folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp"Nin Din Düşmanlığı

Akp"Nin Din Düşmanlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam biz tam olarak akp'yi tartışmıyoruz ki...

Konuyu tartışıyoruz... Ha tayyip namussuzdur. Amerikan uşağıdır ayrı bi olay ama bu din konusu ayrı bi olay. Biz şu anda arkadaşın açtığı konuyu tartışıyoruz.

Tabii hatası var. Hemde çok... Ama hangisinin hatası olmadı ki...

Yukarıda da yazdım. Başörtüsü haksız eleştiri. Kuran kursu haksız eleştiri. Çünkü bunlara karşı duruncada dinsiz oluyo akp.

ewt tabiki hepsinin hataları oldu ama hiçbiri din üzerinden siyaset yapmadı istismarcı olmadı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:

söylemek istediklerimi söylicem maalesef gözlerim ağrıyor okuyamıcam mesajlarınızı. under ve zumsuk forumda yazdıgınız yazıları sureklı takıp ederım. şimdi siz din düşmanı diyorsunuz ama aynı zamanda bu adamın ülkeyi şeriaatle yöneteceğini yada iran yapacağını yada malezya yapacağını savunuyosunuz? yanlış anlamıyorum dimi?

not: iran, malezya vs. bu konuyla alakalı olmayan bir şey farklı konularda konuşulanlara itaafen yazdım.

din düşmanıdır dediğimi gördün mü bu adam için?

Fakat söyliyeyim düşüncemi bu arada hani olurda tayyip erdoğan din düşmanıdır tarzı bir yazımı bulursan yayınla boş yere kurşun sıkmak kolay.

Bu adam din düşmanı değildir.Bu adam din sömürücüsüdür.Dine karşı gelecek o kadar hareket yaptı ki bu adamın müslüman olduğundan şüpheliyim.

Onun dışında sahibi ameirkadan aldığı direktiflere göre ülkeyi bir cemaat yuvasına dönüştürmek için elinden geleni ypaıyor. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    Kelv1n bunu yazdı:

söylemek istediklerimi söylicem maalesef gözlerim ağrıyor okuyamıcam mesajlarınızı. under ve zumsuk forumda yazdıgınız yazıları sureklı takıp ederım. şimdi siz din düşmanı diyorsunuz ama aynı zamanda bu adamın ülkeyi şeriaatle yöneteceğini yada iran yapacağını yada malezya yapacağını savunuyosunuz? yanlış anlamıyorum dimi?

not: iran, malezya vs. bu konuyla alakalı olmayan bir şey farklı konularda konuşulanlara itaafen yazdım.

din düşmanıdır dediğimi gördün mü bu adam için?

Fakat söyliyeyim düşüncemi bu arada hani olurda tayyip erdoğan din düşmanıdır tarzı bir yazımı bulursan yayınla boş yere kurşun sıkmak kolay.

Bu adam din düşmanı değildir.Bu adam din sömürücüsüdür.Dine karşı gelecek o kadar hareket yaptı ki bu adamın müslüman olduğundan şüpheliyim.

Onun dışında sahibi ameirkadan aldığı direktiflere göre ülkeyi bir cemaat yuvasına dönüştürmek için elinden geleni ypaıyor. 

zumsukcum farkettiysen iran ve malezyayı eski konulardan analiz ederek yazdım.

ha din düşmalığı ha sömürücülüğü farkedermi?

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

direk din dusmanidir, muslumanliga karsidir kelimesini kullanmadim kullanmak istememde

herkesin muslumanligi kendine

ben muslumanim diyen birisi, muslumanlarin sozcusuyum, koruyucusuyum diyen birisi bunlari yapabiliyorsa

ya yonettigi ulke musluman ulkesi degil yada bi sekilde intikam aliyor muslumanlardan

hayvan isimli arkadasin cikipta bunlari yapiyor ama en azindan musluman kelimesini anlamadim anlamak istemem de

musluman olmak her birseyi yapabilmek icin kilifmidir 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    din sömürücülüğüde dine karşı bir düşmanlık değilmidir? peki under yaptığı din düşmanlığı değilse konunun başlığı niye hala din düşmanlığını ifade etmekte? ortada bir paradoxmu var acaba.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

hayvan isimli arkadasin cikipta bunlari yapiyor ama en azindan musluman kelimesini anlamadim anlamak istemem de

Yok abicim.

Konu din düşmanlığı ya, ben onun için adamın en azından benden iyi bir müslüman olduğunu belirtme ihtiyacı buldum.

Yani konu temasından dolayı bu lafı söyledim...

Yoksa isterse evliya olsun. Ama hata yapmamaya özen göstermeli.Sonuçta koskoca Başbakan. Hata yapamaz mı? İnsan bu hata yapar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kelv1n bunu yazdı:
    din sömürücülüğüde dine karşı bir düşmanlık değilmidir? peki under yaptığı din düşmanlığı değilse konunun başlığı niye hala din düşmanlığını ifade etmekte? ortada bir paradoxmu var acaba.
    ----------------------------

sizinle tartisilmaz :) onlarca yolsuzluk yazdik, onlarca kadrolasma yazdik, onlarca yetim hakki yenilmesi konusu var

bunlara cevap veremiyorsun gelmissin konunun basligiydi,  virguldu, noktaydi

kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz.

onlari da duzeltsek 

gozunun ustunde kasin var diyeceksin yine lafi dolandiracaksin

(: valla pes diyorum bu kadar piskinlige birsey demiyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:

Yok abicim.

Konu din düşmanlığı ya, ben onun için adamın en azından benden iyi bir müslüman olduğunu belirtme ihtiyacı buldum.

Yani konu temasından dolayı bu lafı söyledim...

Yoksa isterse evliya olsun. Ama hata yapmamaya özen göstermeli.Sonuçta koskoca Başbakan. Hata yapamaz mı? İnsan bu hata yapar.

yav bende onu diyorum iste benden iyi musluman dedigin kisilerin yaptigina bakiyorum iyi musluman olmanin ozellikleri bunlarmidir ?

bu yapilanlar hata degildir,

bu kadar yolsuzluk hata mi? bu kadar peskes hata mi ? bu kadar kadrolasma adam kayirma hata mi ?

kilif  "hatasiz kul olmaz"  mi oluyor ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

Kelv1n bunu yazdı:

sizinle tartisilmaz :) onlarca yolsuzluk yazdik, onlarca kadrolasma yazdik, onlarca yetim hakki yenilmesi konusu var

bunlara cevap veremiyorsun gelmissin konunun basligiydi,  virguldu, noktaydi

kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz.

onlari da duzeltsek 

gozunun ustunde kasin var diyeceksin yine lafi dolandiracaksin

(: valla pes diyorum bu kadar piskinlige birsey demiyorum

bak ne güzel yazmışsın okumuşuz? dimi? neden size karşı yorum geldiğinde karşı tarafı akpli görüyorsunuz anlamıyorum.

madem herşeyi güzelcene tanımlayabiliyorsunuz. (bknz: akp yolsuzluk yapıyor vs.) neden bu tip konulardaki tanımları düzgün bir şekilde yapılmıyor? diyorsunki din düşmanı demedim dememde senki yaşını başını almış büyüyüğümüzsün senin o tanımı kullanamam başkalarına kullandırtman anlamına mı geliyor? tanım doğru değil. (yada doğru, savunuyosunuz ama iran olma yolundada ilerliyoruz!?)

birde akpyle ilgili konularda senin gibi düşünenlerden yazı yazmasınımı bekliyorsun. ne yani mesaj atmayını fişliyomusun akpli diye?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Kelv1n bunu yazdı:

hoca kulağını ters elle tutma.Din sömürücülüğü yapılmıştır bu kadarını diyorum.Din düşmanlığı falan o senin yorumun yorum işin içine girerse olay farklılaşır.Yorumlama okuduğumu al. 

Toplam Hit: 8914 Toplam Mesaj: 60