Aldığınıza Çok Mutlu Olduğunuz Bişeyler Varmı?
-
C10H15N bunu yazdı
eskiden 50 lirayı bir araya zor getirip istediğim bir şeyi alınca çok mutlu oluyordum şimdi aylık harcadığımın haddi hesabı yok mutluluk desen sıfır. evi teknoloji üssüne çevirdim.
bak bi daha diycem : hani fakirdin :P
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıdo_som bunu yazdı
edit :D
niye sildin la. ^^D`
~@~
Dürbün. Hem Büyük aldım hem de Küçük. Küçük daima yanında. Büyük, Çantada çok yer kaplıyor.
ortamdan canım sıkıldıkça kullanıyorum. bir tane de Lazer'li,Pusula'lı olup Tek El kullanılabilen ,el içine sığan, MonoOküler Dürbün alacağım. orta boy. ^^` en çok bunu seviyorum.
var ama yeterli değil. Sırt Çantası koleksiyonu yapacağım. Brief_BackPack tarzı olanlar daha çok hoşuma gidiyor. çuval gibi olanlar çok dandik oluyor. organizetör tarzında değiller haliyle.
bildiğin Parmak Boy fener. şu odaklanabilir olanlarından. ^^D` şunun lazerli olanları olsa şahâne olacak da, anlamayanlara lazerle işaret etmek için. ^^D bir tane ufak var, pili çok erken bitiyor. ^^D`
~@~
@RahmanDaBurada. ^^D` trambolin sonrası yürümek oldukça zor oluyor,
@RoarK . ^^D`
@zAlimAdam ^^D` son paragraflardan sar bana da.
o zaman sen çantadan anlarsın. bi sırt çantası arıyorum. hem şık olsun hem şu hırsızlığa karşı korumalı deniyor ya takınca arkası dümdüz öyle olsun, hem kollarına geçirdiğin yerler gizlenebilir olsun el çantası gibi taşınabilsin ama fazla da büyük olmasın ince ve küçük olsun. 13-14 inch notebook taşıyacak kadar olsa yeterli. var mı bildiğin böyle birşey? ben birkaç çanta bulduysam da hepsi bir arada bulamadım, bulduğum da büyüktü 16 inch laptop çantası olarak satılıyordu.
birkaç örnek atayım nasıl birşey istediğimle ilgili. örnekler genelde büyük olduğu için tercih etmediğim modeller.
https://www.hepsiburada.com/mark-ryden-buyuk-kapasiteli-anti-hirsiz-cok-fonksiyonlu-p-HBV000012VCBZ
https://www.hepsiburada.com/mark-ryden-laptop-notebook-sirt-cantasi-5982-gri-l-p-HBV00001493SW
-
MuTReFT bunu yazdı
şunu bende istiyorum ya
-
HolyOne bunu yazdı
Iphone falan gbi herkesin bildiği şeyler değil de bilmediği birşeylerden bahsediyorum.
Not: Reklam yeri değildir.
Hemen birkaç örnek vereyim, 1. sırada sonynin 3d kamerasını seneler önce aldım ve bütün önemli şeyleri 3d çekebildiğim için hala çok severek kullanıyorum
2. örneğim Desi (başka markaların da vardır da ben bunu aldım)
Bunu takıyorsunuz, evden çıkarken otomatik kitliyor, eve girerkende kapıyı kumandadan açıyorsunuz ya da birine uygulama üzerinden uzaktan kapıyı açabiliyorsunuz gerçekten faydal
Bunlara biraz bakındım da 1 maaşımı bunlardan birine vermem gerekiyor. Alabilecek güçte olsam zaten mutluyum demektir. :D
Edit: TBTCoin ne alemde gelişme var mı?
serhat8102 tarafından 17/Nis/21 18:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdı`
Sırt Çantası koleksiyonu yapacağım. Brief BackPack tarzı olanlar daha çok hoşuma gidiyor. çuval gibi olanlar çok dandik oluyor. organizetör tarzında değiller haliyle.
~@~
o zaman sen çantadan anlarsın. bi sırt çantası arıyorum. hem Şık olsun hem şu Hırsızlığa karşı Korumalı deniyor ya takınca arkası dümdüz(?) öyle olsun, hem kollarına geçirdiğin yerler gizlenebilir olsun el çantası gibi taşınabilsin ama fazla da büyük olmasın ince ve küçük olsun. 13-14inch notebook taşıyacak kadar olsa yeterli. var mı bildiğin böyle birşey?
ben birkaç çanta bulduysam da hepsi bir arada bulamadım, bulduğum da büyüktü 16inch laptop çantası olarak satılıyordu.
birkaç örnek atayım nasıl birşey istediğimle ilgili. örnekler genelde büyük olduğu için tercih etmediğim modeller.
https://www.hepsiburada.com/mark-ryden-buyuk-kapasiteli-anti-hirsiz-cok-fonksiyonlu-p-HBV000012VCBZ
https://www.hepsiburada.com/mark-ryden-laptop-notebook-sirt-cantasi-5982-gri-l-p-HBV00001493SW
Konyalı bir Çanta Üreticisinde görmüştüm. ama tam adını hatırlamıyorum.
da, şu hırsızlığa karşı tedbir olarak, Arkasının Düz olması olayı ilginç'miş. ^^` her şekilde çalarlar. bir de, çok parlak görünüyor bu örneklediğin MarkRyden'ın laptop SırtÇantaları.
-
desi ve taşınabilir ssd'ye bayıldım.
ssd'yi alınca sanırım mutlu olurum :)
-
Radyoizotop termoelektrik jeneratörü
RTG... Şu kendi kendine yeten cihaz olsaydi severek yilarca kulanirdim. :) Kendi kendine yeten şeyler güzel şeylerdir. -
şu kanodan almıştım turuncu renginden, beni mutlu ediyor yazları.
-
Oregon masa saati RF ile kendisi tarih saat vs ayarlama yi ilk ogrendigimde evime ilk net geldiğinde yaşadığım duygulat
-
TheAvenqer bunu yazdıMuTReFT bunu yazdı
şunu bende istiyorum ya
ben de Sfx i çok istiyorum