanyadaki savcının yazdığı raporu kendi gazetesinde yayınlamıştır. bunda aykırı bir durum gözükmüyor..
    gazetenin işi ne ?? Türkiyede insanların inançlarının sömürüldüğü trilyonlarca euro nun nasıl kanal7 ye ve kanalın diğer ortaklarına dağatıldığını, ve bir diğer iddaya göre dolaylı olarak tayipin cebine nasıl aktarıldığını söylemiş.. herşey ortada.. 7 milyon € tayipe tayipin deniz fenerinden aldığı komisyon olarak geçiyor iddanamede..

almanyadaki müslümanların inançlarını sömürüp burada kendi çıkarları için kullanan şerefsizlerden en kısa sürede hesabı sorulur inşallah..

tayyip bu sefer çok kötü köşeye sıkıştı.. ne yapacağını şaşırdı ve her gün aydın doğana ve bu iddanameyi gündeme getirenlere hakaretler yağdırıyor.. 

kendi medyası da tayibi öyle bir şişiriyor ki.. sanki deniz feneri yolsuzluğunu yapanlar suçsuz, hepsi asılsız idda.. bunları gündeme getirenler suçlu ??? halkın beynine böyle kazımaya çalışıyorlar ama milletin böyle numaralara karnı tok..

bu davadan ne yapıp edip sıyrılmaya çalışacaktır ama eğer ki yargılanma sürecine girilirse tayip erdoğan yolun sonuna gelmiştir..

deniz baykalı günahım kadar sevmem ama şu son günlerdeki açıklamaları yüzünden onu da tebrik etmek istiyorum.

ÜLKEDE NE KADAR YOLSUZLUK VE BUNLARDAN NEMALANAN ŞEREFSİZ VARSA HEPSİ HAPSİ BOYLAYACAKTIR!! 

ayrıca bu acizlikte bile tayibin ve akp nin yaverliğini yapanlara tek bir soru soracağım lütfen cevaplamadan geçmeyin..

yolsuzluğu yapanları belgeleriyle yazan aydın doğan mı suçlu oluyor, yoksa  HIRSIZLAR MI ????

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

SiyanojeN bunu yazdı:

olivetti bunu yazdı:

.. yazdıklarımı sildim çünkü akpartiyi nekadar anlatsanız anlatın boşuna. Akpartinin gerçeklerini yansıtan bir tek doğan grubunun kanalları gazeteleri var. tabi akpartininde hoşuna gitmiyor bunlar.. mecburen aydın doğana yüklenecekler..

Erdoğan: Haftaya açıklayacağım!

Aydın Doğan: Hemen açıkla...

doğan yahudisinemi inanıyosun?

lan şimdi fatihhack'ın yazdığı gibi size bi dökümanla cevap vermek sterdim, lakin bana bu konular haram.

senin mesajını yeni gördüm. yukardaki yazıyı kalınlaştırdım tekrar yazmak istemiyorum. ve bu nedenden rahatsız olan tayyip bey medyaya yüklendi. ve son günler hep hilton milton değip duruyor. buzamana kadar niye söylemedide şimdi birden döktürmeye başladı? eğer bu haberler cıkmamış olsaydı.  bu hiltonu miltonu zor duyardınız tayyip beyin agzından..:) Allah bilir tayyipin döktürcegi daha neler vardır neler:= bakalım başka zaman köşeye sıkıştıgında neler döktürecekk:)

aydın doğanın yahudi olduğunu nerden bileysun?

peki erdoğan müslüman ya ama dediklerine inanmıyorum ne olacak şimdi?

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

.. yazdıklarımı sildim çünkü akpartiyi nekadar anlatsanız anlatın boşuna. Akpartinin gerçeklerini yansıtan bir tek doğan grubunun kanalları gazeteleri var. tabi akpartininde hoşuna gitmiyor bunlar.. mecburen aydın doğana yüklenecekler..

Erdoğan: Haftaya açıklayacağım!

Aydın Doğan: Hemen açıkla...

aydın doğanın gazetesinden kaynak alıp aydın doğan lehine yazı koyuyorsun üstüne üstelik yazdıklarının %80 'inin yalan olduğu ıspatlanan doğan grubunu gerçekleri açıklaması için bekliyorsun. Kapalı beyin bizmiyiz sizmisiniz

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

tayyip erdogan ntvde konuşurken başından sona kadar izledim buna emin olabilirsin:) ve aynen oldugu gibi aktarılmış samanyoluhaber.com'da aynen görmüş olsaydım alıntılardım ama aydın doğanın tayyipe vermiş oldugu cevapları samanyoluhaber.comda yayınlacagınımı düşünüyordunuz?

...
Toplam Hit: 8920 Toplam Mesaj: 60