Akp"Nin Din Düşmanlığı
-
buda son moda sanırım.saçmalayıp saçmalayıp cevap vermiyorum diyerek kaçmak.hayır olsun.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Allah neyi emretmiş?
Namaz kılmayı oruç tutmayı. Ha bunu kılın tutun demiş.
Bende kılıp tutan bi adam biliyorum. O da tayyip. Yani ne kadar ibnede olsa en azından islamın şartlarına uyuyo :|
Seviyom tayyibi. I Love You Tay-Yeap.
----------------------------
:) iste dusunce iste felsefe budur
namaz kiliyorsa oruc tutuyorsa birde muslumansa ister calsin, ister yetim hakki yesin, ister haksizlik yapsin, banane musluman olmasi yeter kardesim dimi :)
islamin sartlarina uysunda
isterse ulkeyi amerikaya ermeniye yahudiye satsin
yeterki dini vecibeleri yerine getirsin
ustelik bu yaziyi destekleyenler bile var
helal olsun sizlere iste gercek muslumanlik bu olsa gerek
-
HaYVaN bunu yazdı:
Bende kılıp tutan bi adam biliyorum. O da tayyip. Yani ne kadar ibnede olsa en azından islamın şartlarına uyuyo :|
-----------------------------
elini vicdanına koy sence bi insan hem BOP eş başkanı olup hemde müslüman olabilirmi. -
Yaw tabii ki her sakallıya hoca diyecez demiyorum.
Ama din düşmanlığı diye başlık atılınca bana saçma geldi. Bu adam Allah'ın bi kula emrettiği herşeyi yerine getirmeye çalışıyo. Niye din düşmanı olsun ki?
Hani başka bişey olsa neyse.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yaw tabii ki her sakallıya hoca diyecez demiyorum.
Ama din düşmanlığı diye başlık atılınca bana saçma geldi. Bu adam Allah'ın bi kula emrettiği herşeyi yerine getirmeye çalışıyo. Niye din düşmanı olsun ki?
Hani başka bişey olsa neyse.
----------------------------
konu da rte nin muslumanligini tartismiyorki, muslumanim diyen birinin yaptigi icraatlari tartisiyor,
+
bu kadar yolsuzluk var, kadrolasma var , adam kayirma var, peskes var
+
senin yazdigin gibi dusunen insanlar var birde cikip adam en azindan musluman diyebiliyorsun
muslumanlik bu mu ?
-
1) 5253 SAYILI Dernekler Kanunu'nun, AB Siyasi Kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan İnsan Hakları Sözleşmesi dikkate alınarak hazırlanan kanuna göre, yeni T.C.K.' nın yapılandırılmasında "Cinsel yönelim ayrımcılığının tartışıldığı bir dönemde eşcinsel olmak, ahlâksızlık olmak anlamına gelmez."maddesi konmuştur. (12.10.2005)
3) Samsun Kadıköy Camii İmam Hatibi Geren, Kur'an Kursu'na gelen öğrencilere hediye vererek özendirdiği için hakkında soruşturma açıldı. Soruşturmanın bahanesi de bir Devlet memurunun basına bilgi vermesinin yasak olması. ( 23.06.2005)______________________________________________________
Hocam şimdi en baştaki bu iki vakaya bakalım.
Bu adam kuran kursu yaptırıyo niye yaptırıyo diyosunuz...
Adam Kurân kurslarının bir misyoner gibi özendirilmesine karşı çıkıyo niye yapıyo diyosunuz...
Adam eşcinsele küfür atıyo niye atıyo diyosunuz...
Adam eşcinsele saygı duyuyo niye duyuyo diyosunuz...
Yani ne yapsın ki bu adam bilmiyorum. G*tünüde verse yaranamaz bence...
-
Bkz. Başörtüsü:
28) AKP Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi'nin eşi Ayşe Zeybekçi'nin başörtüsünü çıkarıp toplantıya katılmasını sağladı. (23.04.2004)
Yaw millet yırttı kendini bu olay için. Sırf başörtüsü serbes oldu diye..
Şimdi de elemanı başörtüsüz toplantıya almış diye niye bunu yaptınız diyosunuz...
Bir insan hem dindar olup hem laikliği savunamaz mı?
Yani bilmiom belki de ben yanlış düşünüyorum...
-
YOk arkadaş bizim millet hala öğrenemedi yazık üni öğrecisi olacak insanlar daha din ile devlet işlerini yürütmeye çalışıyo ve destekliyo çok yazık.
Bunların olacağını bilerek atatürk laiklik ilkesini getirdi nerde arkadaş.Şu tayibe harbiden iş yaptıı için oy veren adam tanımıyom allah yolunda olan adam verdik diyo herkez.YA bırak hristiyan olsun yeterki işini yapsın nedir bu din takıntısı arkadaş.Afedersin hristiyanlar bize kıçıyla gülüyolar son din müslümanlık adamlar bize bakıyo lan müslümanların haline bak hep birbirni yiyolar hep savaş kıyamet. Adam nie dinini değiştrsin yok arkadaş yok bu insanlar adam olmıcak.Dinin özel ve bireysel bişey olduğunu bu ilkenin resmi dini olmadığını bi türlü anlayamıcak:Sedit:''haycan'' arkadaşım tayyip namaz kılsın oruç tutsun sıkı müslüman olsun bu bizi nekadar ilgilendirir sence.Snn düşüncende bakarsak müslüman olmayan kimse adam deil.Avrupada insan yok ozmn bu kdr bağnaz olma.:S
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Ben bu hayvan'ın bu dürüst tarafını çok seviyorum. Bak çatır çatır sölemiş, kimi neden sevdiğini...Keşke herkes bu kadar dürüst olabilse.
Sev kardeşim valla haklısın sen de. Ama dikkat et çok geç olmasın ;)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------aynı allah çalmayın çırpmayın, hak yemeyin demiyor mu?O şerefsiz başta benim hakkımı sonra çocuklarımın ve sonraki nesilleirmin hakkını Türkiyenin her türlü kurumunu satarak yemedi mi??
Adam aynı adam Allah aynı allah değil mi?