Aldığınıza Çok Mutlu Olduğunuz Bişeyler Varmı?
-
TheBattal bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Off tam benlik konu hemen yazayım:
1- Robot süpürge. Silme özelliği olan. Elimiz ayağımız oldu.
2- Aşağıdaki uzaktan kumandalı led avize. Öyle Mi nin ampulleri ile karıştırmatiyın sakın. Gece lambası oluyor bembeyaz oluyor loş ışık veriyor ampül gibi sarımsı ışık veriyor. 10 Derece parlaklık ayarı var. Film izlerken ayrı yemek yerken ayrı yapıyoruz hanımla.
3- Şuan yeni arabada 9'' dokunmatik ekran var. Bi yerde görmüştüm telefon gibi ekran koruyucu aldım çok iyi oldu. Artık çizilmiyor.
Aklıma geldikçe yazıcam.
Hocam iki kişi istemiş ben de 3 yapayım belki görür link atarsın?
-
Kesinlikle motosiklet yıl 2013 mardin den ihale ile orman işletme den Honda xl185 1991 model bir motor almıştım daha sıfır km idi. Hayatta en mutlu en güzel günlerim onun üzerinde geçti diyebilirm.
-
TheBattal bunu yazdızalimadam bunu yazdı
alıpta memnun kaldığım şeyler:
usb ile bilgisayara bağlanabilen tunçmatik ups- 4 priz girişi var. hangi cihaz nekadar enerji tüketiyor evde elektrik kesikmi değilmi akülerin ömrü filan herşeyi gösteriyor. dehşet birşey. ethernet destekli olanından alıp direk uzaktan bağlantıya açacam. şuan elimdeki ile uzak masa üstü ile bakabiliyorum sadece apk sı yok.
omron marka japon kalitesi ile tansiyon ölçer- birçok özel hastanede popüler güzel bir cihazdı iyi para verip almıştık. okadar hızlı tepki veriyorki hergün tansiyon ve kalp atışımı ölçüyorum. diğer cihazlar gibi kararsız değil güven veriyor . sağlık önemli.
mi buds basic- hem ucuz hem şarjı çok uzun gidiyor hemde kullanımı kolay.
zengin olduğumda alıp kesinlikle memnun kalacağım ürünler:
dozimetre. bu cihazı kesinlikle almak istiyorum. yüksek radyasyon salan cihazları merak ediyorum örn. saç kurutma makinası evde en çok radyasyon salan cihazmış. cihazın tehlike var dediği alet olursa direk evden atarım.
hava temizleme cihazı. bu cihazın en pahallı olanını kesinlikle almam lazım. eminim temiz zzannetiğimiz evde okadar çok zararlı okijen vardır ki farkında değiliz. rahat uyku için
kaliteli termal kamera. kesinlikle birtane alacağım. ısı yayılımını göremk için bulunmaz bir icat.
mikrop gösteren uv ışıklı kamera. bu cihazı almadan ölmemem lazım. bakterileri açık açık gösteriyor. nekadar temiz diye incelemek istiyorum. bazen hayat kurtarır.
Saç kurutma makinesi radyasyon salmaz, elektromanyetik alan oluşturur hocam aman deyim, radyasyon işi Fukuşimaya gidiyor. :) Yani dozimetre ile sonuç alamazsın, ancak elektrik alan ölçer bir cihaz lazım sana ama onlar da pahalıdır. Bakmak istersen aradığın olay şunlar :
https://www.pce-instruments.com/english/measuring-instruments/test-meters/electromagnetic-field-meter-kat_151065.htm
Termal kamera konusunda kesinlikle hemfikiriz. Sen tam benim kafadasın hocam ya :D(Not. Teknik olarak radyasyon ışımadır (google translate) ama müridin kastettiği dozimetre bildiğimiz uranyum-polonyum vs radyasyon gösterir, o yüzden şeettim)
iyice araştırıp öyle alayım ozaman. ama yinede evde radyoaktif etki yaratacak birşeyler olamaz mı hocam ?
mesela bir haberde vardı. inşaatta çalışan bir çocuk aradyasyon ölçen bir makinanın düşürülen parçasını tezbih sanıp evine götürmüş eve götürürken bütün memlekete yaymış radyasyonu.
çernobil gezilerinde kullanılan dozimetrelerden bahsediyorum.
apollo astronotların kullandığından. 5k dan başlıyorlar . zengin olursam mutlaka almak isterim :d
-
Bez bant, özellikle hatchback araçlarda pandizot bozuk yolda tıkırtı yapar, bağlantı noktasina bir tur sarmak yeter ayrıca kapıların, torpidonun ve gunesliklerin bağlantı yerlerinede koydum ben
25 liraya almıştım zamaninda, kapı otomatiğine bağladım anahtari unuttuğum bı günden sonra, araçtan inmeden önce kapıyı telefondan açıp poşetleri alıp öyle geçiyorum eve, kapı önünde elindekileri birakip anahtarla uğraşmak zulüm geliyo bana
Bu şarjlı süpürgeler çok iyi, eski tiplerin hem ünitesini peşinde dolastirmasi hem kablo sıkıntı veriyordu,bunu kullanmak büyük rahatlık, gönül ister Dyson alalım ama iş görür, sıkıntısı zemin başlığı fırçalı değil düz zeminler için iş görür alacak olan varsa halılar için fırçalı başlık olan modellere bakmalarını tavsiye ederim
Araç için almıştım ama evdede lazım oluyor, normalde düz tornavidayla yada bıçakla dalıp ırzına gectigim yerleri zarar vermeden acmaya yarıyor herkese lazım
-
sanane bunu yazdı
Şunu sipariş verdim az önce
https://www.amazon.com.tr/dp/B07S3H3YNF/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_FGVYZA6F3WYT2P9157MA?_encoding=UTF8&psc=1
bugün geldi. Mutlu olmadım...
-
zalimadam bunu yazdıTheBattal bunu yazdızalimadam bunu yazdı
alıpta memnun kaldığım şeyler:
usb ile bilgisayara bağlanabilen tunçmatik ups- 4 priz girişi var. hangi cihaz nekadar enerji tüketiyor evde elektrik kesikmi değilmi akülerin ömrü filan herşeyi gösteriyor. dehşet birşey. ethernet destekli olanından alıp direk uzaktan bağlantıya açacam. şuan elimdeki ile uzak masa üstü ile bakabiliyorum sadece apk sı yok.
omron marka japon kalitesi ile tansiyon ölçer- birçok özel hastanede popüler güzel bir cihazdı iyi para verip almıştık. okadar hızlı tepki veriyorki hergün tansiyon ve kalp atışımı ölçüyorum. diğer cihazlar gibi kararsız değil güven veriyor . sağlık önemli.
mi buds basic- hem ucuz hem şarjı çok uzun gidiyor hemde kullanımı kolay.
zengin olduğumda alıp kesinlikle memnun kalacağım ürünler:
dozimetre. bu cihazı kesinlikle almak istiyorum. yüksek radyasyon salan cihazları merak ediyorum örn. saç kurutma makinası evde en çok radyasyon salan cihazmış. cihazın tehlike var dediği alet olursa direk evden atarım.
hava temizleme cihazı. bu cihazın en pahallı olanını kesinlikle almam lazım. eminim temiz zzannetiğimiz evde okadar çok zararlı okijen vardır ki farkında değiliz. rahat uyku için
kaliteli termal kamera. kesinlikle birtane alacağım. ısı yayılımını göremk için bulunmaz bir icat.
mikrop gösteren uv ışıklı kamera. bu cihazı almadan ölmemem lazım. bakterileri açık açık gösteriyor. nekadar temiz diye incelemek istiyorum. bazen hayat kurtarır.
Saç kurutma makinesi radyasyon salmaz, elektromanyetik alan oluşturur hocam aman deyim, radyasyon işi Fukuşimaya gidiyor. :) Yani dozimetre ile sonuç alamazsın, ancak elektrik alan ölçer bir cihaz lazım sana ama onlar da pahalıdır. Bakmak istersen aradığın olay şunlar :
https://www.pce-instruments.com/english/measuring-instruments/test-meters/electromagnetic-field-meter-kat_151065.htm
Termal kamera konusunda kesinlikle hemfikiriz. Sen tam benim kafadasın hocam ya :D(Not. Teknik olarak radyasyon ışımadır (google translate) ama müridin kastettiği dozimetre bildiğimiz uranyum-polonyum vs radyasyon gösterir, o yüzden şeettim)
iyice araştırıp öyle alayım ozaman. ama yinede evde radyoaktif etki yaratacak birşeyler olamaz mı hocam ?
mesela bir haberde vardı. inşaatta çalışan bir çocuk aradyasyon ölçen bir makinanın düşürülen parçasını tezbih sanıp evine götürmüş eve götürürken bütün memlekete yaymış radyasyonu.
çernobil gezilerinde kullanılan dozimetrelerden bahsediyorum.
apollo astronotların kullandığından. 5k dan başlıyorlar . zengin olursam mutlaka almak isterim :d
Evde mermer (nadir) ve granit(orta sıklıkta) varsa onlarda , eğer agregasında (çakıul-kum) varsa betonda (çok nadir) oalbiliyor bildiğim kadarıyla. O haberi biliyorum, orada direkt radyoaktif maddeyi kaybetmişti mallar da ondan olmuştu. Türkiye de çok bulunan bir şey değil doğal radyoaktivite. Fantazi için alaiblirsin ama sürekli sıfır (veya ona çok yakın bir değer) gösteren aygıt "boşuna para vermişim lan" dedirtecek, üstelik ikinci el satışını da yapamazsın zannımca kolay kolay :) Eşten dosttan falan tedarik edip evde denemek daha makul ve ucuza gelecektir.
Not. Bende yok :D -
Tnrsk bunu yazdıTheBattal bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Off tam benlik konu hemen yazayım:
1- Robot süpürge. Silme özelliği olan. Elimiz ayağımız oldu.
2- Aşağıdaki uzaktan kumandalı led avize. Öyle Mi nin ampulleri ile karıştırmatiyın sakın. Gece lambası oluyor bembeyaz oluyor loş ışık veriyor ampül gibi sarımsı ışık veriyor. 10 Derece parlaklık ayarı var. Film izlerken ayrı yemek yerken ayrı yapıyoruz hanımla.
3- Şuan yeni arabada 9'' dokunmatik ekran var. Bi yerde görmüştüm telefon gibi ekran koruyucu aldım çok iyi oldu. Artık çizilmiyor.
Aklıma geldikçe yazıcam.
Hocam iki kişi istemiş ben de 3 yapayım belki görür link atarsın?
Bir taraftan sorduk cevap başka yerden geldi :) Sağolasın hocam
-
sırtımda ve belimde fıtıklar var. yaşam kalitemi düşürüyor resmen. yatak ve yastığımı değiştirip ortopedik yatak + visko yastık aldım. resmen bulutlar üzerinde gibi sabahları ağrısız sızısız kalkıyorum. mutlu etti.
-
KotomineKirei bunu yazdı
sırtımda ve belimde fıtıklar var. yaşam kalitemi düşürüyor resmen. yatak ve yastığımı değiştirip ortopedik yatak + visko yastık aldım. resmen bulutlar üzerinde gibi sabahları ağrısız sızısız kalkıyorum. mutlu etti.
hocam link atabilir misin ?
diğer hocalarda link atabilirseler ne güzel olur herkes inceler rahat rahat -
PEAK bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
hocam link atabilir misin ?
diğer hocalarda link atabilirseler ne güzel olur herkes inceler rahat rahatbugun yatas bluestar aldım inş benim de ağrılar bitecek diye bekliyorum. Yastık için link varsa güzel olur