Akp"Nin Din Düşmanlığı
-
önce karar vermek gerek :) şeriatçı mı? din düşmanı mı?
bayıyor. muhabbete bak adam herşey oldu :D
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------önce karar vermek gerek :) şeriatçı mı? din düşmanı mı?
bayıyor. muhabbete bak adam herşey oldu :D
-----------------------------ne fark eder..
En saçma durum bu adam bu gün dinsiz olsa %47 desteklemez.Hayatta desteklemez.Sadece dinci diye destek veriliyor.
Arkadaş bizim baktığımız tarafta yaptığı icraater var. Yani icraat yaptı.Gelceğin esnafları iyi izlesin.Bir ülke nasıls atılıyor görsün.İlerde işinize çok yarar öğrendikleriniz
1-yavşak ol
2-yalancı ol
3-iftira at
4-yolsuzluk yap
...
..
. -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Allah neyi emretmiş?
Namaz kılmayı oruç tutmayı. Ha bunu kılın tutun demiş.
Bende kılıp tutan bi adam biliyorum. O da tayyip. Yani ne kadar ibnede olsa en azından islamın şartlarına uyuyo :|
Seviyom tayyibi. I Love You Tay-Yeap.
-----------------------------
arkadasin dediklerine gore ben de namaz kilip oruc tutsam, sonra da calip cirpsam, adam oldursem, ona buna kotuluk yapsam beni de musluman olarak severler. bu muslumanlikmi yaw :S acamalamayin akrdesim. oruc tutmayan namaz kilmayan ama insan gibi insan olanlar da musluman. -
Dj_Lethal bunu yazdı:
arkadasin dediklerine gore ben de namaz kilip oruc tutsam, sonra da calip cirpsam, adam oldursem, ona buna kotuluk yapsam beni de musluman olarak severler. bu muslumanlikmi yaw :S acamalamayin akrdesim. oruc tutmayan namaz kilmayan ama insan gibi insan olanlar da musluman.
İyi de hocam konuyu açan arkadaşın yazısında çalmaktan söz edilmiyor.Bak söz edilen bi konu:
28) AKP Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi'nin eşi Ayşe Zeybekçi'nin başörtüsünü çıkarıp toplantıya katılmasını sağladı. (23.04.2004)
Baş örtüsüyle girseydi toplantıya kıyametleri koparmıyacak mıydınız?
Ne yapsa hatalı...
Her şekilde hatalı akp o.ç akp. Yobaz it adi akp.
Ama yinede inadına akp'ye oy vericem arkadaş... Sırf haksız eleştirildiği için.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Ama yinede inadına akp'ye oy vericem arkadaş... Sırf haksız eleştirildiği için.
-----------------------------işte kör seçmen.Ver arkadaş ver!!!
O satılan senin ülken, hakkına girilen senin vatandaşarın değil ver...!!
Akpye oy vermeyenin aq zaten nasıl görmezler anlamıyorum ki?akp kadar dürüst, hemde müslüman başkası var mı?Ülkeyi bu kadar kollayan , başka ülkelere rest çeken varmı?Diğerleri ülke satıyor, başkası olsaydı abd yalakası olcaktı..
NAsıl vermezsiniz hayret
-
Hocam biz tam olarak akp'yi tartışmıyoruz ki...
Konuyu tartışıyoruz... Ha tayyip namussuzdur. Amerikan uşağıdır ayrı bi olay ama bu din konusu ayrı bi olay. Biz şu anda arkadaşın açtığı konuyu tartışıyoruz.
Tabii hatası var. Hemde çok... Ama hangisinin hatası olmadı ki...
Yukarıda da yazdım. Başörtüsü haksız eleştiri. Kuran kursu haksız eleştiri. Çünkü bunlara karşı duruncada dinsiz oluyo akp.
-
at gozlugu diyorum baska birsey demiyorum
at gozlugu derken gozlugunu kaldir at anlaminda algilama :)
34 tane maddeden bula bula bi tanesini bulmussun sirf bu yuzden diger 33 tanesini gormeyen, hatta bi tane madde yuzunden digerlerini helal goren insana ne diyebilirim ki :)
neden israrla kabul etmek istemiyorsunuz yolsuzluklari, kadrolasmayi, yetim hakki yeme olaylarini
cikip boyle bir olay yoktur kardesim diyemiyorsunuz buldugunuz laf dolambaclariyla tekerlemelerle kurtarmaya calisiyorsunuz.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam biz tam olarak akp'yi tartışmıyoruz ki...
Konuyu tartışıyoruz... Ha tayyip namussuzdur. Amerikan uşağıdır ayrı bi olay ama bu din konusu ayrı bi olay. Biz şu anda arkadaşın açtığı konuyu tartışıyoruz.
Tabii hatası var. Hemde çok... Ama hangisinin hatası olmadı ki...
Yukarıda da yazdım. Başörtüsü haksız eleştiri. Kuran kursu haksız eleştiri. Çünkü bunlara karşı duruncada dinsiz oluyo akp.
-----------------------------sonday başlayıup yazıyorum
hangisinin bu kadar büyük ülke satma gibi bir hatası oldu ?
Tayyip erdoğan kimidr?Bu akpnin dolayısıyla ülkenin kaderini çizen adamların nerdeyse büyüğü.Yani başındaki isim.O halde akp demk bir nevi tayyiperdoğan demektir.
abdullah gül ve tayyip erdoğandan habersiz bir iş yapabilir mi bi akli milletvekili, bakan?Yapamaz.Yaparsada durum düzeltilir
-
söylemek istediklerimi söylicem maalesef gözlerim ağrıyor okuyamıcam mesajlarınızı. under ve zumsuk forumda yazdıgınız yazıları sureklı takıp ederım. şimdi siz din düşmanı diyorsunuz ama aynı zamanda bu adamın ülkeyi şeriaatle yöneteceğini yada iran yapacağını yada malezya yapacağını savunuyosunuz? yanlış anlamıyorum dimi?
not: iran, malezya vs. bu konuyla alakalı olmayan bir şey farklı konularda konuşulanlara itaafen yazdım.
-
Kelv1n bunu yazdı:
söylemek istediklerimi söylicem maalesef gözlerim ağrıyor okuyamıcam mesajlarınızı. under ve zumsuk forumda yazdıgınız yazıları sureklı takıp ederım. şimdi siz din düşmanı diyorsunuz ama aynı zamanda bu adamın ülkeyi şeriaatle yöneteceğini yada iran yapacağını yada malezya yapacağını savunuyosunuz? yanlış anlamıyorum dimi?
-----------------------------xD
Kesin sen yanlış anlıyosundur. Bende senin gibi anladım. q <=> p o zaman bende yanlış anlıyorum arkadaşlarımızı.
Sonuç: Ne olursa olsun akp kaka bi parti...